reclamatie IFN

Cum pot scapa de raportarile la CRC?
vitas ifn stergere crc

Buna ziua!Am vazut interesul dvs pt a veni in sprijinul celor raportati la crc! Suntem momentan intr-o situatie urâtă: Avem 2
credite la o instituție nebancara, ifn, unde am intarziat 32 zile, au raportat la crc, sume mici, o rata de 800 una de 900 lei!

Nu m-au anuntat ca ma raporteaza, ca poate luam de undeva sa nu ma raporteze pt ca eu tineam legatura cu agentul lor spunandu-le ca in săptămâna următoare le platesc, lucru care l-am si facut dar ei nu mi-au zis ca tot m-au raportat!

Acum am fost respins la un contract de leasing pt ca am acele 2 raportari la crc! Cum pot face sa ma scap de ele? Mentionez ca mai am credite ,dar sunt la zi si al alte banci si la aceasta institutie de 1 an sunt creditele si nu au fost probleme
de întârzieri, dar acum am av niste probleme doar! Dati-mi va rog un raspuns cum pot rezolva aceasta situatie!

Multumesc anticipat!

Postat in data: 24 feb., 2022

Te poate executa silit banca sau ifn-ul, daca am restante 2 luni?

Te poate executa silit daca am restante 2 luni si eu fac dovada platii lunar pana ajung la zi cu plata?

Postat in data: 19 feb., 2022

Cat au dreptul legal sa perceapa dobanda pe zi IFN-urile?

Citesc mereu pe site-ul tau despre banci. Ar fi fain sa faceti un video sa explicati pas cu pas care este dobanda legala la banci si ifn. Cat au dreptul legal sa perceapa dobanda pe zi? Pe bnr nu vad sau nu inteleg ce scrie.

Postat in data: 19 feb., 2022

Cum fac o reclamatie la icredit ifn?
icredit biroul de credit reclamatie

Vreau sa fac o reclamatie la Credius IFN, cum trebuie sa o fac si unde trebuie sa o trimit? In cat timp trebuie sa primesc raspuns si ce fac daca nu se rezolva problema?

Postat in data: 13 feb., 2022

Cum fac o reclamatie la Credius IFN?
credius reclamatie

Postat in data: 13 feb., 2022

Pot renunta la creditul Hora Credit? Au dobanzi inadmisibil de mari: 62.000%
hora credit dobanda dae

Unde pot face o sesizare pentru Hora credit? Am luat un credit de 3000 de lei și ei bagă dobânda peste mare. Este inadmisibil să aibe dobânzi mari!

Postat in data: 11 feb., 2022

Cand imi intra banii de la Hora Credit pe card?

Ieri mi au fost transferați bani de la hora credit la ora 22 către contul meu Raiffeisen.

când îmi întra banii pe card?

Postat in data: 10 feb., 2022

Se poate pune sechestru pe apartament daca am datorii la IFN-uri?

Buna seara! Eu am datorii la 5 ifn-uri, in jur de 30.000 lei, deja sunt executat silit, conturile blocate. Voi primi o mostenire, voi aparea pe actele unui apartament, este vreo problema daca imobilul este pe numele meu? Pot sa puna sechestru pe el pentru suma aceasta?

Postat in data: 08 feb., 2022

Credius m-a executat silit cu 35.000 de lei, la un credit de 10.000 de lei. E posibil asa ceva?
credius-reclamatie

buna ziua. in urma cu ceva timp am imprumutat o suma de bani de la Credius de 10000 lei, nu am mai putut plati ratele si m-au executat cu suma de 35000, este posibil asa ceva? cum pot sa rezolv? este suma ff mare de la 10000 la 35000. acum se plateste cota parte de la angajator, sa fac recmatie pentru suma prea mare din executare? multumesc anticipat!

