Postat in data: 19 feb., 2018
[citeste raspunsul]Am avut un credit la Altex prin Euroline, am terminat rate si vreu sa inchid cardul, dar nu stiu cu cine sa iau legatura. Ma puteti ajuta?
Postat in data: 19 feb., 2018
[citeste raspunsul]EOS KSI m-a anuntat ca suma de platit la un credit preluat de la banca este 8568,82RON.
Nu stiu ce calcule au facut, ce dobanda au pus, ca este astronomica.
Suma a oscilat din 2006 de la 2000 la 3000, 4000 lei. Acum e mai mult. 8.000lei.
In acesta situatie sunt acum. Am angajat un avocat, care nu imi ia bani decat de timbrat, sa vedem ce branza iasa.
Intrebarea e: are voie EOS KSI sa puna dobanzi sau penalitati, astfel incat suma de plata sa ajunga la 8.000 de lei, de la 2.000?
[citeste raspunsul]Buna ziua!
Se tine cont de ratele pe care le ai la un credit in cazul calcularii popririi?
Multumesc
Postat in data: 16 feb., 2018
[citeste raspunsul]Doresc sa retrag Euro de la un bancomat din Bucuresti. Cardul este de la o banca nemteasca. Unde se poate? ING are doar pentru clientii sai stiu, la BCR merge?
Postat in data: 16 feb., 2018
[citeste raspunsul]Buna ziua,
Daca ai o prorire se aplica si asupra sumei virate separat pe card reprezentand indemnizatia (norma) de hrana?
multumesc
Postat in data: 15 feb., 2018
[citeste raspunsul]Pot sa refuz o refinantare in curs? Mi s-a propus un calcul de refinantare la care acasa gandindu-ma mai mult chiar nu as avea nevoie de refinantare.
Postat in data: 13 feb., 2018
[citeste raspunsul]Buna ziua,
Imi spuneti va rog ce pot sa fac daca nu dau de executorul judecatoresc?
Am incercat atat telefonic (sunat si sms-uri) cat si e-mail-uri. Am incercat sa merg la adresa dansului, dar fara succes; nu era nimeni acolo!
Postat in data: 12 feb., 2018
[citeste raspunsul]Am niste credite bancare de nevoi personale pe care nu leam mai platit de cel putin 5 ani. Pot sa stiu daca sau prescris?
Va multumesc
Postat in data: 06 feb., 2018
[citeste raspunsul]Buna ziua,
Ce comision de gestiune lunar? a unui cont curent in euro aplica cei de la BRD?
Multumesc!
Postat in data: 01 feb., 2018
[citeste raspunsul]Cum as putea sa obtin un credit sa-mi cunpar o casa?
Postat in data: 31 ian., 2018
[citeste raspunsul]Buna ziua,
Mi-a fost blocat contul in urma infiintarii unei popriri de catre ANAF, la care am restante la impozitul pe venitul realizat din drepturi de autor. Intrebarea mea este: este legal sa-mi ia toata suma din cont (aproape tot venitul pe luna aceasta, intrucat retrasesem o suma mica), in conditiile in care este un venit periodic „destinat asigurarii mijloacelor de existenta” (lucrez doar in baza acestui contract DDA, de ani buni, si realizez venituri lunar) ? De la banca mi-au spus ar fi putut sa imi deblocheze contul si sa retina doar 33% doar daca era un venit salarial.
Va multumesc.
Postat in data: 29 ian., 2018
[citeste raspunsul]Buna ziua! Am un card emis de o banca suedeza. Cind retrag bani de la un bancomat din Romania cursul valutar de pe chitanta nu corespunde cu cursul coroanei suedeze al zilei respective. De exemplu la cursul zilei 1 coroana suedeza este 0,4700 lei iar pe chitanta 0,3000. Unde se duce diferenta? Multumesc!
Postat in data: 29 ian., 2018
[citeste raspunsul]Am ramas 3 luni in urma. am 1300 de lei datorie la TBI. mi-a zis sa platesc tot, daca nu intru in mana recuperatorilor. dar eu nu am nimic pe nume. acuma m-am angajat si primesc salariul la alta banca. poate sa se atinga de salariul? cum ar trebui sa procedez.??
Postat in data: 26 ian., 2018
[citeste raspunsul]Sunt in indemnizatie crestere copil si toate bancile la care am aplicat pentru un credit nu iau acest tip de venit in considerare. Ma puteti ajuta?
Postat in data: 24 ian., 2018
[citeste raspunsul]Eu si partenerul meu de viata lucram in Germania de 4 ani Si 6 luni, cu contract de munca. Ma intereseaza daca putem face un credit in Romania si care ar fi conditiile!
Va multumesc frumos!
Postat in data: 23 ian., 2018
[citeste raspunsul]Care este cererea de inchidere a contului BCR? Doresc, de asemenea, ca toate datele mele personale sa fie sterse din bazele de date utilizate de catre BCR. Exista o astfel de cerere? Multumesc
Postat in data: 22 ian., 2018
[citeste raspunsul]O intrebare simpla. Am nevoie de un credit la care banca mi-ati recomanda sa fac un credit . Va multumesc pentru timpul acordat
Postat in data: 19 ian., 2018
[citeste raspunsul]Va rog sa ma lamuriti: in cazul cind imprumutul a fost dat la executor si a inceput sa plateasca, mai trebuie sa retina de la giranti?
Postat in data: 18 ian., 2018
[citeste raspunsul]In situatia in care am un credit restant, la care ultima rata a fost efectuata acum 5 ani, in cei 5 ani nu am primit nimic acasa, nu s’a instituit poprire pe cont desi salariul intra in cont.
Am primit instiintare de poprire de la executor judecatoresc ieri si astazi mi s-au blocat toti bn din cont inclusiv tot salariul.
Ce sfat imi dati? Cum trebuie sa procedez?
Sa contactez un avocat ptr contestarea infiintarii popririi, avand in vedere ca au trecut 5 ani?
Postat in data: 17 ian., 2018
[citeste raspunsul]In 2001 am facut cumparaturi la magazinul Flanco. Am avut 2 giranti. Marfurile au fost pt ei, imprumutul pe numele meu. Nu s-a mai platit din 2002. Acum. CREDIT EXPRES ma bombardeaza cu mesaje si telefoane sa le platesc datoria. In contractul de cumparare , cei 2 giranti de obligau sa plateasca ratele, in cazul ca nu platesc. Ce se poate face?
Multumesc
Postat in data: 16 ian., 2018