Postat in data: 29 nov., 2023
[citeste raspunsul]„Ma puteți ajuta eu am card de spania santander am bani în cont și nu pot sai scot la bancomat îmi spune fonduri insuficiente la magazin dacă vrea sa cumpăr cu cardul îmi spune depășire limita”
Postat in data: 29 nov., 2023
[citeste raspunsul]Cu ce banca din romania lucreaza Santander spania?
Postat in data: 21 sept., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua, as avea o intrebare, mama mea are card la banca Sandander in Anglia, avand in vedere ca Anglia s-ar putea sa iasa din Uniunea Europeana, daca se va intampla acest lucru va mai putea scoate bani din Spania de la banca Santander de exemplu?
Postat in data: 14 mart., 2019
[citeste raspunsul]Am cont deschis la Santander in Londra; pot sa folosesc cardu in Romania?
Postat in data: 04 mart., 2018
[citeste raspunsul]Lucrez in Londra si am doua carduri basic si un alt card de debit la banca Satander. Banii de salariul sunt virati pe cardul basic. Va rog sa-mi spuneti daca pot sa retrag bani de la bancomat din Romania mai precis din Bacau. O zi buna.
Postat in data: 21 oct., 2017
[citeste raspunsul]Buna ziua! Am card Santander din Londra, am venit in Iasi si nu am homebanking, nu pot vedea soldul cardului …ce ma sfatuiti sa fac?
Postat in data: 02 iun., 2017
[citeste raspunsul]Dureaza cinci zile lucratoare transferul in euro dintr-un cont ING din Romania, intr-un cont Santander in Spania?
Postat in data: 07 sept., 2016
[citeste raspunsul]Daca am bani depusi in Spania la aceasta banca, Santander, in afara de a ma prezenta in Spania sa-i scot, cum altfel ii pot recupera?
Postat in data: 28 iul., 2016