Postat in data: 19 oct., 2023
[citeste raspunsul]Alpha Bank
Cum aleg cea mai buna aplicatie de mobile banking? Care sunt cele mai populare?
Postat in data: 16 nov., 2022
[citeste raspunsul]La care banca gasesc cea mai mica dobanda fixa la un credit pentru casa?
Postat in data: 14 nov., 2022
[citeste raspunsul]La care banci gasesc cele mai mici dobanzi pentru un credit ipotecar?
Postat in data: 05 iul., 2022
[citeste raspunsul]„Am depus cerere scrisa la Alpha Bank „exact cum este cu legea OUG 19/2019” pt schimbare Robor in Ircc…
Dupa 3 sapt am primit telefon ca nu se poate ca este „Credit Prima Casa”…dar exista o varianta cu refinantare interna.
– Am intrebat ce acte am nevoie pt aceasta si mi-a zis „buletin si actele casei”…
– Am ajuns acolo si mi-a zis – „Nu ..tot dosarul va fii de la zero”
Nu inteleg de ce la alta banci se poate cu o cerere si un act aditional.
Eu daca doream totul de la zero = schimbam banca…
Ce sa fac?… Va multumesc”
Postat in data: 13 mai, 2022
[citeste raspunsul]Care sunt bancile cu cele mai mici dobanzi la refinantarea unui credit?
Postat in data: 19 nov., 2021
[citeste raspunsul]Care sunt cele mai bune carduri de credit?
La care banca refinantez un card de credit cu dobanda mare?
Postat in data: 18 mart., 2021
[citeste raspunsul]La care banca refinantez un credit de nevoi personale?
Postat in data: 17 mart., 2021
[citeste raspunsul]Care sunt bancile cu cele mai mici dobanzi pentru refinantarea unui credit ipotecar
Postat in data: 17 feb., 2021
[citeste raspunsul]Topul bancilor cu cele mai mari dobanzi la un depozit in lei
Postat in data: 22 ian., 2021
[citeste raspunsul]Dobanda la creditele ipotecare a scazut sub 6%, dupa reducerea IRCC la 1,88%
Postat in data: 19 ian., 2021
[citeste raspunsul]Brexitul inseamna comisioane bancare mai mari pentru transferurile de bani si folosirea cardurilor in Anglia
Care sunt cardurile de credit cu cele mai mici dobanzi?
Postat in data: 01 dec., 2020
[citeste raspunsul]La ce banca refinantam un credit ipotecar, pentru a obtine o rata mai mica?
Postat in data: 27 nov., 2020
[citeste raspunsul]Care banci au cele mai bune dobanzi pentru depozitele populatiei
Postat in data: 21 nov., 2020
[citeste raspunsul]Topul bancilor cu cele mai mici dobanzi la refinantarea unui credit de nevoi personale
Postat in data: 19 nov., 2020
[citeste raspunsul]Cat de mult creste rata la un credit Prima Casa, dupa amanarea ratelor la credite, conform OUG 37/2020
Postat in data: 15 apr., 2020
[citeste raspunsul]Cine si cum poate face amanarea ratelor la credite, conform normelor de aplicare a OUG 37/2020
Postat in data: 12 apr., 2020
[citeste raspunsul]Intrebari si raspunsuri utile despre OUG 37/2020 privind amanarea ratelor la credite
Postat in data: 04 apr., 2020