Cat dureaza sa intre salariul pe cardul Nickel?

card-nickel-franta

„Bună ziua ma scuzați ca va deranjez dar la conturile nickel trebuie sa ai numărul de telefon activ ca să îți între salariul ?sau cât timp durează pana îți intra banii după ce face firma pt care lucrezi transferul ?”

Raspuns

Stimata doamna,

Din momentul in care firma la care lucrati vireaza salariul in contul aferent cardului Nickel, banii trebuie sa va intre in cel mult 48 de ore (2 zile).

Este vorba de o regula la nivel european privind transferurile in euro (SEPA), prin care un transfer standard, intre doua banci, nu poate dura mai mult de o zi.

„Timpul mediu pentru un transfer de intrare este de 24 până la 48 de ore. Daca banii nu ajung după această perioadă, vă invităm să solicitați un certificat de transfer de la banca emitentă și să ni-l trimiteți prin formularul nostru de contact”, potrivit Nickel.eu.

Concret, daca firma a virat salariul astazi, banii trebuie sa va intre pe card cel tarziu maine, cu conditia sa fie o zi lucratoare.

Banii din salariu va pot intra chiar si mai repede, adica in cateva secunde, daca firma alege sa faca un transfer instant, nu standard.

Fireste ca pentru a primi banii pe cardul Nickel, acesta trebuie sa fie activ si nu blocat. Pentru a verifica daca e vreo problema cu cardul, trebuie sa luati legatura cu Nickel, pe site-ul Nickel.eu.

Este nevoie de un numar de telefon activ atunci cand va faceti cardul Nickel, iar daca va schimbati telefonul, trebuie sa va actualizati noul numar la Nickel, pentru a nu fi blocat cardul.

Va rog sa reveniti, daca aveti probleme cu cardul Nickel.

Cu stima,

Vasile Pop-Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − 7 =