Postat in data: 07 feb., 2023
[citeste raspunsul]Buna ziua am o intrebare la dumneavpastra cardul meu a fost blocat pe motiv Ca am buletinul expirat daca Maine imi iese buletinul si merg la banca cat dureaza sa Mil deblocheze? Multumesc
Postat in data: 07 feb., 2023
[citeste raspunsul]De la ce bancomate pot retrage euro, nu lei,de pe un cont cu card Wise, asemănător Revolut?… Vă mulțumesc
Postat in data: 07 feb., 2023
[citeste raspunsul]„Buna ziua am o problema cu cardul revolut de ce nu mere miam facut din nou inregistrarea si amu nu vrea sa ma gaseasca inainte mio mars si am putut plati cu el si de saptamana trecuta nu mio mai mars ce por face”
Postat in data: 04 feb., 2023
[citeste raspunsul]„Sunt posesor al unui card debite depuneri. EU numai știu codul PIN al cardului și am fost de 2 ori la filiala BRD din Ploiești zona sud bloc Gioconda le am spus situația și tot ma amână. Eu am o datorie la un executor judecătoresc. Sunt pensionar ,și mi-a spus ca nu se poate da codul pin de căt în februarie adică luna asta. Acest caz sa întâmplă ieri 02.02.2023,motivul nu l-am înțeles.Nu am datorii către B.R.D. VĂ
ROG SĂ ANALIZAȚI SITUAȚIA. VĂ MULȚUMESC”
Postat in data: 04 feb., 2023
[citeste raspunsul]Buna ziua,am card de la Vr-bank din Germania,pot scoate banii in Romania? Multumesc frumos
Postat in data: 29 ian., 2023
[citeste raspunsul]Postat in data: 04 ian., 2023
[citeste raspunsul]Bună seara am un card girocard de la Postbank dar nu mai am pinul pot scoate bani de pe el?
Postat in data: 17 dec., 2022
[citeste raspunsul]Plec peste câteva zile în țară și am card post bank pot sa îl folosesc în România?
Postat in data: 08 dec., 2022
[citeste raspunsul]Cum se poate face o reclamatie la BCR?
Postat in data: 28 nov., 2022
[citeste raspunsul]Am uitat pinul cardului BRD. Cum pot sa-l aflu?
Postat in data: 28 nov., 2022
[citeste raspunsul]Unde pot sa reclam banca Reiffeeisen ? Am solicitat sa imi mute banii personali de pe un card pe altul.. Am doua carduri.unul de credit si unul de debit. Am primit salariul in contul celui de credit Banca nu a facut niciodata nici-o atentionare …timp de 4 ani..
Nu as fi aflat ca este o greseala daca nu as fi retras bani si am primit in desfasurator o suma ca dobanda perceputa de banca.. Abia atunci am aflat.. Am cerut să imi mute banii in celalalt cont …sau sa inchida cardul de credit si deci si contul.. Nu Deci ….ce pot sa fac ?
Postat in data: 27 nov., 2022
[citeste raspunsul]De ce nu pot sa transfer mai mult de 1000 euro de pe cardul postbank în cardul de revolut? Sau asi putea sa fac Mao multe transferuri într-o zi sa fac sa fac și pe revolut și pe cardul Transilvania?
Postat in data: 27 nov., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua,
Am văzut pe internet cum ca m-ați putea ajutat cu închiderea unor card de credit Card Avantaj emis de Credit Europe BANK .
Am sunat in Call Center dar mi-au spus ca trebuie sa merg neaparat intr-o sucursala . Îmi este imposibil sa ajung. Ce ar trebuie sa fac sa pot sa-mi închid cardurile.
Postat in data: 22 nov., 2022
[citeste raspunsul]Bună ziua,am și eu o problemă cu cardul Postbank,nu pot retrage bani de pe el aici în Romania,înapoi în Germania nu ma pot întoarce să plec la bancă,bani pe el sunt că stiu că mia intrat ultimul salariu,acces la aplicatie nu am,am scris lor dar nu sa mai rezolvat nimic,îmi zic să sun pe un numar dar nu vorbesc Germana,mă puteți cumva ajuta?
Postat in data: 21 nov., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua! Mi am pierdut cardul Banco Posta(Italia). Eu acum locuiescîn Romania și nu as vrea sa l blochez pentru că încă mai încasez venituri de acolo. Mi am transferat de pe aplicație bănuții în alt cont,dar nu știu ce să fac mai departe.Daca îl blochez este posibil că banca sa mi trimită alt card in Romania?
Postat in data: 18 nov., 2022
[citeste raspunsul]Bună seara, Mama primește pensia pe Card CEC Banc,i se expira cardul dar din păcate nu este deplasabila cum se poate reînnoi Cardul?
Postat in data: 18 nov., 2022
[citeste raspunsul]Unde gasesc ofertele bancilor de Black Friday?
Postat in data: 11 nov., 2022
[citeste raspunsul]De ce mi se transmite că nu am Nr de telefon mobil actualizat la bancă cînd vreau să mi fie înregistrat cardul in aplicatia BT Pay?
Postat in data: 05 nov., 2022
[citeste raspunsul]Cu ce banca din romania lucreaza Santander spania?
Postat in data: 21 sept., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua .as vrea sa va intreb daca se poate verifica cardul de germania bankpost in romania???va multumesc
Postat in data: 31 aug., 2022