Etichete: banca

Care este procedura pentru refinantarea unui credit?

„Am făcut o refinanțare la brd pentru creditul ing. De la ING mi se dau informații contradictorii, ba ca au fost încasați banii, ba ca nu au fost încasați, problema rămânând ca acest credit nu s-a închis. Am făcut tot ce am știut și tot ce s-a putut dar tot nu am rezolvat situația. Ce e de făcut în cazul.asta?”

Postat in data: 11 aug., 2023

Pot beneficia de legea falimentului personal, daca nu mai pot sa achit rata la banca?

„Buna seara,am un credit făcut la Raiffeisen,pe care nu îl mai pot achita, sunt in creștere copil,cum pot proceda, cunoașteți legea falimentului personal?pot „beneficia? mulțumesc”

Postat in data: 10 aug., 2023

Pot scoate alocatia copiilor cu buletinul de la banca Raiffeisen?

„Am alocația la copii pe card la raiffeisan bnk o pot scoate și cu buletinul de la banca?”

Postat in data: 08 aug., 2023

Cum pot sa fac refinantarea creditului Ferratum la CEC Bank?

„Am facut un credit la Ferratum de 5000 Roni am platit cateva rate si dupa am facut refinantare la Cec.Doamna de la ce cand a facut Op ul a scris gresit numarul contractului.Ce pot face in privinta asta?”

Postat in data: 07 aug., 2023

Cum pot fi scos din Biroul de Credit de Oney Bank?

„Buna ziua,

Am aflat recent ca sunt inregistrat la biroul de credit de catre Oney Bank pt un credit acordat in 2021. Datoria ramasa (2 rate) a fost ulterior cesionata catre o alta institutie iar ei nu stiu sa imi comunice catre cine.

Mentionez ca pana in prezent nu am primit nici o notificare de la Oney sau alta institutie pt plata restantei si in ciuda multiplelor incercari de a afla catre cine am de platit aceasta restanta nu am reusit sa aflu. Am dovezi in scris in acest sens.

Ma puteti ajuta cu o cerere catre Oney pt a fi scos de la biroul de credit?”

Postat in data: 05 aug., 2023

Pot face un credit in Romania daca lucrez in Germania?

„Buna ziua, dacă lucrez in Germania po face un credit in Romania?”

Postat in data: 04 aug., 2023

Cum fac o tranzactie in euro, daca am card Postepay?

„Aș vrea să fac o tranzacție în euro 😔 nu știu la ce bancă trebuie să apelez . Ma puteți ajuta?? Am card Postepay”

Postat in data: 01 aug., 2023

Cum pot sa refinantez creditele de la IFN-uri?

„Bună ziua! Am rate la 5 ifn-uri. Suma totală datorată e de 30.000 de lei. Ratele lunare sunt foarte mari. 1.000, 277, 558, 350. Am un salariu net de 2500 + 500 de lei bonuri de masă.

Am încercat să aplic pentru o refinanțare la diferite bănci, însă toate au spus că gradul de îndatorare e prea mare. Aș avea nevoie dacă vă rog din suflet să mă ajutați cu un sfat. Unde aș putea să mai aplic pentru o refinanțare sau numai prin insolvență la ANPC se poate?
Mulțumesc.”

Postat in data: 30 iul., 2023

In cat timp primesc in Franta banii trimisi din Romania?

„Dacă azi au fost trimiși bani in contul meu in cit timp ii primesc sunt in Franța”

Postat in data: 29 iul., 2023

Cum pot obtine codul de activare a aplicatiei emis de BT?

„Vreau codu de activare emis la bt. Cum il pot optine.”

Postat in data: 28 iul., 2023

Ce pot sa fac daca nu am mai platit o descoperire de card?

„Buna ziua.Daca am făcut acum câțiva ani o descoperire de card in jur de 1100 de lei plătind doar 400 lei apoi din diferite motive nu am mai putut plăti ce pot face acum daca asi vrea să plătesc?”

Postat in data: 10 iul., 2023

Ce fac daca am restante la creditul BRD?

„Am un credit la BRD, când nu am mai putut plăti am trimis mail sa amân 3 rate, nu au făcuto lunar al luat alocația copilul care întra în acel cont, acum mau pus sa plătesc toată suma obligat, dacă vreau reeșalonarea sa plătesc 10% di datorie apoi
reeșalonare. Ce sa fac?? nu pot plăti acei 10% e suma mare..”

Postat in data: 16 iun., 2023

Cum reinstalez aplicatia CEC Bank, daca mi-am schimbat telefonul?

„Vreau să-mi schimb telefonul,dar rămâne același numar.. cum pot reinstala aplicația cec bank pe noul telefon?”

Postat in data: 04 iun., 2023

Ups…a intervenit o problema. Cardul este deja adaugat in BT Pay. De ce?

„Ups…a intervenit o problema. Cardul este deja adaugat in BT Pay. De ce???”

Postat in data: 03 iun., 2023

Pot sa fac credit in Romania, daca lucrez in Germania?

„Bună ziua ași vrea și eu sa va antreb dacă ași putea sa fac un credit an România dacă lucrez an Germania.”

Postat in data: 25 mai, 2023

Se rezolva ceva daca fac sesizare la banca pentru recalcularea ratelor la credit?

„Buna ziua! Curând, am văzut ceva știri în legătură cu băncile care au fost amendate de ANPC pt calculul ratelor… Noi, „clienții”, dacă facem sesizări se poate rezolva ceva ???
Am făcut anul trecut credit ipotecar pt 30 de ani,cu dobândă variabilă în funcție de Ircc . Am pornit de la o Rată lunara de 1725 de lei și am ajuns la 2940 de lei… Luna aceasta ,de exemplu, am rata principala 69 de lei și dobânda 2870 lei. Ar trebui să fac sesizare și eu? Sau…. Este un risc asumat și cam atât?
Mulțumesc anticipat pentru un eventual răspuns !”

Postat in data: 24 mai, 2023

Bancile mai accepta bancnote de 500 de euro?
bancnota 500 euro

„BRD nu imi accepta bancnote de 500€ pt. a rambursa un credit „prima casa”, motivînd ca ei nu mai accepta astfel de bancnote(decizie interna), dar eu client fiind, nu am fost anunțat. Ce pot face intr-o astfel de situatie?Multumesc!”

Postat in data: 23 mai, 2023

Ce trebuie sa fac daca banii transferati nu au ajuns in contul bancii?

„Am făcut un transfer bancar, prin ordin de plata, dintr-un cont al meu de la BRD, într-un cont laTBI Bank pentru rambursarea anticipata al unui credit al fratelui meu Atanasiu Petru, in data de 10.05.2023.
Nici până astăzi 19.05.2023 suma respectiva (5.170 lei) nu a intrat în contul TBI, cu toate că a plecat de contul BRD. Ce s-a putut întâmpla ? Cui să mă adresez ?”

Postat in data: 22 mai, 2023