credite nevoi personale

Se poate pune gaj pe imobilul din buletin chiar daca nu este pe numele meu?

Am o problema si as dori sa stiu ce solutii exista.
In decurs de un an de zile am luat un credit de la ING si BRD, ambele de nevoi personale in valoare de 55.000 respectiv 30.000.
Deasemenea am luat si 3 IFN uri.
Suma totala datorata pe luna ajunge undeva la 3.000 lei, insa din pacate numai pot face fata.
Salariul meu era de 3.500 insa acum voi schimba locul de munca si salariul va fi mult mai mic.
Eu nu am casa /masina / proprietati pe numele meu si as dori sa stiu daca nu le mai platesc, avand in vedere ca suma totala in prezent este undeva la 78.000 lei, inafara de poprire pe salariu ce imi mai pot face?
Este adevarat ca se poate pune gaj pe imobilul din Buletin chiar daca nu este pe numele meu?

Postat in data: 04 iun., 2017

Cat timp dureaza o analiza de dosar pentru un credit de nevoi personale?

Buna ziua.As dori sa stiu si eu cat timp dureaza o analiza de dosar pentru un credit de nevoi personale in valoare de 8000 ron.Tin sa precizez ca mi sa cerut si un girant ce am si rezolvat. Timp de asteptare maxim 1 saptamana, dar eu astept deja de 2 saptamani si inca nici un raspuns. Multumesc pentru raspuns si pentru punctualitate ce o oferiti.

Postat in data: 27 apr., 2017

Indemnizatia de crestere a copilului se ia in considerare la acordarea unui credit?

Buna ziua,
Sunt in concediu post-natal si vreau sa va intreb daca bancile iau in considerare indemnizatia de crestere a copilului la acordarea unui credit.
Va multumesc

Postat in data: 10 ian., 2017

Cum pot rambursa anticipat un credit de nevoi personale la Banca Transilvania, avand domiciliul in alta tara, fara a fi nevoie sa vin in Romania?

Cum poate o persoana cu domiciliul in alta tara sa ramburseze anticipat un credit de nevoi personale la Banca Transilvania fara a fi nevoie de prezenta sa in Romania?

Postat in data: 02 sept., 2016

Ce se poate face daca banca (ING) mi-a respins cererea de credit dintr-un motiv absurd?

Am aplicat pt un credit de nevoi personale la ING. Nu am avut niciun credit pana acum, absolut nicio problema, am dus toate actele, toate bune pana cand mi s-a spus ca nu poate trece mai departe din cauza functiei de AGENT VANZARI. Totul era ok, perioada nedeterminata etc etc, absolut toate actele cerute… doamna foarte de treaba dar… mi se pare un motiv absurd. Ce se poate face? Sunt foarte dezamagita. Mai ales ca nu am avut pana acum nicio treaba cu bancile, joburi ok fara intreruperi..

Postat in data: 15 ian., 2016

ING poate sa-mi ia tot salariul din cont pentru o datorie la un credit?

Buna ziua.
Sunt client Ing si in 2013 am luat un credit de nevoi personale. Am refinantat in februarie 2015 doua carduri de cumparaturi pe care aveam obligatia sa le inchid, doar ca in acel moment lichidarea lor presupunea alte costuri, nu mult, vreo 2-300 ron pe care nu ii aveam si implicit costurile s-au marit. In aprilie 2015 Ing mi-a blocat cardul iar in septembrie contul. Mentionez ca eu lunar mi-am platit ratele la timp deoarece incasez salariul prin Ing. Datorita situatiei familiale precare, sotul a avut un accident si nu poate lucra, nu am putut face dovada inchiderii celor 2 carduri de cumparaturi prin urmare incepand cu luna septembrie 2015 mi s-a blocat accesul la banii mei din salariu si in fiecare luna mi se trage TOT salariul in contul sumei imprumutate. Adica eu ar trebui acum sa dau inapoi toata valoarea creditului luat pe 5 ani vreo 10000 lei. Am si un copil in intretinere si persoana care se ocupa de dosarul meu dupa spusele Ing, cu care am vorbit luna trecuta la telefon, mi-a spus ca am la dispozitie 3 luni maxim sa cer recuperarea creditului daca platesc 10% in avans din suma ramasa. Va rog sa ma lamuriti: daca ei imi iau tot salariul eu cu ce mai pot trai si cu ce pot achita acei 10%? Eu sunt de acord sa imi traga jumatate din salariu ca sa pot achita cat mai repede creditul, desi rata era de 279 lei dar nu stiu care e calea legala si pasii de urmat. Am remarcat ca dati raspunsuri foarte explicite de aceea am apelat la dvs. Va multumesc

Postat in data: 13 oct., 2015

Ce pot sa fac daca Piraeus Bank refuza sa-mi dea acordul pentru cesionarea politei de asigurare PAD catre BCR pentru refinantrea unui credit?

