Toate

Nu se incarca aplicatia BT Pay. Ce pot sa fac?
bt pay problema

„De cateva zile nu se încarcă aplicatia BT Pay. Nu pot să fac plățile on line. Ce pot sa fac?
Va multumesc!”

Postat in data: 19 sept., 2023

Pot fi scos din Biroul de Credit, daca banca nu m-a informat de raportare?

„Buna ziua.
Am nevoie de un raspuns cu privire la urmatoarea situatie :
In 2008 am contractat cu sotul un credit ipotecar la Banca Romaneasca
( eu fiind codebitor) .
Din 2015, datorita unor probleme personale nu am mai reusit sa platim ratele . Am incercat sa gasim o solutie , dar nu s-a gasit . Banca nu ne-a oferit nicio varianta de redresare , cu toate ca am informat-o din timp de situatia noastra.

In 2017, am incercat sa rezolvam situatie cu Legea darii in plata . Procesul a durat pana la finalul anului 2019 , iar la inceputul lui 2020 am primit decizia finala prin care am pierdut procesul . In urma acestui proces ne-am trezit ca avem urmatoarea datorie la banca : diferenta de credit ramasa , penalitatile din 2015-2017 , si ni s-a mai adaugat si penalitati pe perioada procesului .

Cu greu am reusit ca in august 2020 sa vindem imobilul , cu conditia impusa de banca : ca diferenta ramasa sa o platim . Ne a-m dat acordul, ca altfel nu aveam cum.

De 3 ani platim aceasta diferenta fara intarziere , mai avem vreo 7 ani dupa calculele noastre ( pentru ca banca nu a vrut sa ne dea un grafic ) . Banca ne-a raport negativ la Biroul de credit , dar nu imi amintesc sa ne fi informat .

Acum, desi platim suma impusa de banca , fara intarziere , nu ni se acorda niciun credit pentru ca suntem raportati negativ la biroul de credit .

Se poate ca sa fim scosi din biroul de credit ? Macar eu daca nu si sotul ?
Multumesc.”

Postat in data: 19 sept., 2023

La care banca pot refinanta creditele IFN?

„Vă rog, sfatuiti-mă unde as putea sa cer ajutor pentru refinanțarea creditelor IFN. Deși am salariul mare, 6400, nu mai reușesc să acopăr ratele la creditele IFN. Daca aș reuși să fac un credit la o bancă, pentru refinanțare, as acoperi linistita rata, dar nici o banca nu îmi acorda.”

Postat in data: 18 sept., 2023

Trebuie sa platesc taxe brokerului pentru investitia la Bursa?

„Buna ziua am investit si eu 50 euro in bursa am gasit un brocker dupa aia mia cerut pt o taxa ca nu sunt cetateam american am dat 100 dupa mia mai cerut o taxa sa plateasca avocat sa rezolve problema am mai dat 100 deacu mai vrea 200 de euro pentru taxe trebuie sa platesc taxele , eu cred ca este un brocker fantoma ce mati putea sfatui”

Postat in data: 16 sept., 2023

De ce creste soldul creditului TBI Bank, daca am platit rate in avans?

„Buna ziua am făcut un credit la cei de la tbibank si am avut ceva penalizari si am platit de am ajuns în avans dupa care am platit pe 7 luni în avans cu scăderea perioadei de credit din luna a 8 2023 pana în luna a2 2024 si am ajuns sa platesc de 2 ori principalul pe luna a8 si a9 2023 si ba mai mult uitându-mă pe aplicația lor dupa ce am platit creditul am avut undeva la 20 de mi si ceva si nu știu ce sa zic dar vad ca creste soldul principal adică suma creditului.în fie care zi acum am 22 de mi si 158 40 de bani ?

Cum e posibil si daca am cerut explicați ei au zis ca asa trebuie sa crească pana ajung la soldul inițial nu ar trebui sa rămână la bani rămași? Care ar trebui sai restitui,ei au zis ca dacă ami adun ratele ce miau mai rămas ar trebui sa ajung undeva la 30 si ceva de mi de lei deaia tot creste soldul.”

Postat in data: 12 sept., 2023

Am luat teapa cu o suma mare de bani de Blochchain.com și de modertrader.UK
blockchain teapa

„Am luat teapa cu o suma mare de bani.
Buna ziua am fost mințiți de o companie Blochchain.com și de modertrader.UK de o suna de 20000 mii euro,suntem in Germania și mergem luni pa poliție aici,nu mai cred ca deja vom întoarce banii”

Postat in data: 07 sept., 2023

Mai pot retrage banii investiti in bitcoin din aplicatia Moonpay sau a fost teapa?
moonpay criptomonede teapa

„Va salut. In urma cu putin timp am fost indrumat de catre o persoana apropiata sa iau legatura cu un agent , broker sau cum se numeste el, pe a face niste tranzactii cu bitcoin. Aplicatia de baza este moonpay. As dori , daca ma puteti ajuta, sa-mi spuneti daca mai pot retrage banii din aplicatie sau a fost teapa. Va atasez mai jos cateva capturi de ecran. Va multumesc.”

Postat in data: 07 sept., 2023

Este legal ca IFN-urile sa acorde imprumuturi celor aflati in Biroul de Credit?

