Postat in data: 13 dec., 2022
[citeste raspunsul]Buna…nu mai functioneaza Telekom banking…dupa aceea intram pe alior banck…si nu mai pot face nici acolo tranzactii…nici aplicatia nici cardurile nu mai functioneaza
Postat in data: 13 dec., 2022
[citeste raspunsul]Plec peste câteva zile în țară și am card post bank pot sa îl folosesc în România?
Postat in data: 08 dec., 2022
[citeste raspunsul]Aplicația neo bt continua să nu mi funcționeze,am neapărată nevoie !
Postat in data: 04 oct., 2022
[citeste raspunsul]Cu ce banca din romania lucreaza Santander spania?
Postat in data: 21 sept., 2022
[citeste raspunsul]buna ziua, miam facut un card MA FRENCH BANK dar din pacate codu numi mai vine spunetimi va rog ce pot face
Postat in data: 18 aug., 2022
[citeste raspunsul]„Îmi pot scoate bani și din România dacă plec din Germania? am card la bank post”
Postat in data: 18 iun., 2022
[citeste raspunsul]Bună seara! Soțului meu i sa blocat cardul postbank făcut în Germania în România la BRD . Vrem sa scoatem banii din cont doar cu buletinul știți la ce banca trebuie sa mergem în Romania ? Sau trebuie sa mergem în Germania ?
Postat in data: 05 feb., 2022