Postat in data: 08 dec., 2021

Linia de credit de la Hora Credit are o dobanda (DAE) de 69.467%? E normal asa ceva?
hora credit stergere biroul de credit

Buna ziua.Va rog să mă iertați daca nu m am adresat bine dar am văzut că ați răspuns e internet la o întrebare despre bănci .V as ruga să mă ajutați și pe mine dacă puteți.

Acum câteva zile am luat cu împrumut 500 de lei de la Hora credit online.nu mă deranjează dobânda pentru că o să i înapoiez mâine.cu o săptămână înainte am mai împrumutat 100 de lei pe 7 zile și i am returnat.

Acum însă m au sunat și mi au spus că îmi dau 1000 de lei sau mai putin pe o perioada mai mare.am intrat pe site și am cerut 500 de lei pe o perioada de 6 luni după care m au sunat din nou și mi au spus sa dau click și sa iau împrumutul.

Am dat click și m am trezit cu 500 de lei pe 14 zile plus că mi au trimis în email un contract pe un an cu o linie de credit de 1750 lei și au zis că pot scoate oricînd.am scos 500 și mi au trimis un grafic de rambursare in care scrie că trebuie să dau 100 și ceva de lei la fiecare 14 zile pe o perioada de un an pentru tranșă de 500.

Acum nu mai înțeleg nimic pentru că trebuie să dau înapoi după cum arată graficul vreo 3700 de lei.am sunat la ei și m au dus cu zăhărelul neștiind ce să mi răspundă clar .Mi e foarte frica că poate trebuie să dau atitia bani eu având pensie socială și pensie de handicap pentru că sunt bolnav.nu știu ce să mai fac așa că vă rog pe dumneavoastră dacă puteți să mă ajutați cu un răspuns.va mulțumesc mult .

Postat in data: 26 nov., 2021

Hora Credit cere dobanda pentru banii nevirati in cont. E corect?
hora credit reclamatie

Buna ziua in data de 20.11.2021 am accesat un credit la Hora credit in valoare de 700 lei.
Până în data de 22.11.2021 ora 13 banii nu au fost virați în cardul meu.
Am sunat la firma si am solicitat anularea creditului drept care mi s-a spus ca trebuie sa le achit creditul plus dobânda pentru 3 zile, adică 46 lei. este corect? eu am spus că la momentul care intra banii in cont ii returnez fara dobanda.

Postat in data: 22 nov., 2021

Pot scapa de executarea silita cu ajutorul CSALB?
CSALB_banca-intelegere-amiabila

Căutând astăzi pe internet să aflu răspunsuri la întrebări puse de anumite persoane care trec sau au trecut prin aceleași probleme cu care mă confrunt și eu acum, am descoperit CSALB. Am pus deja o întrebare folosind formularul online dar, găsind și adresa dvs. de mail, m-am gândit să vă întreb dacă mai poate fi o negociere în cazul în care deja există de două zile o executare silită sau trebuie mers direct în instanță pentru contestarea ei. Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns!

Postat in data: 30 oct., 2021

Am primit o notificare de executare pentru un credit Provident mai vechi. Ce pot sa fac?
provident-reclamatie-CSALB

Bună ziua!
Am un credit la Provident, restant din 2012, în data de 29.10.2021 am primit o notificare de la un cabinet de executori judecătorești, ca dacă nu achit pana la sfârșitul lunii suma de 2.800 roni ma executa.
Ca as putea sa fac?
Multumesc,cu stima.

Postat in data: 30 oct., 2021

Cat este gradul maxim de indatorare pentru imprumuturile acordate de banci si IFN-uri?
hora-credit-reclamatie

Băncile și IFN urile pot acorda credite de nevoi personale pt un grad de îndatorare mai mare decât 69%? Ex pt pensie de 1840 lei cit este gradul de îndatorare peste care conform regulilor Biroului de credit?????

