Postat in data: 06 iul., 2024
[citeste raspunsul]etoken BCR
„Cum sa deblocheaza aplicatia george?”
Postat in data: 08 nov., 2023
[citeste raspunsul]„Am un cont in euro si un cont in ron, as vrea sa activez token-ul dupa ce am schimbat telefonul fara a fi nevoit sa ajung într-un sediu BCR, avand in vedere ca sunt in afara Romaniei.
Am sunat la serviciul cu clientii de mai multe ori dar fara sa rezolvam problema… imi spun ca problema e de la operator telefonie mobila, am sunat la serviciul cu clientii al operatorului meu de telefonie mobilă Iliad si mi-au garantat ca nu sunt probleme de linie. Nu stiu ce sa mai fac…”
Postat in data: 09 feb., 2023
[citeste raspunsul]Cum se poate face o reclamatie la BCR?
Postat in data: 28 nov., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua. Va scriu in legatura cu aplicatia George si E-token. Eu sunt in strainatate si nu mai am aceelasi numar de telefon. Nu mai stiu parola de la E-token si nu ma lasa sa reactivez E-token…am incercat sa sun dar nu merge. A-ti putea va rog sa ma ajutati?
Postat in data: 04 nov., 2022
[citeste raspunsul]Nu pot sa intru in etoken bcr. Ce pot sa fac?
Postat in data: 31 oct., 2022
[citeste raspunsul]Cum pot recupera cod utilizator la aplicatia BCR?
Postat in data: 21 sept., 2022
[citeste raspunsul]„Mi s-a blocat contul card George și îmi cere să reactivez eToken. nu ma descurc.”
Postat in data: 26 iun., 2022
[citeste raspunsul]Mama mea a uitat parola la etoken, cum o poate afla? la *2227 se vb foarte răstit și cauta tot felul de motive nu vor sa o ajute.
Postat in data: 28 apr., 2022
[citeste raspunsul]Momentan sunt in Canada și in urma verificării parolei eToken BCR George sa blocat.
Acum cum pot proceda pentru recuperarea parolei având in vedere ca nu pot suna in România deoarece nu am roming.
Va multumesc
Postat in data: 22 apr., 2022
[citeste raspunsul]Cum pot lua legatura cu bcr? Sunt Din Republica Moldova am sunat nu raspunde nimeni am scris tot asa mi so blocat etokenul, ce pot face?
Postat in data: 10 mart., 2022
[citeste raspunsul]Cum pot afla parola etoken?
Postat in data: 16 feb., 2022
[citeste raspunsul]Nu funcționează aplicatia George, imi da mesaj ca nu am internet desi am internet nelimitat. Ce pot sa fac?
Postat in data: 31 ian., 2022
[citeste raspunsul]Mi-am uitat parola etoken. Cum pot seta altă parolă?
Postat in data: 08 ian., 2022
[citeste raspunsul]Am uitat parola eToken si nu pot intra nici in aplicatia George. Ce pot sa fac?
Postat in data: 13 dec., 2021