„Bună seara! V-am găsit ulterior pe un site și am văzut că ați mai rezolvat probleme asemănătoare cu a prietenului meu.
Aceasta a apela la un moment dat la un IFN, dobanda era enormă, iar după aceea din ce am inteles aceștia l-ar fii băgat în biroul de credite fara a il notifica. El a mai apelat după aceea la câteva IFN uri neachitand prima dată și fiind practic in biroul de credite si am citit undeva ca nu e legal sa ii acorde fiind în biroul de credite. Stiti cumva ce ar putea sa faca sa scape din asta?

Mulțumesc, o seara buna”

Postat in data: 01 sept., 2023

Se poate aplica Codul Penal pentru neplata abonamentului cu telefon inclus?

„Buna ziua, va rog un sfat : anul trecut, in Elvetia, soțul meu a făcut un abonament la o companie telefonică cu telefon inclus. Nu s-a mai înțeles cu angajatorul, a predat actele din Elvetia si a părăsit țara. Telefonul si ratele la abonament au rămas neplătite. As putea sa propun companiei telefonice sa platesc doar telefonul nu si abonamentul având in vedere ca nu s-a folosit deloc de abonament? Se poate ajunge la o executare silită pentru neplata abonamentului? Se poate aplica Codul Penal? Va rog din inima un răspuns”

Postat in data: 31 aug., 2023

Daca sunt garant la un credit, mi se poate face poprire pe salariu?

„Bună dimineața. Am o întrebare. Dacă sotul are un credit de nevoi personale iar eu sunt garant la el .Se pune problema popririi .Mi se va face și mie poprire pe salariu sau doar lui ?”

Postat in data: 31 aug., 2023

Cum aflu ce datorii am, daca nu-mi pot face cont la Biroul de Credit?
Stergere Biroul de Credit

„As vrea sa stiu ce datorii am si nu pot sa imi creez cont la biroul de credit pe website ,oare sti la ce adresa trebuie sa trimit cerea si ce sa scriu in acea cerere? Multumesc”

Postat in data: 29 aug., 2023

Cum se face un transfer din Anglia pe un card Revolut?
transfer revolut

„Buna ziua ! Ca sa imi transfere bani din Anglia pe un card Revolut Standard( al meu ) cum se procedeaza ? Eu sunt la inceput si nu prea inteleg.Va multumesc”

Postat in data: 29 aug., 2023

Cat dureaza un transfer din Italia la o banca din Romania?

„buna ziua.societatea de asigurari unipol Din Italia mi-a facut un transfer de 8000 euro pe contul euro deschis la banca Transilvania, Plata a fost facuta pe data de 4 August si nici pana acum nu mi-au intrat banii.Controlez Mereu pe bt Mobil dar contul in euro ramane 0 !”

Postat in data: 28 aug., 2023

Soldul datoriei nu scade, desi am respectat angajamentul de plata. Ce trebuie sa fac?

„Am un angajament de plata la executor pentru un credit ipotecar pe care l-am respectat conform angajamentului,dar soldul tot nu scade cu toate ca platesc sume considerabile ! Este ceva de facatut in acest sens ? La cine pot apela pentru un sfat ?”

Postat in data: 28 aug., 2023

Cum procedez daca am intarziat cu ratele la banca?

„Salut cum sa procedez cu rata la banca am întârziat, cu ratele si executorul silit mi a trimis acasă, ce sa fac?”

Postat in data: 28 aug., 2023

Trebuie sa platesc o taxa pentru a retrage banii investiti pe platforma bitcoin?
teapa platforma investitie bitcoin

„buna ziua am o întrebare la dumneavoastră ,eu m-am in registrat mi-am făcut portofoliu si am făcut cu ajutorul unei doamne de la platforma ,eu am intrat platforma cu 50 euro cas primesc 750euro si doamna mia cerut toate datele mele si poza asa a zis ca trebuie ,știți ce a făcut doamna are profilul meu la ua si banii nu mii da imi zice sa achit 250 si pe urma imi da bani va rog spuneți eu va dau datele mele de la profil ,va rog ajutați mă ,si mie chind mi-am facut profilul mia venit cod pentru profil si doamna le are.

doamne ma ajutat sa înregistrat programa si a cerut datele mele sa facă profilul ca sami faca sâni vie banii in portofoliul meu si codul ia mi la tat sal pun la plata ,aceasta Este doamna si codul ei.”

Postat in data: 26 aug., 2023

Am luat teapa cu tranzactii forex in contul de broker orion-innovationmarkets. Pot sa-mi recuperez banii?

„Buna ziua dl.Vasile Coman ,am primit o teapa cu gesteonatea contului pentru tranzacti forex ,am inntrodus 6k eur convertiti in btc si am trimis la adresa care o aveam in contul de broker https://orion-innovationmarkets.online/signin ,si acum imi cere 1500 eu pentru finalizarea tranzactiei ,ce spuneti se mai pot recupera bani ?Multumesc !”

Postat in data: 25 aug., 2023

Unde pot verifica daca o masina este sub sechestru?
sechestru masina registrul national de publicitate mobiliara

„Cum pot afla cine a pus sechestrul pe masina pe care vreau sa o cumpar? Va multumesc!”

Postat in data: 24 aug., 2023

Cum pot afla daca mi-am luat teapa pe moonpay cu un broker de crypto?
moonpay teapa

„Cum pot lăsa capturi de ecran sa întreb dacă mi am luat sau nu teapa pe moonpay cu un broker de crypto?”

Postat in data: 24 aug., 2023