„Nu merge aplicația you brd. Îmi spune că brd token a expirat, apoi îmi cere sa bag CNP-ul și numărul de telefon ca să primesc un cod. După ce bag codul îmi apare mesajul „Oops something went wrong” și îmi cere sa repet pașii anteriori și același lucru, e într-un loop de erori.”
Raspuns
Stimate domn,
Am transmis la BRD problema dumneavoastra, iar raspunsul este urmatorul:
„Domnul ar trebui sa mearga intr-o unitate BRD pentru activare, mai ales daca i-a expirat tokenul.”
Asadar, singura solutie pentru reactivarea aplicatiei You BRD in acest moment este sa mergeti la o sucursala a bancii, in prezent nefiind posibila activarea aplicatiei de mobile/internet banking prin telefon sau online.
Va rog sa reveniti la mine daca nu reusiti sa activati aplicatia You BRD.
Cu stima,
Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899
Soluția la tokenul expirat pentru cei cu telefoane Samsung: copiați aplicația YouBRD în Secure Folder și activați-o acolo. N-o să se mai dezactiveze în veci!
Token BRD a expirat. Am fost la banca și mi-a reinstalat YOU BRD . Nu funcționează. Am telefon Galați A 20 e, Versiunea Android 11. Unde ma adresez ?
De ce nu functioneaza aplicatia You BRD? Ce eroare va da, in ce moment?
Nici la mine nu functioneaza.In primul rand nu se vede nimic pe camera cand incerc sa fac poza la buletin.Sincer, o banca atat de mare nu e in stare sa faca o aplicatie sa mearga de parca noi am avea timp sa ajungem la banca sa stam 1 ora sa ne dea ei un cod.