Pot sa primesc euro in contul Revolut de lei?

reclamatie revolut

„Bună ziua,dacă cineva mi-a trimis euro in contul meu de lei de revolut îi primesc? Și în cât timp? Specific că persoana care mi-a trimis euro nu are revolut…sunt sanse sa ii primesc totuși?”

Raspuns

Stimata doamna,

Da, se poate face un transfer in euro in contul Revolut in lei, intrucat banca prin de la care au fost trimisi banii va face automat schimbul valutar euro/lei la cursul bancii respective, nu la cursul Revolut.

In privinta duratei transferului, daca a fost tip SEPA standard, banii ajung in maxim 2 zile, daca a fost SEPA instant, banii ajung imediat, iar daca a fost un transfer SWIFT, banii ajung mult mai tarziu, chiar si dupa 5 zile.

Va rog sa reveniti daca aveti probleme cu trannsferul bancar in contul Revolut.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro

3 raspunsuri la “Pot sa primesc euro in contul Revolut de lei?

1. r

Îmi cer scuze că iarăși deranjez…am omis să menționes că persoana de la care trebuie să primesc euro este austria…vă întreb îi primesc dacă nu i-am trimis contul pentru transfer SWIFT? Multumesc mult pentru suport!

1. Vasile Coman Post author

Nu ar trebui sa fie probleme cu transferul, chiar daca se foloseste contul IBAN local, romanesc, nu cel SWIFT, cum recomanda Revolut, pentru ca si conturile IBAN romanesti sunt acceptate pentru plati in valuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − = 1