Pot transfera bani prin Home Bank din contul de lei in cel de euro?
Postat in data: 08 apr., 2022
[citeste raspunsul]Pot transfera bani prin Home Bank din contul de lei in cel de euro?
Postat in data: 08 apr., 2022
[citeste raspunsul]Vreau să semnalez o problemă de înregistrare în BT Pay.
Zilele trecute am achiziționat un nou telefon, mai exact Iphone 13 Pro Max. Mi-am instalat aplicația, însă pentru înregistrare este necesar ca acel cod primit prin SMS să fie preluat direct din mesaje. La acest telefon această opțiune nu este posibilă, am încercat orice variantă posibilă, însă nu mă pot conecta. Vă rog să mă ajutați.
Mulțumesc anticipat!
Postat in data: 04 apr., 2022
[citeste raspunsul]Aplicația BT24 a fost actualizata pe tel insa nu ma pot conecta, îmi apare mesaj de eroare și faptul ca din probleme de securitate am fost delogata. este o problema de sistem sau care este problema? Menționez ca ieri am accesat aplicația.
Postat in data: 30 mart., 2022
[citeste raspunsul]Vreau sa imi deschid un cont online postapay, cum as putea face?
Postat in data: 28 mart., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua, am nevoie de putin ajutor, mi se cere la activarea contului MYBRD Mobile ID ACTIVARE SI COD ACTIVARE AS VREA SA STIU MAI EXACT CE TREBUIE SA COMPLETEZ, MULTUMESC.
Postat in data: 28 mart., 2022
[citeste raspunsul]Ma loghez si nu pot intra in aplicatie toate campurile sunt inactive la BT24.
Postat in data: 22 mart., 2022
[citeste raspunsul]Bună seara, am avut my brd activ și am schimbat telefonul, nu îl mai pot activa pe noul telefon, ce pot face.
Postat in data: 19 mart., 2022
[citeste raspunsul]Care este aplicația mobilă Girocard a bancii germane Postbank, pentru a vedea câți bani am pe card?
Postat in data: 19 mart., 2022
[citeste raspunsul]Am card CEC …cum sa fac sa pot vedea online pensia….tinand cont ca traiesc in Spania….nu stiu cum sa trec cardul online…ma puteti ajusta ?
Postat in data: 19 mart., 2022
[citeste raspunsul]Was ist die Möbileanwendung von Girocard Postbank, um zu sehen, wieviel Geld ich auf der Karte habe?
Postat in data: 19 mart., 2022
[citeste raspunsul]Nu pot descarca aplicația you BRD sint în Danemarka. Am avut aplicația you BRD mi sa spart telefonul și nu îmi da voie ,ups a apărut o eroare.
Postat in data: 18 mart., 2022
[citeste raspunsul]Mi a trimis cineva acum câteva zile o suma de bani in euro pe contul meu în RON de la banca Transilvania.
Am verificat azi prin visual help și banii au ajuns pe un cont în euro deschis de cei de la bt.
Întrebarea mea e cum accesez acei bani dacă pe aplicația bt pay îmi apare doar contul in RON?
Postat in data: 16 mart., 2022
[citeste raspunsul]Au schimbat interfața la bt24, nu mai pot face plati, explicați mai detaliat.
Postat in data: 16 mart., 2022
[citeste raspunsul]Aplicatia bt24 nu este functionala. Ce se intampla? Ma loghez si nu pot intra pe aplicatie. toate campurile sunt inactive.
Postat in data: 13 mart., 2022
[citeste raspunsul]Nu se deschide aplicația You brd. De ce?
Postat in data: 11 mart., 2022
[citeste raspunsul]Se pare ca au vrut sa imbunatateascai aplicatia Smart Mobile doar pentru clientii care au telefoane peste IOS 13. Eu nu mai pot folosi aplicatia de pe telefon deoarece am IOS 12.5.5 Cu siguranta ca mai sunt si alti clienti care au aceeasi problema.
Am fost la o sucursala Raiffeisen si mi-au spus ca nu ma pot ajuta. Care ar fi rezolvarea problemei? Exclus schimbarea telefoanelor!
Postat in data: 11 mart., 2022
[citeste raspunsul]Cum pot lua legatura cu bcr? Sunt Din Republica Moldova am sunat nu raspunde nimeni am scris tot asa mi so blocat etokenul, ce pot face?
Postat in data: 10 mart., 2022
[citeste raspunsul]De ce nu merge aplicația You BRD?
Postat in data: 10 mart., 2022
[citeste raspunsul]Bună ziua! Am văzut că nu sunt singura care nu pot activa aplicația You brd. Tot încerc de vreo două săptăptămâni şi răspunsul este…”Ups eroare!Reveniți.” Mă puteți ajuta,vă rog?
Postat in data: 07 mart., 2022