Etichete: bani

Bancpost mi-a facut poprire pe cardul de salariu, desi si firma la care lucrez mi-a retinut bani din lichidare. E corect?

Tin sa va anunt ca sotului i s-a facut poprire de catre angajator de 30-33% care, inseamna lichidarea lunii Aprilie, plus ca si banca Banc Post i-a facut poprire pe avansul lunii mai, din care i-a oprit mai mult de jumatate Va rog din suflet, noi nu mai intelegem nimic, daca puteti sa ma ajutati sa fim si noi lamuriti. Este vorba de o singura poprire, cardul de salariu este la bank post, a primit si angajatorul documente pt poprire si bank postul si acum au facut poprire si angajatorul si bank postul.

Postat in data: 27 mai, 2015

Trebuia sa primesc o suma de bani din Germania prin transfer bancar, dar nici acum nu a ajuns. Ce pot sa fac?

Trebuia sa primesc o suma de bani din Germania prin transfer bancar. Din Germania mi s-a spus ca s-au trimis banii, dar aici nu i-am primit, desi a trecut timpul necesar. (trimisi din Germania in 8.04, azi e 15.04) – au fost si zilele de pasti dar totusi ce s-ar fi putut intimpla? Unde pot sa ma adresez daca nu se rezolva problema?

Postat in data: 15 apr., 2015

Banca Transilvania refuza un transfer prin PayPal in contul meu, desi cardul este valabil. Procedeaza corect?

Banca Transilvania refuza tranzactiile doar dupa bunul lor plac, fara nici o justificare si fara nici o explicatie; este legal acest lucru? Primesc bani din PayPal in contul meu de Banca Transilvania de ani intregi, fara nici o problema. Banii trimisi de catre PayPal intotdeauna mi-au ajuns in maxim 48 de ore din momentul trimiterii. Pana acum o saptamana, cand m-am trezit ca banii nu au ajuns in cont nici dupa 5 zile. Deoarece am buletinul expirat (si nu pot sa mi-l reinnoiesc pana in septembrie cand o sa vina in tara proprietarul apartamentului unde stau), nu pot cere informatii despre cont sau despre tranzactii le ghiseele bancii. Am priceput acest lucru si nu este nici o problema pentru asta; banii imi tot intrau in cont si pe card chiar si cu buletinul expirat, de cateva luni. Problema este ca de ce mi s-a refuzat intrarea in cont ai acestor bani acum, de ce s-a refuzat aceasta tranzactie? Doar pentru faptul ca am buletinul expirat? Ce legatura are buletinul meu cu intrarea banilor in cont? Contul si cardul atasat este valabil – deci nu vad nici o problema pentru care banca sa refuze banii ce trebuie sa intre in contul meu! Si daca tot au facut acest lucru, n-ar fi trebuit sa ma instiinteze in vreun fel? Ori telefonic, ori prin email, sa imi spuna ca mi-au refuzat intrarea banilor in cont? Nu numai ca nu m-au instiintat, dar refuza sa dea orice explicatie pe motivul ca am buletinul expirat! Ce pot sa fac in situatia asta? Este legal acest lucru ce fac ei? Au dreptul sa faca asta? Unde pot sa fac o reclamatie, si cum pot sa obtin sa accepte intrarea acestor bani in cont? Nu ar fi avut nici un motiv sa refuze tranzactia, si nu vad ce treaba au ei cu buletinul meu, atata timp cat cardul este valabil!

Postat in data: 17 feb., 2015

Daca am poprire pe 1/3 din salariu, de ce nu pot folosi cardul si mi se iau si alti bani din cont?

Am poprire pe salar conf. adresei primite unde se dispune infiintarea unei popriri in cota de 1/3 din venitul lunar. Platesc lunar 1/3 din salar. Doresc sa stiu de ce trebuie sa scot banii de la ghiseu? Nu pot folosii cardul in conditiile in care poprirea se face pe statul de plata executorul a hotarat suma de 1/3 dar banca imi opreste si din alte venituri care imi intra din cursuri facute. Nu inteleg, daca este o hoarare luata in baza carei legii mii se opresc si celelalte drepturi?

Postat in data: 02 feb., 2015

ATM-ul mi-a eliberat mai putini bani decat trebuia. Ce fac?

In data de 28.10 2014 ora 15:16:20 am extras dintr-un ATM CEC Bank din VANJU MARE suma de 400 lei(roni)….la eliberarea sumei am constatat ca: in loc de 8 hartii de 50 lei, mi s-au eliberat in ordine…4 hartii de 50 roni, 2 hartii 10 roni, 2 hartii 50 roni valoric = 320 lei(roni)…A.T.M. respectiv fiind postat pe peretele de la agentia C.E.C. VANJU MARE Jud MEHEDINTI. Imediat am intrat in incinta agentiei pentru a depune o reclamatie. Doamnele respective lucratoare in agentie au spus sa depun o contestatie (ceea ce am si facut…contestatia nr.972/28.10.2014),asigurandu-ma ca nu este nici o problema si ca voi fi despagubit, adica suma respectiva imi va fi returnata fara nici o problema….
Astazi 05.11.2014…in urma interventiei mele repetate de a mi se rezolva cazul….am primit de la agentie un raspuns sec….,,in urma investigatiei tranzactiei contestate, a rezultat faptul ca aceasta a fost finalizata, A.T.M.-ul eliberand integral suma solicitata.
ROG DACA PUTETI SA FACETI CUNOSCUT CAZUL PENTRU PRINCIPIUL DREPTATII SI STOPARII HOTIEI …INCLUSIV PRIN A.T.M.-URI

Postat in data: 28 dec., 2014

Am efectuat un transfer bancar on-line de la BT la ING, dar banii nu au ajuns in cont nici dupa 5 zile!

Am efectuat vineri un transfer bancar on-line pe la ora 19 intre BT si ING si mi s-a afisat ca plata va fi procesata ziua urmatoare. Ok, a aparut vineri pe extras ca fiind blocata si sambata ca fiind efectuata. Persoana careia i-am trimis banii spune si azi (dupa 5 zile) ca nu a primit banii, ceea ce mie mi se pare o aberatie. Cum pot verifica daca banii sunt in contul persoanei respective? Am incercat la ING, dar nu vor sa dea nici-un detaliu.

Postat in data: 08 iul., 2014