Etichete: banca

Cum pot rambursa anticipat un credit ipotecar la ING Bank?
ing rambursare anticipata credit

Ieri am fost la ING sa rambursez anticipat 2 rate de principal cu reducerea perioadei si au zis ca nu se poate rambursa anticipat decat minim 1 rata si multiplu de rata, pentru ca dobanda nu va fi anulata. E adevarat ? Ce as putea sa fac?

Postat in data: 20 ian., 2022

Kruk mi-a pus poprire pe pensia de invaliditate si indemnizatia de insotitor. Ce pot sa fac?
kruk-reclamatie

Buna ziua. Kruk mi-a pus poprire pe pensia de invaliditate si pe cea de insotitor. Este legal asa ceva? Eu am avut o datorie la Piraeus Bank pe care n-am mai putut-o plati din cauza accidentului de munca in urma caruia am ramas invalid. Primul executor mi-a clasat dosarul, dar acum am primit poprire de la alt executor, care si-a pus onorariu de 1400 de lei, iar de pe cardul Raiffeisen mi s-a luat deja peste 700 de lei. Am facut reclamatie la Raiffeisen si mi-au spus ca luna aceasta nu-mi vor mai luat banii. Executorul e greu de abordat si arogant, spune ca n-are timp sa discute cu mine si ca-mi poate lua banii si din pensia de invaliditate, desi am o situatie grea si un copil mic. Puteti sa ma ajutati? Multumesc

Postat in data: 10 ian., 2022

La care banca din Anglia pot scoate bani de pe cardul George BCR cu un comision mai mic?
card-george-bcr

Buna seara, am si un cont bancar George la Bcr. Pot sa scot bani de pe el aici in Anglia si cu ce banci pot sa scot ca sa nu ia comision mare la bani?

Postat in data: 07 ian., 2022

Pot sa-mi instalez aplicatia myBRD Mobile pe noul telefon fara sa merg la banca?
Probleme aplicatie myBRD

Bună dimineața am și eu o întrebare. Vreau sa îmi instalez aplicația My BRD mobile pe noul telefon, și nu pot ajunge la bancă pentru ca să sucursala de la noi sa închis și alta este la 30 km și mai am și bebe mic. Oare ma puteți ajuta dumneavoastră?

Postat in data: 13 dec., 2021

De la ce banca e mai avantajos sa scot lei de pe un card in euro?

Buna seara, am vazut ca ati postat pe un site diferite indicatii oamenilor ce bancomate sa foloseasca pt a avea un comision de schimb mai mic. O indrumare va rog, ca sa scot lei in tara de pe un card de euro spaniol cu un comision cat de cat bun, ce imi recomandati? Bcr ul ofera la conversie 1-euro – 4,383, Brd-4,47 iar Raiffaisen – 4,55.

Postat in data: 06 dec., 2021

Cautiunea poate fi retinuta de banca, daca am poprire?
CEC Bank credit programul Investeste in tine

Buna ziua
Am de ridicat o cautiune consemnta la dispozitia instantei prin recipisa platita la CEC Bank, am decizia de restituire legalizata iar cei de la CEC nu vor sa-mi faca restituirea pe motiv ca am poprire pe cont .

Postat in data: 22 nov., 2021

Dupa 9 ani am primit executare la un credit BRD neplatit. E legal? Nu s-a prescris?

La un credit BRD de acum 9-10 ani, de 13000 lei, a venit executare proprire Portofolio dupa 9 ani, e legal? Nu s-a prescris?

Postat in data: 21 nov., 2021

Care sunt bancile cu cele mai mici dobanzi la refinantarea unui credit?

dobanzi-refinantare-credite-nevoi
Care sunt bancile cu cele mai mici dobanzi la refinantarea unui credit?
dobanzi-refinantare-credite-nevoi

Postat in data: 19 nov., 2021

Ce fac daca mi se pune poprire si la servici si la banca?
reclamatie ING Bank

Va rog sa-mi spuneti ce pot face, eu am cardul de salar la ing, executorul mi-a trimis poprire atat la servici cat si la banca, mi se trage de la servici si executorul vrea sa ia si de la banca, ing nu accepta adeverinta de la angajator, ce fac?

Postat in data: 14 nov., 2021

Ce se intampla cu creditul dupa deces?

Mama mea a decedat în urma cu 2 săptămâni fiind bolnavă de cancer cu 2 ani jumate in urma a făcut un împrumut la
bancă din care a platit jumate normal ar fi rămas jumate de platit.

Ce sa va întâmpla acum după ce mama a decedat? Vom plăti noi copii sau se prescrie.Va multumesc

Postat in data: 11 nov., 2021

Cum ma pot sterge din CRC?
regulament bnr grad indatorare credit

Buna ziua, am avut un credit ipotecar luat in 2007 , nu s au mai putut plati ratele la credit, s a vândut imobilul, s-a achitat suma in totalitate în 2017, fiind credit mai mare de 10.000 de Euro, apare în Centrala Riscului Bancar.
Intrucît creditul este achitat din 2017 cum ma pot sterge din CRC?