De ce unele bănci și ifn nu afișează informații despre profituri? Ex Hora Credit profit 0 cind practica dobânzi de 730-1200% pe an și lucrează cu DAE3000% cind În UE pt ei DAE30%. sint miște hoți legali care produc sărăcie, execuții silite, împrumută clanuri.scot valuta,cresc inflația. Ei nu sint supravegheați de BNR și ANSF, OPC? Am făcut informări la DNA. BNR. ANSF. ANPC. parlament ,președinte. Astept răspuns. dr ING… cu stima și mulțumiri anticipate

Postat in data: 24 oct., 2021

Credius nu vrea sa-mi reesaloneze creditul, pentru a plati o rata mai mica. Ce pot sa fac?
credius-telefon-email-reclamatie

Bună seara,
Am făcut împrumut la credius în 2020 în valoare de 16000 lei, le-am achitat în fiecare luna rata 1800 lei, iar de 6 luni le dau mai puțin în jur de 1000 lei pe luna, bineînțeles ca am acumulat întârzieri și penalități și ff multe telefoane cu amenințări de executare silită. Am făcut un email la ei acum o luna și am solicitat o reeșalonare a creditului pt a plăti mai puțin pe luna, nu au răspuns, dar am primit telefoane de amenințări cu poprire pe salariu. Îmi puteți da un sfat cum sa procedez?

Postat in data: 28 iun., 2021

Am fost inselata de IFN-ul Credius! Ce pot sa fac?

buna ziua, sunt o persoana cu handicap inselata de un ifn. am un credit la ifn credius am fost preluata de finopro ifn
sa. acestia mi-au dat 3 variante: ori le dau 27000, ori platesc cate 1000 pe luna timp de 27 luni, tinand cont ca imprumutul e de 7400 si achitat 5600. e normal sa ma execute silit? dati-mi si mie un sfat. multumesc!

Postat in data: 01 apr., 2021

CreditPrime imi cere sa platesc o rata la credit mai mare decat cea convenita. Ce pot sa fac?

AM LUAT UN CREDIT DE LA BANCA CREDITPRIME IN VALUARE DE 2500 RONI, AM SEMNAT CONTRACTUL NECITINDUL SI NE PRIMIT ACASA DUPA CUM ESTE NORMAL LA CARE AM CONVENIT CA RATA LUNARA SA FIE 250 RONI PE 24 LUNI, AM PLATIT PRIMA RATA CU COMISION TRANSFER B.C .R DE 15 RONI, LA CARE BANCA IMI SPUNE CA LUNA URMATOARE RATA MINIMA VA FII 850 RONI .
INTREBARE: CE SE POATE FACE IN ACEST CAZ?

Postat in data: 19 feb., 2021

TBI Bank nu vrea sa-mi amane rata la credit. Ce pot sa fac?
TBI Bank reclamatie credit

Vreau sa aman rata la TBI si nu mai fost acceptată, nu vor sa ma ajute deloc, macar cu o rată mai mică. Ce pot sa fac?

Postat in data: 18 ian., 2021

Ce pot sa fac daca nu mai pot plati creditul?

Salut, am luat un imprumut de 630 se lei de la Hora Credit (ifn) si nu mai lucrez nicaieri momentan, nu am nici un venit, stau cu chirie. Ce pot face in cazul asta? va multumesc

Postat in data: 09 ian., 2021

Unde m-as putea adresa pentru a rezolva problema datoriilor la banci, daca nu am bani sa ma judec?

Am 5 popriri pe cont si 2 salarii. Din cont mi se retine jumatate din fiecare salariu ducandu-se amandoua jumatatile la cel mai vechi popritor si cel mai mare. Din aceasta cauza, unul din cei 4 popritori ramasi doreste sa imi puna poprire la angajatori urmand ca si acestia sa imi opreasca 1/3 din salarii.

Cât de legala este aceasta situatie si cui m-as putea adresa, neavand bani sa ma judec cu ei in instanta?
Va multumesc

Postat in data: 08 dec., 2020