Postat in data: 04 feb., 2023
[citeste raspunsul]Eu nu mai pot face aplicația George BCR pe telefonul meu deoarece am iOS 12.5.7 ce sa fac?
Postat in data: 04 feb., 2023
[citeste raspunsul]De ce nu funcționează aplicația youbrd de ieri orele 23.30?
Postat in data: 03 feb., 2023
[citeste raspunsul]Buna.am și eu o problema cu aplicația Bt pat.sotul a schimbat tel am instalat aplicația pe tel nou .facem toate saterarile cu poze de buletin cu tot după care arată că se configurează și la final ne spune că nu se poate înregistra.tin sa precizez că pe tel vechi mergea.cum putem rezolva
Postat in data: 02 feb., 2023
[citeste raspunsul]Nu functioneaza nici cum aplicatia YOU BRD, ce aplicatie de circ aveti . numai nervi ne facem cu aplicatile voastre de 2 lei . eu va zic ceva singura varianta sa plecam naibi de la bancile voastre de circ. ca toata lumea are probleme cu aplicatia la alti le da eroare la ati nu le focuseaza din aplicati sa poti sa faci poza cum trebuie si nici nare optiune sa schimbi claritatea inaintea avea . mio mers aplicatia cateva luni si dupaia nu o mai mers am parcurs toti pasi. am sters aplicatia si am instalato din nou , am sunat la voi , am mers la banca si nu am rezolvat nimica . nu zic ca voi sunteti de vina . dar cine o facut aplicatia si tot face updateuri si actualizari la ia i tot aiurea nui buna de nimica dc alte banci si alte aplicati la alti le merg .numai aplcatia BRD nu merge si uite ca stau de luni de zile fara aplicatie si nu pot sami vad venitul , platile si etc .
faceti ceva altfel lumea o sa plece de la voi de la BRD . eu unul plec
multumesc .
Postat in data: 31 ian., 2023
[citeste raspunsul]Programul Bt pay nu se mai deschide. Ce ar trebui să fac ? Până acum două zile l-am putut folosi.
Postat in data: 30 ian., 2023
[citeste raspunsul]„Buna ziua ,din contul Revolut catre un cont ING (lei)…cat dureaza daca s a efectuat in prima parte a zilei la 9:57…azi ?”
Postat in data: 30 ian., 2023
[citeste raspunsul]Mi sa făcut de la brd un trasfer mic de 50 de lei pe banca Transilvania în cât timp ar trebui sa îl primesc. Transferul sa făcut astăzi vineri orele 14:45
Postat in data: 29 ian., 2023
[citeste raspunsul]De ce nu merge aplicația NeoBT? Când pun parola pe el se încarcat și ma scoate automat. De ce ?
Postat in data: 28 ian., 2023
[citeste raspunsul]Buna ziua as dori sa vă întreb dacă am greșit pinul pe aplicație de 3 ori și mi s a blocat contul pot scoate bani din bancomat?
Postat in data: 15 ian., 2023
[citeste raspunsul]De ce nu pot deschide aplicatia youbrd? vă rog să mă anunțați.
Postat in data: 06 ian., 2023
[citeste raspunsul]De ce nu pot să-mi redeschid aplicația btplay pe noul telefon?
Postat in data: 05 ian., 2023
[citeste raspunsul]Buna ziua,aplicatia BTPay nu merge nicicum de 3 zile.imi apare mesajul:Connection lost.There was a network error.Please check your connection.Am fost la doua sucursale BT si au incercat fiecare aproape cate o ora,au facut si demersuri la colegi dar nu functioneaza.
Va multumesc,o zi buna.
Postat in data: 15 dec., 2022
[citeste raspunsul]Bună ziua
Am parcurs toți padii ceruți în preambulul aplicației YOU BRD, dar sunt blocat la nr. de telefon (l-am introdus și pe acesta corect).
Am scris la emailul de contact al băncii dar … nimic.
Rog urgent HELP !!
Postat in data: 15 dec., 2022
[citeste raspunsul]Bună ziua,cum as putea să îmi activez din nou aplicația you brd pe telefon dacă nu
mai am codul de activare?
Postat in data: 08 dec., 2022
[citeste raspunsul]Postat in data: 02 dec., 2022
[citeste raspunsul]De pe data de 29.11.2022 BT PAY nu raspunde .Nu pot face plăti. Ce se întâmplă?
Postat in data: 02 dec., 2022
[citeste raspunsul]Atunci cand introduc datele cardului în aplicația bt pay, spune ca a intervenit o eroare și sa încerc iar dar am încercat de multe ori în zile diferite și tot nu a mers. Ce fac?
Postat in data: 01 dec., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua..dacă mi-au fost transferați aseară niste bani în jur de ora 17 de pe revolut pe brd..este posibil sa nu se facă transferul în zilele de 30, și 1 ? mulțumesc anticipat
Postat in data: 30 nov., 2022
[citeste raspunsul]După nenumărate vizite la bancă sau discuții cu agenții de la call center aplicația YOU BRD nu funcționează… În momentul în care încerc să activez aplicația, trec de proces (buletin, face scan), dar după introducerea numărului de telefon (în mod corect,
prefixul fiind deja notat) întâlnesc o eroare “Ups, s-a produs o eroare încercați mai târziu”…
La banca, aproximativ aceeași problema, tot fără acces la aplicație, agentul bancar reușește sa activeze aplicația, primesc și o confirmare, dar am acces la aplicația doar până în momentul închiderii acesteia; este foarte bizar…
După închiderea aplicației sau după ce este pusă “în bară” nu mai funcționează, mereu îmi apare să încep/reîncep procesul de activare.
Aplicația a fost actualizata, dezinstalată, instalată din nou, telefonul actualizat, totuși aplicația nu funcționează; menționez că folosesc sistemul IOS (IPhone 14 plus).
Până în prezent nici un agent bancar sau un agent call center nu a fost capabil să-mi ofere o explicație sau soluție.
Sper să mă puteți ajuta cu un răspuns, deoarece mă gândesc serios să colaborez cu altă bancă.
Postat in data: 30 nov., 2022