reclamatie recuperatori

Veraltis nu raspunde la telefon si mail. Ce pot sa fac?
veraltis asset management b2kapital

Bună ziua am trimis și eu 10 meiluri către veraltis in rezolvarea unei datori care a fost plătită și am trimis dovada dar nu răspunde la meil și nici la telefon:0722270102. Datimi un număr de telefon pentru a rezolva problema . In orice caz firma Veraltis o firmă neserioasă.

Postat in data: 29 iul., 2022

Care este nr. de telefon, adresa de email, pentru Veraltis Asset Management Srl, cel mai nou preluant al Debt Collection Agency?
veraltis asset management b2kapital

Buna ziua, va rog ajutati-ma și pe mine cu un Nr. de telefon, adresa de email ,pentru Veraltis Asset Management Srl, cel mai nou preluant al Dept Collection Agenncy. Am de recuperat o suma de bani de la ei ,obținută prin reîntoarcerea executării silite ,dar nu găsesc niciunde o adresă de email sau un Nr. de telefon oficial .
Multumesc

Postat in data: 11 iul., 2022

Credius si Integral Collection nu mi-au raspuns la reclamatie. Ce pot sa fac?
credius credit reclamatie

„Bună ziua, am facut reclamatie la credius, si le am trimis notificare de concediere, au spus ca nu ma pot ajuta, cu nimic, din contra au spus ca nu i intimidez cu reclamatia. Am trimis si la Integral collection la fel mi au spus daca nu achit in 48 de ore vine nu stiu ce inspector.”

Postat in data: 19 iun., 2022

OUG 50 din 2010 privind contractele de credit pentru consumatori, actualizata

„Care este legea privind contractele de credit?”

Postat in data: 19 iun., 2022

Pot fi executat silit de Integral Collection dupa doar 2 luni de neplata a ratei?
integral-collection-credius

Buna ziua, acum 2 luni am achitat jumatate din rata pe care o am, iar pe luna aprilie inca nu am reusit sa o achit. Am vorbit cu cei care se ocupa de dosarul meu ( mentionez ca plata o fac catre cei de la Integral Collection ), si au spus ca daca pana vineri cel tarziu nu reusesc sa achit rata pe luna aprilie si diferenta din martie ma executa silit.

Ma pot executa dupa doar 2 luni neplata? Avand in vedere ca am facut plata la o jumtate din rata pe martie.

Va multumesc.

Postat in data: 03 mai, 2022

Rata la creditul Credius e mai mare in contract decat cea simulata pe site! Ce pot sa fac?
contract credit medical credius

Va salut,cu respect! Am luat un împrumut de la Credius,de 10.000 de lei pe 60 de luni. Cand am făcut simulare pe site scria rata 731,după ce am primit contractul am observat că rata e de 1193 de lei pe lună ,eu am luat 10.000 de lei și trebuie sa dau înapoi 70.000 de lei.mi se pare reclama falsa! Pe site apare alta valoare a ratei.

In contract scrie împrumut pt tratament Liberty Medical de la distanță, dar eu nu am solicitat pt tratament medical ci pt nevoi personale. Semnarea contractului ,dacă îmi aduc bine aminte a constat în primirea unui cod prin SMS și prin introducerea acestuia într-o căsuță.

Va solicit sprijinul printr-o întrebare, am rămas în urmă cu plata și cei care colaborează cu Credius sunt cei de la Integral Colection și mă amenința cu vizite acasă, mă sună zilnic de 5 ori ,mă amenința cu executarea silita.Intrebarea mea ar fi…in caz că se ajunge la executare silita,mă puteți ajuta? Ei au scris in contract că m-au informat asupra costurilor,etc,când de fapt nu e așa ,valoarea ratei fiind mult mai mare decât când am făcut simularea.

Postat in data: 10 apr., 2022

Angajatii Cetelem mi-au luat banii de pe card, apoi m-au trimis la Kruk. Ce pot sa fac?

Am fost pe data de 16 iunie ora 9 la Cetelem și avem de platit 419 și mea cerut cardul și l-am dat nu stiu cea facut m-am dus la bancă sa scot bani cind am venit pe la ora zece și un sfert avem de plată 4190 și era alta casieră î mai tîrziu am făcut o rată cu timpul mea trimis un card nou si am sunat la cetelem să-mi spună codul si mea zis să trimit datele personale si le am trimis nu am inteles și am sunat dino și mea răspuns un domn si mea zis că am făcut o tranzacție pe care nu am facut

Acum mea trimis de la kruk că am de plătit bani care mea luat angajați de la Cetelem.

Postat in data: 27 feb., 2022

Kruk ma executa silit pentru un credit vechi de 15 ani. E legal? Ce pot sa fac?
kruk cesiune creanta credit

Buna ziua,

M-am trezit cu o instiintare de plata, de la un executor judecatoresc, pentru un credit de acum 15 ani, din 2007, in valoare de 5000 de euro…

Ce stiu: Conform prevederilor articolului 706 din Codul de Procedura Civila, “dreptul de a obtine executarea silita se prescrie in termen de 3 ani, daca legea nu prevede altfel.”

