Etichete: bani

Banii depusi la un bancomat ING nu apar in cont. Ce pot sa fac?
ing-bank-reclamatie

Am descoperit ca intr-o luna banii depusi la un bancomat ING nu apar in extrasul de cont si nu stiu ce s-a intamplat. Am mai auziat ca au patit si altii acelasi lucru, ca au depus bani dar nu au fost inregistrati in cont. Ce ma sfatuiti sa fac? Nu am scos chitanta cand am facut depunerea si nu am observat nimic neobisnuit fata de alte ocazii cand am facut depuneri.

Postat in data: 12 oct., 2021

Cum pot sa fac o reclamatie la Unicredit, sa scot banii din cont?
Unicredit reclamatie

Acum 2 luni am vandut niste pamant, iar banii de pe el mi-au fost virati in contul de Unicredit Bank. In primele 3 saptamani de la tranzactie, angajatii bancii m-au dus cu gura ca nu le merge sistemul, ca nu au cum sa imi dea nici cardul si nici banii. Apoi m-au programat ca sa imi scot banii, dar din motive personale nu am putut sa ma duc.

Cand am sunat dupa vreo 2 saptamani ca sa ma programez au inceput sa ma duca cu gura ca azi, ca maine, ca poimaine si asa mai departe.

Saptamana trecuta m-au sunat sa imi spuna sa ma duc la banca si sa fac cerere cu suma pe care vreau sa o scot. Am fost, am facut cererea si mi-au spus ca a doua zi sunt asteptata la banca la ora 11:30. Cand am ajuns acolo la ora indicata, inaintea mea era o doamna care scoatea bani, iar angajatii imi spun ca de fapt la ora 11:00 eram asteptata si ca ei nu m-ai au bani sa ma plateasca si pe mine si sa vin luni dimineata.

Saptamana aceasta luni la ora 9:00 eram la banca, cand m-au vazut angajatii imi spun ca e prea devreme si ca oricum iar nu le
merge sistemul si sa ma duc la cealalta sucursala. M-au dus acolo si o doamna draguta mi-a spus ca mai bin3 astept daca scadenta, fiind 09.09.2021, dar cu toate astea mi-a spus ca ma poate programa cum a fost miercuri, ieri ca sa pot sa scot banii. Insa ieri m-au sunat si mi-au spus ca nu au cum sa imi dea banii si sa vin azi.

Azi, cand s-au facut 2 luni de cand am banii in banca, m-au sunat sa imi spuna ca iar nu le merge la calculator ceva si ca maine sunt asteptata sa ii ridic, dar sincer nu stiu daca maine o sa ii scot sau o sa inventeze alte minciuni, chiar m-am saturat de banca asta pana peste cap.

Intrebarea mea este daca as putea sa le fac vreo reclamatie si sa imi vad banii?

Postat in data: 13 sept., 2021

Am trimis niste bani prin Western Union, dar n-au ajuns nici dupa o saptamana. Ce pot sa fac?

Buna ziua , am si eu problema… saptamana trecuta am pus niste bani într-un cont din Austria in Romania si nici acum nu au ajuns în cont, am sunat peste tot la Western Union si toata lumea imi zice sa astept, în momentul în care am pus bani ce-i de la Western Union i-au schimbat in lei ” eu i-am pus într-un cont de € ” nici acum nu am un răspuns clar: se vor trimite bani in acest cont ?! Mâine fac o săptămână de când astept sa intre banii.
Multumesc

Postat in data: 01 sept., 2021

Mi se opresc banii de doua ori la o poprire: si de la servici, si de la banca. E normal?

Buna ziua. Am observat ca ati ajutat multa lume cu sfaturi si am si eu o problema destul de grava, as avea nevoie de ajutor.

Am avut o rata la o masina si nu am mai putut sa o plătesc la un moment dat din cauza ca nu am mai avut serviciu. IFN-ul de la care am luat banii m-a dat în judecata, am fost executat silit iar acum cand m-am angajat din nou mi s-a pus poprire pe salariu, problema este ca mi se opresc bani si de la serviciu si de la BRD.

De la banca mi-au spus sa duc o hartie de la serviciu si exact asta am facut însă tot mi se opresc bani. Am fost din nou la banca apoi sa vad ce s.a întâmplat si mi s-a spus ca cererea mea a fost respinsa. E normal asa ceva?

Daca mi se oprește o treime de la serviciu de ce îmi mai opresc si ei din moment ce am dus acea hartie. Va rog sa îmi dati un sfat. Din 1400 lei mai raman cu 500 de lei lunar si nu ma ajung cu banii, nu stiu ce sa mai fac.

Postat in data: 27 feb., 2021

Executorul poate lua banii de pe cardul de credit Cetelem?