Postat in data: 10 nov., 2021

Cum pot recupera parola aplicatiei eToken BCR?
etoken bcr

Buna seara! Am uitat parola etoken și nu stiu cum o pot recupera.

Postat in data: 21 oct., 2021

Banca poate sa-mi anuleze refinantarea daca nu le dau inchiderea de cont?
raiffeisen-bank-reclamatie-refinantare-credit

Buna ziua, am obținut un credit de refinanțare de la Banca Raiffeisen, am achitat integral cardul de credit de la Banca Romanesca, conform contractului, am trimis cererea prin care am solicitat închiderea de cont și o adeverință care sa tina loc de dovadă până la obținerea închiderii efective a contului, totuși cei de la Raiffeisen îmi spun că pot să îmi rezilieze contractul daca nu le dau cu închiderea de cont, Banca Românească nu-mi poate elibera documentul de închidere de cont mai devreme de 2 luni, ce se poate întâmpla din partea băncii Raiffeisen?”

Postat in data: 21 oct., 2021

Cum activez aplicatia YOU BRD?
you-brd-aplicatie

De o luna încerc sa îmi fac aplicația Brd, și mereu îmi apare „ups,a intervenit o eroare”. Am fost la bancă și mi s a spus sa o
fac singura

Postat in data: 16 oct., 2021

Sunt in spital si nu pot plati rata la banca. Ce trebuie sa fac?

Buna dimineata am o intrebare la dumneavoastră cumnatul meu este în spital si nu mai poate plati ratele la banca cum sa procedeze are lunar 1700 roni de de la banca multumesc ff mult

Postat in data: 16 oct., 2021

Cum aflu codul de inrolare pentru Birouldecredit.ro?
biroul-de-credit-inregistrare-cont

Buna ziua.cum pot afla codul de înrolare.vreau să mă loghez pe site-ul biroului de credit și am nevoie de acest cod.nici banca care m-am poprit nici executorul nu mi-l poate spune.multumesc!

Postat in data: 16 oct., 2021

Cum pot convinge banca sa nu-mi opreasca diurna?
Libra Bank reclamatie

In 2016 am avut o executare silita, de atunci nu s-a mai intamplat nimic pana acum, cand m-am trezit cu contul de la Libra Bank blocat. Eu in cont am si diurna, care din cate stiu nu se poate opri. Am fost la banca si mi-au spus ca ei nu au cum sa stie ca banii din cont reprezinta diurna. Cum pot face dovada ca e vorba de diurna?

Postat in data: 13 oct., 2021

Banca imi tine banii blocati in cont pentru o poprire. Ce pot sa fac?
UniCredit Bank reclamatie poprire

Bună ziua!
Mă confund cu o problemă legată de o proprie si cu banca care mi-a blocat banii in propriul cont. Povestia mea incepe in felul următor.

Am primit o înștiințare din partea unui executor silit precum ii sunt dator si imi pune proprie pe drepturile salariale. Pana aici sunt perfect de acord. Asa că, angajatorul a luat măsurile necesare, adică 33.3 % din propriul salar spre executor. Doar că a început si banca să-mi pună proprie pe cont ,adică încă 33.3 % din restul de bani.

Am vorbit cu executorul si a trimis adresa de ridicare proprii pe veniturile salariale. Doar că banca a apucat să-mi rețină cei
33.3 % si acum nu vrea să-mi elibereze suma de bani .Banii sunt blocați in cont si eu nu mă pot folosi de ei .
Dacă aveți nevoie de mai multe informați vă pot oferi cu drag.
Vă mulțumesc.

Postat in data: 11 oct., 2021

Cum pot sa verific daca figurez ca girant sau daca am un credit?
Stergere Biroul de Credit

Cum pot să verific dacă figurez ca girant pentru cineva (la vreo bancă sau CAR), sau dacă există un credit pe numele meu?
Mulțumesc!

Postat in data: 10 oct., 2021

De unde obtin un credit pentru constructia unui restaurant?

Cu respect va salut…as vrea sa obtin un credit de 10000 e ptr a finaliza construcția unui viitor restaurant cu o capacitate de 40 locuri..mentionez ca am activitatea întreruptă de 2 ani de zile cu pandemia asta…detin întreprindere individuală cu cod caen ptr evenimente…si as vrea sa mi termin ceea ce mi am propus..un viitor restaurant cu o capacitate mai mica…credeti ca voi reuși să obțin un credit va rog…pe unde am fost toți m au refuzat…va multumesc frumos din suflet..cu stima si respect

Postat in data: 10 oct., 2021