„Nu pot sa întru în contul George. De ce?”
Postat in data: 15 iun., 2022
[citeste raspunsul]„Nu pot sa întru în contul George. De ce?”
[citeste raspunsul]„Bună ziua,
Intâmpin niste probleme când doresc să-mi reactivez contul Raiffeisen. Țin să menționez că am mai avut aplicațiile Smart Mobile si Smart Token făcute când mi-am făcut cardul, dar după un timp am renunțat la ele.
Am fost săptămâna trecută la bancă, cu gândul de a-mi recupera contul, având în vedere că nici contul de utilizator nu-l mai știam. Mi-au dat toate detaliile posibile despre contul meu și cum ar trebui procedat, ba chiar au încercat doamnele de la banca să îmi facă aplicațiile, dar nicio șansă, apărea ca în ss’ul de mai jos.
Ce pot face în legătură cu această problemă?”
Postat in data: 15 iun., 2022
[citeste raspunsul]„Buna ziua. Nu reusesc sa intru in cont de vreo ora. S a blocat aplicatia YOU BRD?”
Postat in data: 14 iun., 2022
[citeste raspunsul]Vreau sa imi deschid un cont online postapay, cum as putea face?
Postat in data: 28 mart., 2022
[citeste raspunsul]Dintr-un cont nickel Franța cum și în ce condiții pot transfera suma contului la brd sau revolut. Mulțumesc. Aștept răspuns urgent, de specialitate, exclus, comentarii în necunoștință de legislația și practicilor bancare, europene. Mulțumesc.
Postat in data: 18 feb., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua! Am un Cont deschis la cecbank unde imi intra alocatia copiilor, sunt plecata din Tara si toate actele inclusiv card alocatii sunt ramase la fostul sot si nu vrea sã mi dea Nimic!
Este vreo Sansa sã pot afla numar de Cont sã fac aplicatia online banking Sau sã recupereaz cumva cardurile pentru ca acesta sã nu poata intra in posesia banilor care apartin copiilor? Mentionez ca eu nu mai am domicilu stabil in Romania pentru a cere cardurile la o anumita adresa! Multumesc
Postat in data: 06 feb., 2022
[citeste raspunsul]As avea nevoie de un răspuns.. Eu am proprire pe contul Raiffeisen și între timp mi am făcut un cont pe banca Transilvania pentru a mi putea ridica salariu. As dori sa știu în cât timp ma vor putea găsi cei de la Anaf pentru contul nou făcut? as dori un răspuns
Postat in data: 06 apr., 2021
[citeste raspunsul]Scuze pentru deranj dar, după ce am făcut o plată cu confirmare pe George, am făcut o alta dar, la sfârșit mi-a fost blocat contul cu cod eroare 9024.Ce pot face? Am sunat o oră la *2227 dar în zadar. Vă rog ajutați-mă!
Mulțumesc anticipat.
Postat in data: 13 feb., 2021
[citeste raspunsul]Buna ziua!
Am deschis un cont George la Bcr si inca nu am primit cardul respectiv si nici nu am depus nici un ban in contul respectiv,nu am plătit absolut nimic pentru deschiderea acelui cont,acum doresc sa il închid vreau sa stiu trebuie sa plătesc ceva sau pur si simplu fac o cerere pt a-l închide? Multumesc
Postat in data: 04 ian., 2021
[citeste raspunsul]Vreau sa deschid un cont bancar. Am avut la ing dar s-a inchis din cauza unei poprire.
Se poate? Si repede. Primesc de la Apia niste bani. Ce sa fac ?
Postat in data: 04 iun., 2020