Postat in data: 12 aug., 2016
[citeste raspunsul]De ce nu pot sa ma loghez pe contul meu mybrd? Reusesc sa intru dar nu imi apare nimic pentru logare.
Postat in data: 12 aug., 2016
[citeste raspunsul]De ce nu pot sa-mi accesez serviciul mybrd? Sunt probleme cu seit_ul?
Postat in data: 12 aug., 2016
[citeste raspunsul]Daca am bani depusi in Spania la aceasta banca, Santander, in afara de a ma prezenta in Spania sa-i scot, cum altfel ii pot recupera?
Postat in data: 28 iul., 2016
[citeste raspunsul]Nu reusesc sa intru in cont, am introdus id si cind am introdus parola zice non found history, practic nu reusesc sa accesez contul.
Astept raspuns.
Multumesc.
Postat in data: 25 iul., 2016
[citeste raspunsul]Cum pot sa imi recuperez parola la my BRD Net, daca intre timp mi-am schimbat numarul de telefon? (primesc parola la numarul principal declarat)
Postat in data: 22 iul., 2016
[citeste raspunsul]De ce nu pot sa intru pe siteul internet banking? Nu imi davoie deloc… Am tot incercat de pe orice si nu imi da voie.
Postat in data: 11 apr., 2016
[citeste raspunsul]Nu pot accesa contul meu la BRD, prin MYBRD NET. Cauza ???????????????
Postat in data: 23 mart., 2016
[citeste raspunsul]Nu pot sa-mi accesez contul, am scris corect codul si parola, ce trebuie sa fac?
Postat in data: 02 mart., 2016
[citeste raspunsul]De ce nu pot sa-mi accesez contul online la BRD?
Postat in data: 16 feb., 2016
[citeste raspunsul]Nu pot accesa site-ul BRD, sectiunea mybrdnet.ro pentru a intra in contul de card. Atunci cand scriu adresa site-ului imi apare notificarea „conexiune inexistenta” sau „Eroare legata de confidentialitate”.
Am schimbat parola asa cum mi s-a cerut si dupa aceea nu am mai putut intra pe sit. Am fost si la banca si am sesizat problema, mi s-a dat o noua parola, dar tot nu pot sa accesez adresa. Ce pot sa mai fac? Va rog sa ma ajutati!
Postat in data: 24 dec., 2015
[citeste raspunsul]Mi-a facut cineva un transfer bancar BCR pe 10.12.2015 si nici pana la aceasta ora (14.12.2015) nu mi au intrat banii in cont (RAIFFEISEN BANK). E posibil asa ceva?
Postat in data: 18 dec., 2015
[citeste raspunsul]Buna ziua,
Sunt un utilizator BRD-Net si nu pot accesa serviciul My BRD Net. Va rog sa ma ajutati
Postat in data: 17 nov., 2015
[citeste raspunsul]A expirat parola la internet banking myBRD Net, am incercat din calculator. Am introdus parola veche, apoi pe cea noua, iar am introdus parola noua, am dat pe autentificare, dar mereu spune ca autentificarea a esuat.
Postat in data: 27 oct., 2015
[citeste raspunsul]Am introdus parola gresit la myBRD Net. Mi s-a blocat parola. Sunt in SUA si tel.de contact din RO nu este compatibil in SUA. Nu am telefon aici. Doresc contactare urgenta pe adresa de email.
Postat in data: 18 oct., 2015
[citeste raspunsul]Rugamintea si intrebarea mea este: Intr-o asociere administratorul asociat ii blocheaza accesul asociatului la online banking, card si extragerea banilor din cont la ghiseu doar cu o aga la zi, avand in vedere procentual in firma sunt 50-50 el? Asociatul nu are cum sa ii blocheze administratorului acelas lucru sau sa faca o alta operatiune in cont fara acordul administratorului?
Va rog si va multumesc
Postat in data: 10 oct., 2015
[citeste raspunsul]Mi-a expirat parola la Mybrd net, cum accesez alta?
Postat in data: 30 sept., 2015
[citeste raspunsul]CARE ESTE VALOAREA MAXIMA A SUMEI TRANSFERATE DE LA UN CONT PFA LA CONTUL CURENT, AMBELE FIIND LA ACEEASI BANCA?
Postat in data: 22 sept., 2015
[citeste raspunsul]Nu se poate sa accesezi de 7 ori my brd net si sa nu functioneze. Este jenant la cat platesc.
Postat in data: 15 sept., 2015
[citeste raspunsul]Unde gasesc codul utilizator pentru MyBRDNet? Ca inteleg ca parola o primesc pe telefon.
Postat in data: 08 sept., 2015
[citeste raspunsul]Cum as putea afla daca mi s-au pus alocatiile pentru copil in cont, aflandu-ma in Italia. Sau cum sa aflu starea contului aici in Italia? Si la care banci as putea retrage bani fara comision?
Postat in data: 08 sept., 2015