Postat in data: 12 mai, 2017
[citeste raspunsul]Cum si unde se face aceasta excrocherie (poprirea) sa fure bani din conturi…..??
Postat in data: 12 mai, 2017
[citeste raspunsul]Sunt pensionara si primesc pensia pe un card Raiffeisen. In data de 13 februarie am vrut sa scot 200 de lei de la un ATM al bancii BRD, dar nu mi-a dat niciun ban, insa de pe card mi i-a luat, am mai ramas cu 20 de lei. Am facut reclamatie al BRD, dar m-au trimis la Raiffeisen, care mi-a dat termen 6 martie pentru solutionarea contestatiei. Va rog sa ma ajutati sa obtin mai repede banii, daca este posibil.
Postat in data: 07 mart., 2017
[citeste raspunsul]In luna octombrie mi-a oprit poprire pe salariu de doua ori: atat banca cat si firma unde lucrez. Le-am dus celor de la banca actele doveditoare (adeverinte de la firma, precum ca imi opreste ei si de la executor sa nu-mi mai blocheze cardul).
Pe data de 24 noiembrie am dus actele la banca fiind inregistrata doar adeverinta de la executor. Dupa mai multe incercari telefonice de recuperare a sumei oprite de banca aflu ca nu mi-a fost inregistrata adeverinta de la firma. Le-am dus din nou adeverinta de la firma. Va rog cu tot respectul sa-mi spuneti ce sa fac ca sa pot sa recuperez suma oprita de banca (sunt singurul salariat si suntem 4 persoane care depindem de salariul acesta). Salariul lunii octombrie 1110. Poprire firma 366 rest 744. Poprire banca 240.
Va multumesc din suflet .
Postat in data: 27 feb., 2017
[citeste raspunsul]Pot sa verific la ATM-urile din Romania cati bani mai am pe un card Barclays emis in Anglia?
Postat in data: 02 feb., 2017
[citeste raspunsul]Buna ziua,
Am un card Barclays si as vrea sa stiu daca pot scoate de pe el, la ghiseul unei banci din Romania, toti banii deodata, pentru ca stiu ca la bancomate exista o limita zilnica. Daca da, la ce banci se poate si cat e comisionul?
Postat in data: 15 dec., 2016
[citeste raspunsul]Buna ziua, ce inseamna poprire? doar pe salariu? daca pun eu bani intr-un cont, fara sa fie salariu, se opresc? sau doar angajatorul cand livreaza salariul in contul meu, livreaza 33% din acesta spre un alt cont?
Postat in data: 26 nov., 2016
[citeste raspunsul]Buna ziua,
Va scriu din partea unui prieten care are cont de salariu deschis la banca Raiffeisen – sucursala Braila.
Lunar dansul trebuie sa mearga personal la banca cu cartea de identitate ca sa isi poata ridica suma de bani ramasa din salariu, dupa plata popririlor, in baza unei adeverinte eliberate de catre contabila firmei angajatoare (mentionez ca are mai mult de 1 poprire).
Aceste popriri se platesc de catre firma angajatoare in contul executorului/executorilor judecatoresti.
Banca ii ia lunar un comision de aproximativ 15 lei pentru ca ridica banii de la casierie.
Va rog sa-mi spuneti daca are dreptul banca sa blocheze contul sau nu?
Mentionez ca in momentul in care introduce cardul in bancomat ii apare o suma negativa.
Multumesc frumos pentru ajutor!
Postat in data: 18 nov., 2016
[citeste raspunsul]Luna trecuta am avut o poprire pe salariu de 950 lei iar luna aceasta mi.au retras apoape toti banii din cont adica mai mult decat este legal.
Unde ma pot adresa sa.mi recuperez banii? Din tot salariul mi.au lasat doar 90 lei
Postat in data: 27 oct., 2016
[citeste raspunsul]Salut!Va rog sa ma ajutati in legatura cu un MasterCard emis in Statele Unite de banca Santander! Asta vara am lucrat acolo si m-am intors in tara cu toti banii castigati, dolari, varsati in acel card. Cum pot sa scot acesti bani de pe acest card si in ce conditii in Romania? Comisionul pereput de Santander il cunosc.Va multumesc!
Postat in data: 21 oct., 2016
[citeste raspunsul]Buna ziua, ieri am primit dupa incasarea salariului, in jur de 2000 ron, o instintare din partea ING ca mi-au indisponibilizat suma din cont pentru un credit Cetelem de 3000 ron, suma pentru care sunt in discutii cu executorul pentru plata esalonat.
