Buna ziua!
Eu am folosit mereu aplicatia MyBRD, dar de cateva zile nu ma mai pot autentifica. Imi apare o eroare si scrie ca incercarea a esuat. Multumesc!
Postat in data: 08 mai, 2017
[citeste raspunsul]Buna ziua!
Postat in data: 08 mai, 2017
[citeste raspunsul]Buna seara, am activat my brd mobile, cum aflu codul?
Postat in data: 01 mart., 2017
[citeste raspunsul]Cum reusesc sa-mi schimb parola la myBRD Net? Pe cealalta nu o mai stiu. O doamna de la BRD mi-a dat un cod de utilizator dar cand dau la „am uitat parola” imi cere un id autentificare si nu stiu care este, nu am primit nici un mesaj cu nici un cod cum mi-a spus doamna, va rog sa ma ajutati chiar am nevoie, multumesc.
Postat in data: 14 dec., 2016
[citeste raspunsul]Daca nu imi mai stiu ID-ul pentru logare la myBRD, cum il pot recupera?
Postat in data: 19 nov., 2016
[citeste raspunsul]Buna seara, este a doua zi de cand nu functioneaza MyBRD, am sunat la banca si mi s-a spus ca stiu de problema. Eu platesc pentru a avea acces la aceasta aplicatie si nu pot intra pentru a face tranzactii, de a consulta conturile s.a. m.d Ce este de facut? Astept un raspuns cat mai urgent. Multumesc
Postat in data: 28 sept., 2016
[citeste raspunsul]Mi s-a cerut sa schimb parola, deoarece a trecut un an. Am sunat la BRD si mi s-a dat alta parola. Am introdus-o si am intrt in cont. Vrand sa modific aceasta parola data de BRD, am intampinat urmatoarele probleme: intru in Setari/schimbare parola si se cere: parola initiala (am testat parola data de BRD); noua parola; repetare noua parola. Am intordus o noua parola si am repetat-o. Apoi confirmare-OK. Am primit mesaj: parola initiala nu este ok. Am introdus la parola initiala vechea parola cu care intram in cont. Am primit acelasi mesaj: parola initiala nu este ok. Si mi s-a blocat accesul la cont. Nu inteleg care este problema. Va rog lamuriti-ma ce inseamna ‘parola initiala’ sau unde gresesc.
Postat in data: 21 sept., 2016
[citeste raspunsul]Buna ziua! O persoana mi-a facut transfer online in regim de urgenta din contul ei BT in al meu de la Raiffeisen vineri dupa ora 18. As dori sa stiu si eu cand intra banii in contul meu. MULTUMESC!
Postat in data: 29 aug., 2016
[citeste raspunsul]De ce nu pot sa ma loghez pe contul meu mybrd? Reusesc sa intru dar nu imi apare nimic pentru logare.
Postat in data: 12 aug., 2016
[citeste raspunsul]De ce nu pot sa-mi accesez serviciul mybrd? Sunt probleme cu seit_ul?
Postat in data: 12 aug., 2016
[citeste raspunsul]Nu reusesc sa intru in cont, am introdus id si cind am introdus parola zice non found history, practic nu reusesc sa accesez contul.
Astept raspuns.
Multumesc.
Postat in data: 25 iul., 2016
[citeste raspunsul]Cum pot sa imi recuperez parola la my BRD Net, daca intre timp mi-am schimbat numarul de telefon? (primesc parola la numarul principal declarat)
Postat in data: 22 iul., 2016
[citeste raspunsul]Va rog sa-mi spuneti, cum pot verifica daca contul IBAN la care am transferat o suma de bani este al societatii comerciale care mi-a emis o factura online pentru cumpararea unui bun care ajunge in 2-3 zile.
Stiind faptul ca facturile se pot truca cu ajutorul siteurilor care
permit folosirea programului 30 zile pentru testare…. Multumesc!
Postat in data: 07 iun., 2016
[citeste raspunsul]De ce nu pot sa intru pe siteul internet banking? Nu imi davoie deloc… Am tot incercat de pe orice si nu imi da voie.
Postat in data: 11 apr., 2016
[citeste raspunsul]Nu pot accesa contul meu la BRD, prin MYBRD NET. Cauza ???????????????
Postat in data: 23 mart., 2016
[citeste raspunsul]Fratele meu mi-a trimis bani prin e-banking din Elvetia de la banca Postfinance o suma in contul meu din Ro de la Raifeissen Bank. Cam cat dureaza transferul? Preczez ca de 5 zile inca nu mi-a intrat in cont.
Postat in data: 12 mart., 2016
[citeste raspunsul]De ce nu pot sa-mi accesez contul online la BRD?
Postat in data: 16 feb., 2016
[citeste raspunsul]Cum activez mybrd mobile? Ca cere cod, parole, nu le stiu. Trebuie sa merg la banca iar?
Postat in data: 29 dec., 2015
[citeste raspunsul]Mi-a facut cineva un transfer bancar BCR pe 10.12.2015 si nici pana la aceasta ora (14.12.2015) nu mi au intrat banii in cont (RAIFFEISEN BANK). E posibil asa ceva?
Postat in data: 18 dec., 2015
[citeste raspunsul]De ce nu functioneaza aplicatia pentru telefon my brd? Incerc sa ma conectez si imi da eroare.
Postat in data: 14 dec., 2015
[citeste raspunsul]Buna ziua,
Sunt un utilizator BRD-Net si nu pot accesa serviciul My BRD Net. Va rog sa ma ajutati
Postat in data: 17 nov., 2015