Mai exact, o datorie se prescrie daca timp de 3 (trei) ani de la data la care creditul a fost declarat scandent anticipat (de regula dupa 90 de zile de intarzieri), banca/IFN-ul nu a initat procedura de executare silita.

Dar eu nu am primit in cutia postala nici o citatie/instiintare de proces… Nu m-am prezentat nicaieri, pentru ca nu am stiut… Nu stiu nici macar in ce an a avut loc procesul.

Ce se poate face ? Exista posibilitatea vreunui recurs in anulare ?!…

Astept un raspuns din partea dvs. Multumesc

Postat in data: 18 feb., 2022

Kruk m-a executat silit pentru un credit din 2008. Ce pot sa fac?
kruk-reclamatie

În anul 2008 am facut un credit la Banc Post iar in anul 2009 am plecat in italia la munca plătind o parte din acest credit până în anul 2012 cand banca sa desfiintat iar eu am avut domiciliul în italia până în 2018 cand m-am repartriat. Din 2018 până astăzi 07 februarie 2022 nu am cunoștință sa fi primit nici o scrisoare, somatie sau notificare cu caracter informativ cum ca as fi in litigiu cu banca sau alte institutii de recuperare credit.

Astazi in urma unui sms si a unui mail de la banca ing unde îmi primesc salariul am fost înștiințata ca sunt supusă blocării contului datorita acestei executari silite a unei firme de recuperare creante KRUK (despre care am aflat in urma contactarii serviciului de relații clienti ING). Va rog sfatuitima ce am de facut pentru a rezolva această problemă implicit pt a putea sami folosesc banii din contul personal.Va multumesc anticipat

Postat in data: 08 feb., 2022

Kruk mi-a pus poprire pe pensia de invaliditate si indemnizatia de insotitor. Ce pot sa fac?
kruk-reclamatie

Buna ziua. Kruk mi-a pus poprire pe pensia de invaliditate si pe cea de insotitor. Este legal asa ceva? Eu am avut o datorie la Piraeus Bank pe care n-am mai putut-o plati din cauza accidentului de munca in urma caruia am ramas invalid. Primul executor mi-a clasat dosarul, dar acum am primit poprire de la alt executor, care si-a pus onorariu de 1400 de lei, iar de pe cardul Raiffeisen mi s-a luat deja peste 700 de lei. Am facut reclamatie la Raiffeisen si mi-au spus ca luna aceasta nu-mi vor mai luat banii. Executorul e greu de abordat si arogant, spune ca n-are timp sa discute cu mine si ca-mi poate lua banii si din pensia de invaliditate, desi am o situatie grea si un copil mic. Puteti sa ma ajutati? Multumesc

Postat in data: 10 ian., 2022

Integral Collection m-a amenintat ca daca nu platesc rata ma trezesc cu un vizitator la domiciliu. E legal?
integral-collection-credius

Am și eu de plătit o rată lunară la Credius de 2 milioane am fost sunata de Integral colecsen si ma amenințat că dacă nu platesc până vineri rata mă trezesc cu un vizitator la domiciliu meu.

Sunt disperata nu am la cine să mă împrumut am zis că pe data de 7 ianuarie plătesc rata că atunci iau banii termenul scadent il aveam până pe 28 a lunii de plătit rata am mai facut așa peste cateva zile am achitat eu nu stiu de ce mă amenință vă rog frumos îmi puteți da un răspuns?

Postat in data: 04 ian., 2022

Dupa 9 ani am primit executare la un credit BRD neplatit. E legal? Nu s-a prescris?

La un credit BRD de acum 9-10 ani, de 13000 lei, a venit executare proprire Portofolio dupa 9 ani, e legal? Nu s-a prescris?

Postat in data: 21 nov., 2021

Imi poate scoate casa la vanzare, daca nu e gaj la credit si am poprire?

Buna ziua,
Tatal meu este pensionar. Are o poprire pe pensie insa nu stie sa imi spuna exact de la care dintre credite. In trecut a avut mai multe credite de nevoi personale, dintre care doua au ramas restante cu sume mici, pana in 1000 de lei.

Datoriile au fost preluate de doua birouri de recuperari, una ajungand la un total de plata de 1500 de lei si o
alta de aproximativ 3500 de lei.

Desi are poprire de aproximativ jumatate de an, primeste instiintari ca bunul mobil in care locuieste ii este supus sub executare. Aceasta casa este de fapt o mostenire care ii apartine in proportie de 33%.

Avand in vedere toate acestea, exista sanse sa ii execute silit si sa ii fie pus bunul imobil in vanzare, desi nu reprezinta gaj pt vreunul din credite, si are deja poprire pe pensie?

Cu stima!

Postat in data: 20 nov., 2021

Kruk mi-a dublat datoria creditului cesionat. Ce pot sa fac?
crc-colectare-recuperare-creante

Pe scurt, am primit sentința pe executare silita pentru suma de aproximativ 32000 ron s-a pus proprire, am făcut o promisiune de plata, am achitat conform angajamentului 14800 ron și acum îmi transmit ca mai am de plata 40000, asta din luna iunie pana acum. În trei luni au dublat aproape suma.