In momentul de fata eu figurez cu -1035 ron in cont, din cate stiu se poate opri maxim 1/3 din salariu, acesta fiind singurul venit ce imi asigura existenta. Poate fi acesta un caz de abuz? Imi pot recupera macar o parte din salariu, mai putin cei 1/3 care se pot opri legal?
Postat in data: 06 oct., 2016
[citeste raspunsul]Buna ziua,
Care este suma care se retine in momentul in care apare o poprire pe cont si acolo este o suma economisita din venituri din salarii de mai mult timp, dar in perioada din urma pe acel cont au intrat si sume care nu erau de natura salariala? E permis sa blocheze toata suma?
Postat in data: 31 aug., 2016
[citeste raspunsul]Banca (Banca Transilvania) mi-a blocat in contul poprit banii pentru un ajutor social primit pentru copil de la scoala. Ce pot sa fac?
Postat in data: 18 aug., 2016
[citeste raspunsul]Daca am bani depusi in Spania la aceasta banca, Santander, in afara de a ma prezenta in Spania sa-i scot, cum altfel ii pot recupera?
Postat in data: 28 iul., 2016
[citeste raspunsul]Am un card Barclays valabil 1 an facut de fabrica la care lucrez, am incercat sa scot 300 . Banii i-au retras din cont dar bancomatul nu mi-a dat nimic. Ce pot face?
Postat in data: 26 iul., 2016
[citeste raspunsul]Buna ziua,
As vrea sa stiu in cat timp se face un transfer bancar? Trebuia de 2 zile sa primesc niste bani din Germania si inca nu au sosit.
Va multumesc
Postat in data: 21 iul., 2016
[citeste raspunsul]Am si eu o poprire pe salariu de catre Raiffasen Bank prin Mazilu si asociatii si pe data de 15 06 1016 am primit de la asigurarea de viata suma de 3000 de Ron pt ca am nascut prin cezariana si mi s a decontat.. eu mai am un credit la BCR iar acestia mi-au oprit rata lunara de 400 de Ron iar restul sumei de 2600 de Ron i-au oprit Mazilu si asociatii pe toti. Au voie sa imi opreasca toata suma? Sau doar 33 % cum scrie in lege? Astept un raspuns sau unde as putea face o plangere? Multumesc
Postat in data: 21 iun., 2016
[citeste raspunsul]Prietenul meu face credit Prima Casa singur, pentru ca eu apar in Biroul de credit. Daca o sa fie doar el trecut pe acte, se poate face cumva la notar o declaratie ca in cazul despartirii sa fiu despagubita, daca si eu am contribuit cu bani la achizitionarea lui sau alte bunuri cumparate?
Postat in data: 24 feb., 2016
[citeste raspunsul]Cum este posibil ca banca sa umble in contul meu de economii fara aprobarea mea? Azi am primit un mesaj (noroc ca am activat serviciul SMS Alert) ca o suma considerabila a fost luata din contul meu de economii ca sa acopere o suma restanta (care fusese dublata de o alta banca, deci si aici un mare semn de intrebare) fara ca eu sa fiu avizata sau informata. Daca eu nu aveam acel serviciu de alerta ma trezeam peste vreo luna sau doua, cand as fi avut nevoie de acea suma, ca nu mai e!!! Iar cei de la banca mi-au spus sec ca asa se procedeaza automat, daca ai un sold negativ banca iti ia bani de oriunde ai tu ca sa acopere acel sold negativ. Hello, people!!!! Cum ai tu acces la un cont de al meu fara sa ma anunti???
Postat in data: 20 sept., 2015
[citeste raspunsul]Am poprire pe salariu! De ce mai imi opreste pe langa poprire, care e 550 ron, si alti bani care imi intra in cont daca in fiecare luna se face poprirea? E legal? Nu mai pot folosi cardul de salariu, ridic banii de la casieria bancii.
Postat in data: 28 aug., 2015
[citeste raspunsul]Am nevoie de niste lamuriri un privinta contului pe care il am la banca BRD. Am deschis un cont in care sa mi se vireze alocatia copilului. Intrebarea mea
este daca am posibilitatea de a vedea on line toate operatiunile si daca pot face transfer intr-un alt cont din alta tara. Mentionez ca eu locuiesc un Spania.
Postat in data: 11 iul., 2015