Intrebare
Bună ziua. Am avut un cont în Banca Transilvania prin care puteam lua sume modice ca împrumut de la Hora Credit în fiecare lună. Acum ceva timp mi s-a instituit proprie pe cont iar când au trimis banii cei de la Hora Credit executorul luat tot împrumutul din cont.

Vreau să fac un card de împrumut Cetelem pentru a lua în rate obiecte din dedeman. Executorul poate lua banii din contul deschis de Cetelem?

Postat in data: 26 feb., 2021

Nu pot scoate bani de pe cardul Postbank Vpay. Ce pot sa fac?
card posbank

Nu pot sa scot bani de pe cardul Postbank Vpay, pe care l-am primit la munca in Germania. L-am bagat la toate bancomatele din oras, dar nu-mi spune nimic, doar ca nu-mi da bani. Ce pot sa fac?

Postat in data: 29 ian., 2021

Unde m-as putea adresa pentru a rezolva problema datoriilor la banci, daca nu am bani sa ma judec?

Am 5 popriri pe cont si 2 salarii. Din cont mi se retine jumatate din fiecare salariu ducandu-se amandoua jumatatile la cel mai vechi popritor si cel mai mare. Din aceasta cauza, unul din cei 4 popritori ramasi doreste sa imi puna poprire la angajatori urmand ca si acestia sa imi opreasca 1/3 din salarii.

Cât de legala este aceasta situatie si cui m-as putea adresa, neavand bani sa ma judec cu ei in instanta?
Va multumesc

Postat in data: 08 dec., 2020

Cat dureaza un transfer de bani online de la BCR la BT?

Ieri, 29.11, mi-a transferat cineva o suma mica de bani online de la BCR la BT iar suma nu a ajuns nici astazi, 30.11, nu stiti cand va ajunge aproximativ ?

Postat in data: 02 dec., 2020

Daca achit creditul integral mai devreme, primesc inapoi banii pentru asigurare?

Buna ziua. Am luat un credit de 30.000 lei pe 7 ani, am platit la el 2 ani, apoi am mai dat in plus 15.000 de lei, dar inca nu e achitat integral. Ar trebui sa primesc inapoi o parte din asigurarea integrala a creditului? Multumesc

Postat in data: 16 aug., 2020

Cardurile, ATM-urile si POS-urile Raiffeisen nu functioneaza, dar clientii bancii au ramas fara bani in conturi

Postat in data: 16 iul., 2020

Cum procedez daca nu am primit raspuns la cererea de amanare a ratei, iar banca mi-a blocat cardul?

Buna ziua,
Am nevoie de un raspuns la o intrebare: din data de 1 aprilie sunt in somaj la nivel de unitate, lucrez ca camerista in hotel. Pe data de 3 aprilie am depus solicitare de amanarea ratelor, deoarece am un credit de nevoi personale si data scadenta este pe data de 6. Solicitarea a fost depusa direct la banca.

Pana in data de 21 aprilie nu am primit niciun raspuns asa ca am scos un formular dupa internet si am facut alta solicitare tot la banca unde am atasat si o adeverinta de la servici precum sunt in somaj.

Mentionez ca la data scadenta pe 6 aprilie nu am platit rata, dar am primit sms si am fost sunata de la banca. Am spus situatia dar niciun rezultat, dupa cara mi s-a blocat si cardul de salariu si mi s-a zis ca am si pe fiecare zi penalitati pe fiecare zi de intarziere si raspunsul la solicitare il primesc in 30 de zile nu in 15 cum stiam.

Pe data de 6 mai rata trebuie achitata iar intrebarea mea este: se poate retrage rata din banii de somaj, cand ii primesc? Sau cum sa procedez in cazul ca mai e putin si am o luna de zile de cand am depus prima solicitare? Va multumesc cu respect

Postat in data: 26 apr., 2020

Pot sa scot bani in Romania de pe un card Postbank Vpay emis in Germania?
card posbank

Buna ziua, am un card PostBank pe care l-am facut in Germania, le care incasez salariul. Daca merg in Romania, pot scoate si de acolo bani de pe el? E un card tip V Pay, Girocard, nu e Visa sau Mastercard. Multumesc

Postat in data: 18 apr., 2020

Nu pot sa scot bani de pe cardul Lloydsbank din Anglia. Ce pot sa fac?

Buna ziua, am un card Lloyds Bank din Anglia, unde am fost la munca, si nu mai pot scoate bani de pe el, mi-l da afara din bancomat, imi spune ca tranzactia nu poate fi procesata. Nu stiu de ce, ca am mai scos bani de pe el. Puteti sa ma ajutati?