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o solutie la o problema cu care ma confrunt si anume: am contractat un credit in CHF nevoi personale cu garantie reala pe apartamentul parintilor in 2008 (PIRAEUS), momentan sunt in situatia de a refinanta acest credit cu un credit Casa mea de la BCR.
Creditul este aprobat tot dar nu pot merge mai departe din cauza asigurarii obligatorie PAD si anume exista deja o asigurare PAD cesionata in favoarea Piraeus – deci nu pot face o alta asigurare pad cu beneficiar BCR. Din ce am aflat cei de la BCR mi-au cerut o adresa de la Piraeus care sa contina un acord de cesionare a politei catre BCR dupa ce se stinge creditul contractat la Piraeus numai ca cei de la Piraeus nu vor sa-mi dea acest acord.
O alta problema ar fi ca polita PAD nu este ok, adica la asigurat este trecuta persoana care a contractat creditul, nu proprietarul de drept al imobilului asigurat, greseala facuta de de cei de la Piraeus ca si intermediari si in plus nu exista nici originalul politei ci doar o copie, fara semnatura asiguratului, pentru ca nu s-a semnat aceasta polita in original…am fost sunati si ni s-a spus sa semnam (proprietarul apartamentului) intai un act aditional la asigurare. Este ok aceasta
abordare? Multumesc anticipat. Cu respect.

Postat in data: 10 oct., 2015

Cat dureaza sa primesc raspuns la o cerere de credit de nevoi personale la ING?

As dori si eu sa stiu cat dureaza sa se dea un raspuns la o cerere de credit de nevoi personale la ING, mai ales ca am aplicat pentru credit acum 3 zile si nu am primit nici un raspuns.

Postat in data: 26 sept., 2015

Pot fi scos din baza Biroului de Credit daca am fost raportat fara sa stiu?

In anul 2004/2005 am rambursat in intregime un credit de consum fara ca eu sa stiu ca trebuia sa platesc cu 67 lei mai mult. Pentru acea suma de 67 lei am fost introdus in baza biroului de credit. Mentionez ca niciodata nu am primit vreo notificare ca am de plata acea suma. Ultima mentiune in biroul de credit este facuta in luna octombrie 2011. Intreb daca pot fi scos din baza biroului de credit?

Postat in data: 31 iul., 2015

Cum mi se poate sterge de la Biroul de Credit o datorie achitata la un credit?

Am avut in anul 2006 un credit de nevoi personale de la CEC BANK pe care lam lichidat in 2011. Acum am vrut sa fac un alt imprumut de la o alta banca si figurez cu o restanta la biroul de credit. Am fost la cec bank sa rezolv aceasta problema dar miau spus ca la ei nu am nici o datorie si dosarul imi este inchis din 2011. Mi-au dat ceva la mana cum ca nu figurez in evidentele lor cu nici un fel de datorie, dar nu este suficient. Ce pot face? Cum mi se poate sterge din biroul de credit aceasta datorie pe care nu stiu sa o am.

Postat in data: 29 iul., 2015

Lucrez in Irlanda, pot face un imprumut in Romania?

Eu sunt in Irlanda de 2 ani si as vrea sa stiu daca as putea face un imprumut in Romania. Mentionez ca aici muncesc cu contract de munca pe perioada nedeterminata am un salar de 1300_1400 de euro.
va multumesc

Postat in data: 23 iun., 2015

Am pierdut contractul de credit si desfasuratorul. Ce pot sa fac?

Buna ziua,
Am pierdut contractul de credit de nevoi personale. Este posibil sa nu mi-l fi dat banca? Restul actelor le am (chitante, notificari, viramentul initial), mai putin contractul si desfasuratorul.
Multumesc.

Postat in data: 24 apr., 2015