Postat in data: 28 mart., 2022
[citeste raspunsul]Etichete: banca
Buna ziua, am un depozit la tbi si vreau sa stiu daca e cazul sa mai tin banii la aceasta banca ptr ca am auzit ca e ruseasca si are probleme. e adevarat?
Postat in data: 22 mart., 2022
[citeste raspunsul]Postat in data: 22 mart., 2022
[citeste raspunsul]Am card facut in italia. vreau sa scot euro. la ce banca se poate in Romania?
Postat in data: 21 mart., 2022
[citeste raspunsul]In cat timp se fac platile si transferurile la Banca Transilvania
Postat in data: 20 mart., 2022
[citeste raspunsul]Bună seara, am avut my brd activ și am schimbat telefonul, nu îl mai pot activa pe noul telefon, ce pot face.
Postat in data: 19 mart., 2022
[citeste raspunsul]Care este aplicația mobilă Girocard a bancii germane Postbank, pentru a vedea câți bani am pe card?
Postat in data: 19 mart., 2022
[citeste raspunsul]Nu pot descarca aplicația you BRD sint în Danemarka. Am avut aplicația you BRD mi sa spart telefonul și nu îmi da voie ,ups a apărut o eroare.
Postat in data: 18 mart., 2022
[citeste raspunsul]Ai credit Bancpost cesionat la Eurobank si administrat de First Bank? Iata ce trebuie sa stii
Postat in data: 17 mart., 2022
[citeste raspunsul]Salut, asa o intrebare!! Ma aflu la Germania si am card de la Post Banc, voi putea scoate bani de la Romania?? Nu o sami ia procent??
Postat in data: 14 mart., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua
am vut o poprire la un credit de la BANACA TRANSILVANIA in valoare de 39943 ron care a fost achitat in totalitate in luna septembrie.
Dupa aproape 5 luni de la achitarea popririi am primit adresa de la executor o alta poprire solicitata cf adresei tot de BANCA
TRANSILVANIA cu suma de 24000 ron reprezentand dobanzi si penalitati.
Intrebarea este daca executorul poate calcula dobanzile si penalitatile pentru creditul poprit?
Si alta intrebare.
Suma solitata de banca pentru acoperirea datoriei a fost de 28900 si creditul declarat scadent anticipat iar in adresa de la executor apare suma de 35100 ron.
In cazul in care creditul este considerat scadent anticipat se mai pot calcula penalitati?
Postat in data: 14 mart., 2022
[citeste raspunsul]Aplicatia bt24 nu este functionala. Ce se intampla? Ma loghez si nu pot intra pe aplicatie. toate campurile sunt inactive.
Postat in data: 13 mart., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua, am un credit neplătit din 2013, acum lucrez la Serviciul de Ambulanță, și am înțeles că au primit cei de la personal o înștiințare că îmi vor opri o treime din salariu, întrebarea mea este daca poate face asta Serviciul de Ambulanță sau banca unde se virează salariul o va face? mulțumesc
Postat in data: 09 mart., 2022
[citeste raspunsul]Postat in data: 09 mart., 2022
[citeste raspunsul]Bună ziua, imi puteti spune va rog de la ce bancomat sau banca din tara pot retrage dollari? Eu am un card din strainatate cu dolari.
Postat in data: 09 mart., 2022
[citeste raspunsul]Cum trebuie sa fie facuta adeverinta catre banca ING trimisa de angajator, pentru deblocarea diurnei?
Postat in data: 08 mart., 2022
[citeste raspunsul]Avand un credit neperformant, exigibil in prezent si in curs de executare si neridicand alocatia copilului din contul curent din anul 2014, am solicitat in luna februarie ridicarea acesteia la BRD.
Am putut ridica doar o treime din aceasta, suma de 7.800 lei fiind retinuta de catre Banca in timp pentru rate, dobanzi, comisioane de credit sau de cont curent.
Desi am facut numeroase reveniri catre Banca, solicitare la CSALB, nu s-a mai primit niciun raspuns de la Banca. CSALB nu mai raspunde iar ANPC are un termen de 45 zile de raspuns…
Ce pot face pentru a intra in posesia sumelor incasate cu titlu de alocatie copil, tinand cont ca alocatia este un drept inalienabil al copilui si conform Art.729 din Codul de Procedura Civila aceasta nu poate fi retinuta pentru niciun fel de datorii?
Multumesc anticipat pentru raspuns
Postat in data: 08 mart., 2022
[citeste raspunsul]„Pot sa renunt la dobanda ROBOR si sa trec la IRCC, ca sa am o rata mai mica la credit?”
Postat in data: 07 mart., 2022
[citeste raspunsul]De ce nu functioneaza aplicatia Smart Mobile a Raiffeisen?
Postat in data: 05 mart., 2022
[citeste raspunsul]Bună ziua am și eu o problema, am muncit în Germania cu contract de munca pe data de 25.05.2021 mam operat în Germania și nu am mai putut lucra mam mutat acasă am avut cont Bancar la Postbank când am vrut să-mi scot bani în România am văzut că am cardul blocat leam scris un mail leam trimis și scrisoare pentru a-mi debloca cardul dar nu am primit nici un răspuns concret, vă rog dacă puteți sa ma ajuți vă mulțumesc!
Postat in data: 04 mart., 2022