Postat in data: 11 apr., 2020

Agentul Provident a fugit cu banii, iar eu am fost raportata la Biroul de Credit si executata silit. Ce pot sa fac?

In urma cu trei ani a luat un imprumut de la un agent Provident in valoare de 5 mii de lei, urma sa achit 15 mii.
La un moment dat, inainte sa termin cu ratele, agentul respectiv mi-a spus ca nu mai am nimic de platit, la fel s-a intamplat si cu alte persoane de pe strada mea, dupa care a disparut din zona.

Oamenii s-au bucurat ca au scapat asa de ieftin si au uitat de intamplare.

Acum, salariul mi-a fost blocat din cauza unei popriri pentru respectiva datorie.

Am sunat la Provident, dar fara rezultat: mi s-a reprosat ca trebuia sa sun atunci cand nu a mai venit agentul, pentru a plati restul datoriei. Dar cum sa sun daca agentul mi-a spus ca am terminat cu ratele: Eu am avut incredere in agent, doar era de la Provident, iar daca acesta mi-a spus „cu tine nu mai am treaba”, atunci ce era sa fac?

Am auzit ca respectivul agent, se pare un popa, ar fi fugit cu banii Provident. Ce ma sfatuiti sa fac?

Postat in data: 29 feb., 2020

Mi-au disparut banii de pe cardul Onepay Visa. Ce pot sa fac?
card onepay-visa-mastercard

Astazi am vrut sa scot banii pe care-i aveam pe cardul Onepay Visa, dar am descoperit ca nu mai am niciun ban. La bancomat imi arata ca mai am 0 GBP, desi ieri aveam 350 GBP.

Primisem un mesaj ca din 29 ianuarie se inchid cardurile Visa si am vrut sa scot banii care-i mai aveam pe el, dar vad ca au disparut inainte de data respectiva. De la ferma din Anglia de unde ne-au dat cardurile, ne-au spus ca le vor inlocui cu carduri Mastercard. Ce pot sa fac?

Postat in data: 25 ian., 2020

Cu cati bani pot sa ies sau sa intru in tara?

Vreau sa vin in tara cu mai multi bani cash, nu pe card, si vreau sa stiu care e legea, cu cati bani pot intra si iesi din tara si daca trebuie sau nu declarati. Multumesc

Postat in data: 03 ian., 2020

Pot sa folosesc cardul OnePay in Romania?
onepay-card- mastercard-retragere-bani-romania

Am un card OnePay pe care primesc salariul in Anglia si vreau sa stiu daca pot sa-l folosesc in Romania, sa scot bani de pe el si sa platesc la magazine. Nu vreau sa scot toti banii de pe el aici, ca sa nu-i pierd si apoi sa fac schimb valutar.

Pot scoate direct lei la bancomate in Romania si sa platesc in magazine? Am inteles ca sunt niste comisioane si nu pot scoate toti banii de pe card.

Postat in data: 27 dec., 2019

E teapa daca am dat bani cuiva sa ma stearga din Biroul de credit?

Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca am luat teapa pentru ca am dat 500 de lei unei persoane care mi-a spus ca ma sterge din Biroul de Credit, unde am fost bagata de Provident. Au trecut doua luni, dar n-am mai primit niciun raspuns.

Eu am facut un imprumut la Provident in urma cu mai multi ani, plateam ratele la un agent, dar la un moment dat acesta n-a mai venit sa-i dau banii. De atunci, n-am primit nimic de la Provident, vreo instiintare unde sa platesc restul banilor, abia acum am primit o hartie de la firma de recuperare creante Intrum ca sunt datoare o suma mult mai mare decat am scos eu de la Provident. Va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac.

Postat in data: 03 dec., 2019

Am scos bani de pe un card in euro ING la un curs de schimb valutar foarte mare. Ce pot sa fac?

Buna ziua, am retras de pe cardul meu de euro o suma in euro in spania la un atm euronet worldwide, cardul fiind emis in Romania de Ing si este doar euro, si m-am trezit cu un asa zis schimb valutar din euro in lei si apoi iar in euro la un schimb valutar cu 11% mai mare, adica la 1000 euro mi-a facut un schimb valutar de 1140 euro, stiind ca am pus mere sa scot mere, am luat o asa teapa la o suma mare la retragere.,, inselatorie f grava. Vreau sa stiu daca legal pot face ceva. Va multumesc

Postat in data: 01 dec., 2019

Pot sa scot bani in Romania de pe un card Libretto sau Postpay?

Am un card Libretto de la Poste Italiane pe care primesc alocatie si vreau sa stiu daca pot scoate bani de pe el la bancomatele din Romania. Am inteles ca de pe cardul Postpay se poate.

Postat in data: 09 nov., 2019