Am fost în somaj tehnic ni s-a promis ca nu trebuie sa achitam pana trece somajul, ca ne anunță când sa revenim cu plata. Am primit plicurile în plicuri era sentința. nu repornirea platii. Nu am făcut contestație ca a durat peste 17 zile de când am primit-o. Nu eram în localitate

Mai aveam de plata 14000 și ei actualizează cu suma de 40000.

Cesionarul a fost CCR și a cesionat apoi la KRUK.

Cu cine am făcut angajamentul la CCR NU IMI MAI RASPUNDE LA telefon. Mi-a zis sa scriu o sesizare și atat. Puteti sa ma ajutati?

Postat in data: 11 nov., 2021

Cum pot sa scap de poprire si de taxele executorului?

Buna ziua! As dori și eu dacă se poate să mă ajutați cu un raspuns la o întrebare.

Am mai multe credite bancare si mi s-au pus poprire pe salariu, as dori sa stiu dacă există vreo rezolvare pentru a putea plăti eu ratele. De exemplu, daca mi se opreste 50% din salariul mediu pe economie, sa pot plati eu lunar aceasta suma impărțind la cite credite am? Să nu mi se mai retina din salar, plus ca peste 10000 de lei sunt taxele la toate executarile care le am, o suma foarte imensa de mare pt mine. Va multumesc

Postat in data: 03 oct., 2020

Executorul poate sa-mi puna poprire pe jumatate din pensia de 12 milioane?

Buna ziua,
E legal ca un executor sa-mi puna poprire pe pensie si sa-mi ia jumatate din pensia de 12 milioane, pentru doua datorii la niste credite de la BRD pe care le-a avut sotia decedata? Creditele aveau asigurare, nu e normal sa fie platite de firma de asigurare? Multumesc

Postat in data: 17 feb., 2020

TBI Credit m-a raportat la Biroul de Credit si m-a vandut la Kruk, fara sa ma anunte. Ce pot sa fac?

Buna ziua,

Am avut un credit la TBI credit, care pentru neplata (din cauza ca am ajuns somer) am fost trimis la Biroul de credit, fara sa fiu instiintat. Doar Kruk m-a anuntat ca mi-au cumparat datoria si le sunt lor dator si sa ii contactez ca sa nu se faca executare silita. Va dati seama ca in secunda 2 i-am sunat si am facut acordul sa platesc lunar o suma de 300 de lei ca sa platesc acel credit. Dar din nou nu am fost instiintat de Biroul de Credit si cei de la Kruk au confirmat ca ei nu imi vor trimite platile efectuate la timp catre Biroul de Credit pentru un scor mai bun.

Am incercat sa ma inrolez pe Biroul de Credit sa imi vad situatia dar nu am putut din cauza ca au un nr vechi de telefon. Mai pe scurt date incorecte. Acum am vorbit si cu cei de la Kruk daca am datoria la ei si o platesc la zi, ei nu trimit date despre situatie la biroul de credit? Raspunsul a fost ca nu au tangente cu astfel de situatii si de indata ce platesc creditul, imi dau o foaie ca am platit si sa ma descurc.

In situatia asta ce pot face? Nu sunt obligati sa ofere raport la Biroul de credit? (ma refer la Kruk) nu sunt obligati sa ofere detalii cum ca platesc acea suma/credit si sa si updateze detaliile despre mine, ba chiar sa anunte cand va fi platit integral? Va multumesc.

Postat in data: 29 ian., 2020

Kruk Romania – firma de recuperare creante – date de contact (adresa, telefon, e-mail, site internet)

Postat in data: 23 sept., 2019

Am primit o somatie ca am o datorie la Vodafone, desi am platit toata perioada contractului de doi ani. Ce pot sa fac?

Buna ziua,

Am primit o somatie de plata de la firma de recuperare Kredyt Inkaso pentru a plati in 48 de ore suma de 700 de lei, pentru un abonament la Vodafone.

Problema e ca eu am facut acest abonament in 2013, pentru o perioada de doi ani, si am platit tot ce aveam, pana in 2015, cand a expirat contractul si nu am mai folosit numarul de telefon.

Cand m-am dus la un magazin Vodafone sa cer explicatii, cineva mi-a spus ca trebuie sa-i anunt cu o luna inainte de incheierea contractului ca nu mai folosesc numarul.

Dar ei n-au vazut ca nu-l mai folosesc? Unde scrie in contract ca trebuie sa-i anunt eu pe ei.

Nu mi se pare normal ca dupa patru ani sa mai puna acum sa platesc o suma uriasa pentru niste servicii telefonice pe care nu le-am utilizat.

Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc

Postat in data: 30 aug., 2019

Care sunt datele de contact (telefon, adresa) ale firmei de recuperare creante ULTIMO PORTFOLIO INVESTMENT (LUXEMBOURG) SA?

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti cum pot lua legatura cu firma de recuperare creante ULTIMO PORTFOLIO INVESTMENT (LUXEMBOURG) SA, pentru ca trebuie sa le trimitem o citatie pentru a se prezenta la proces, in urma depunerii unei contestatii la executarea silita.

Multumesc

Postat in data: 18 iul., 2019