Banca m-a raportat la Biroul de Credit, desi le-am cerut sa-mi amane plata ratei la credit. Mai pot fi sters din Biroul de Credit, pentru a obtine un nou imprumut?
Am avut un credit si la un moment dat am avut o problema cu banii.
M-am dus la banca si le-am spus ca nu pot plati rata din luna respectiva, iar ei mi-au spus ca nu e o problema, daca o voi plati luna viitoare rata din urma.
I-am intrebat daca trebuie facuta o cerere sau ceva scris pentru asta, mi-au zis ca nu, nu e nicio problema.
Ulterior am primit notificari privind intarziererea. I-am intrebat de ce, mi-au zis ca asta e procedura automata din sistem, dar sa nu-mi fac griji.
Totul a decurs normal ulterior, luna urmatoare am platit si rata din urma, apoi n-am mai avut proleme sau intarzieri, am achitat tot creditul inca de acum doi ani.
Acum, insa, surpriza!
Am vrut sa iau un alt credit, dar mi-au spus ca sunt in Biroul de Credit, pentru acea luna cu probleme. Cei de la banca m-au raportat la Biroul de Credit, desi mi-au spus ca nu o vor face si-mi vor amana plata ratei, atunci cand am avut probleme.
Intrebarea e: in aceste conditii se mai poate face ceva ca sa fiu sters din Biroul de Credit?
Postat in data: 29 ian., 2019