Cum recuperez investitia in criptomonede blocata in Coinbase Wallet?

coinbase wallet frauda

„Buna seara! Soțul a investit suma de 3000$ in criptomonede , bineînțeles îndrumat de un consultant financiar, surpriza a fost mare că după o săptămână suma s a mărit la 8100$ .

Coinbase walet i a blocat suma.il pune să plătească 20 la sută din suma câștigată pe motivul cum ar face o verificare …. Ce mă sfătuiți să fac ? Cum îmi recupar suma investita? Nu vreau nici un câștig vreau doar banii mei? Multumesc”

Raspuns

Stimata doamna,

Atunci cand o persoana necunoscuta, care se erijeaza in broker sau consultant financiar, va spune ca investitia in criptomonede este blocata in Coinbase Wallet sau alt portofel de criptomonede, iar pentru retragerea banilor trebuie platiti niste bani, este vorba de o frauda (inselatorie sau scam, cum se spune in engleza).

Portofelul Coinbase Wallet pe care vi-l arata falsul consultant financiar nu este real, este contrafacut, pentru a va pacali ca respectiva suma si castigul aferent sunt acolo si va determina sa platiti o taxa pentru a-i retrage.

Trebuie sa stiti ca escrocii pot clona portofele de criptomonede ale platformelor legale, precum Coinbase, cu scopul de a-i insela pe oameni.

Pentru recuperarea banilor, trebuie sa procedati astfel:

Va rog sa reveniti cu raspunsurile primite de la Revolut si de la Politie, pentru a va ajuta sa rezolvati problema inselatoriei cu investitia in criptomonede.

Cu stima,

Vasile Pop-Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 9 = 14