apărut o problema.
Postat in data: 27 feb., 2022
[citeste raspunsul]Din cauza că am resetat telefonul am avut nevoie de reinstalarea aplicației You BRD și ori îmi dă eroare ori îmi spune că a
apărut o problema.
Postat in data: 27 feb., 2022
[citeste raspunsul]Buna seara, aplicatia YOU BRD nu functioneaza, imi apare la logare, parola incorecta. Intrebarea mea este urmatoarea, pot folosi cardul pentru a face cumparaturi din alte tari din afara UE? Sau pot scoate cash de la bancomatele din afara UE? Multumesc!Astept raspuns, este important
Postat in data: 22 feb., 2022
[citeste raspunsul]Buna dimineața , am și eu o problema și vreau sa o rezolv , mi s a cerut sa actualizez aplicația și am șters o după care am instalat o înapoi , dar după asta știind ca mi am mai introdus datele și mergea acum când completez “cnp-ul” si numarul de telefon imi apare” ups , a intervenit o eroare “ și sa încerc mai târziu , și am nevoie de aplicație , știți dacă are aplicația ceva probleme și urmează sa se remedieze ? Mulțumesc !
Postat in data: 18 feb., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua. De ce nu pot deschide alicatia George imi arata cod eroare300. 9.ZVBO9mNK
Pentru actualizare de date am fost la banca de curând.
Va rog sa ma ajutati cumva. Mulțumesc
Postat in data: 05 feb., 2022
[citeste raspunsul]Nu pot accesa aplicația George. Îmi arată ca nu am acces la internet. De ce? Am vrut sa actualizez aplicatia etoken, dar nu
eusesc, apare cod eroare 300.9.8.klnzse6.
Postat in data: 01 feb., 2022
[citeste raspunsul]Salut, tata are George aplicația și eToken și nu mai merge nici numele de utilizator și nu mai are nici numărul vechi. Cum poate schimba numărul?
Postat in data: 31 ian., 2022
[citeste raspunsul]Nu funcționează aplicatia George, imi da mesaj ca nu am internet desi am internet nelimitat. Ce pot sa fac?
Postat in data: 31 ian., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua. Am urmatoarea problema cu aplicatia Smart Mobile a Raiffeisen. La cateva luni trebuie sa schimb PIN-ul si tot bajbai sa aleg cifrele potrivite, pentru ca deseori nu ma lasa sa aleg care cifre le vreau eu. Am cautat pe site-ul Raiffeisen dar nu am gasit un ghid privind schimbarea PIN-ului, care sa ne spuna cand trebuie schimbat PIN-ul si de ce, ce cifre pot fi alese pentru PIN, care cifre nu pot fi introduse. De exemplu, cele succesive, precum 123456 sau cele identice 000000.
Postat in data: 27 ian., 2022
[citeste raspunsul]Cum pot sa ma conectez la aplicația BRD pe telefon dacă numai am același număr de telefon?
Va rog să-mi răspundeți e foarte important pentru mine.
va mulțumesc anticipat:)
Postat in data: 26 ian., 2022
[citeste raspunsul]Nu imi mai merge sa activez aplucatia YOU BRD, imi da eroare dupa ce bag cnp si nr de de telefon, imi zice ,,ups eroare, incercati mai tarziu,,. Ce pot sa fac?
Postat in data: 21 ian., 2022
[citeste raspunsul]AM PE TELEFON APLICATIA CEC BANK.Tastez codul PIN,SI MA INTREABA DACA AM UITAT COD PIN.AJUTATI-MA SA RECUPEREZ COD PIN PE ACEASTA APLICATIE. MULTUMESC.TELEFONIC NU PRIMESC LEGATURA CU VREUN OPERATOR!
Postat in data: 03 ian., 2022
[citeste raspunsul]Bună dimineața am și eu o întrebare. Vreau sa îmi instalez aplicația My BRD mobile pe noul telefon, și nu pot ajunge la bancă pentru ca să sucursala de la noi sa închis și alta este la 30 km și mai am și bebe mic. Oare ma puteți ajuta dumneavoastră?
Postat in data: 13 dec., 2021
[citeste raspunsul]Buna ziua ,nu îmi merge aplicația BT PAY îmi apare încărcare
date.
Buna dimineata !
Aveti idee de ce nu functioneaza aplicatia BTPay ?
La eroarea ” ups… . Te rugam sa reincerci !” Ce ar trebui sa fac?
Nu se deschide aplicația BT Pay
Postat in data: 02 dec., 2021
[citeste raspunsul]De aseara nu mai pot deschide aplicatia YOU de la BRD. Ce pot sa fac?
Postat in data: 23 nov., 2021
[citeste raspunsul]Salut, exista și o modalitate de reactivare etoken și george fără a aștepta să fii transferat? Exista înainte, tot prin telefon, sa introduci cnp și se rezolva.
Postat in data: 19 nov., 2021
[citeste raspunsul]Cum descarc aplicatia YOUBRD in calculator/laptop?
Postat in data: 12 nov., 2021
[citeste raspunsul]Bună ziua! De aprox. 10 zile am fost la o sucursală BCR ptr. instalarea aplicației GEORGE pe laptop.
Am primit un Diapozitiv Token, am fost și instruită cum să folosesc dispozitivul, și un contract care conține Codul de Utilizator.
Pe aplicatia instalată https://login.bcr.ro/users/login, trebuie să urmez următorii pași:
1) la COD TOKEN/eTOKEN complectez codul primit de la Banca BCR
2) Apas tasta ON de pe Token,
3) Apas tasta 1
4) Complectez cu codul generat la căsută solicitată!
INTREBARE: Când trebuie să INTRODUC CODUL din 4 cifre pe Token? Am încercat după pasul 2): ON și după pasul 3) Tasta 1. Tokenul nu generează nici un cod! Deocamdată nu mă descurc și am mare nevoie de urmărirea contului de acasă, de pe laptop. Mulțumesc anticipat!
Să aveți o zi excelentă!
Postat in data: 10 nov., 2021
[citeste raspunsul]Buna ziua, nu îmi merge aplicația, You BRD, după ce îmi introduc parola nu mi se incarca contul, nu îmi afișează suma. Parola este corecta și o pot introduce, dar după ce intru in cont pe „Home/Acasa” apare Mesajul de eroare este Ups.. cont favorit
indisponibil. Încearcă din nou. Și dedesubt sub mesajul de eroare apare butonul roșu cu” reîncarcă”. Oricât aș apasă reîncarcă
nu îmi reîncarcă datele. Menționez că în urma cu câteva ore mergea și puteam sa îmi văd suma pe care o am. Ce pot face. Este
necesară ștergerea și reinstalarea aplicației?
Postat in data: 08 nov., 2021
[citeste raspunsul]Nu mai pot folosi aplicația George am schimbat telefonul și acum trebui sa primesc un sms cu codul pe telefon . Problema este ca eu sunt în străinătate și nu am cum sa primesc sms pe numărul de România.
Cum pot rezolva aceasta problema. Mulțumesc frumos
Postat in data: 21 oct., 2021
[citeste raspunsul]De o luna încerc sa îmi fac aplicația Brd, și mereu îmi apare „ups,a intervenit o eroare”. Am fost la bancă și mi s a spus sa o
fac singura
Postat in data: 16 oct., 2021