Etichete: banii

Cum accesez banii din contul in euro deschis de Banca Transilvania?
neo bt

Mi a trimis cineva acum câteva zile o suma de bani in euro pe contul meu în RON de la banca Transilvania.
Am verificat azi prin visual help și banii au ajuns pe un cont în euro deschis de cei de la bt.
Întrebarea mea e cum accesez acei bani dacă pe aplicația bt pay îmi apare doar contul in RON?

Postat in data: 16 mart., 2022

Cum pot sa deblochez banii de diurna de pe cardul ING poprit?

Bună seara. Am o poprire la banca ing de la primărie.. Cardul a fost blocat astăzi.. Cum as putea sa fac sa îmi fie deblocat banii.. Țin sa precizez ca banii sunt din diurnă (eu muncind ca șofer de camion). Firma la care lucrez este Belgiana dar poate trimite o scrisoare către banca care sa ateste ca banii primiți care au fost opriți sunt exclusiv diurna.. Va mulțumesc

Postat in data: 02 mart., 2022

Angajatii Cetelem mi-au luat banii de pe card, apoi m-au trimis la Kruk. Ce pot sa fac?

Am fost pe data de 16 iunie ora 9 la Cetelem și avem de platit 419 și mea cerut cardul și l-am dat nu stiu cea facut m-am dus la bancă sa scot bani cind am venit pe la ora zece și un sfert avem de plată 4190 și era alta casieră î mai tîrziu am făcut o rată cu timpul mea trimis un card nou si am sunat la cetelem să-mi spună codul si mea zis să trimit datele personale si le am trimis nu am inteles și am sunat dino și mea răspuns un domn si mea zis că am făcut o tranzacție pe care nu am facut

Acum mea trimis de la kruk că am de plătit bani care mea luat angajați de la Cetelem.

Postat in data: 27 feb., 2022

Cand imi intra banii de la Hora Credit pe card?

Ieri mi au fost transferați bani de la hora credit la ora 22 către contul meu Raiffeisen.

când îmi întra banii pe card?

Postat in data: 10 feb., 2022

Cum pot sa transfer banii de pe cardul Nickel intr-un cont al unei banci din Romania?
card-nickel

Cum pot sa mi obțin banii dintre un cont de la banca nickel într un cont al unei bănci din România în contextul în care banca nickel vrea sa rupă contractul cu mine și mi blochează contul ( rog sa menționați și ce banca din România ma poate ajuta )

Postat in data: 28 ian., 2022

Datoriile se sterg dupa 3 ani, daca nu se pot recupera banii?
reclamatie-flanco

Buna ziua. Am avut un credit luat prin Flanco in 2012 pt niște bunuri, am plătit o parte din credit pana prin 2014, dar rămânând fără servici la aceea vreme nu am mai putut plăti restul creditului, aproximativ jumătate fiind plătit…aproximativ 2000 de lei, valoarea creditului fiind de 4000. Anul asta am trecut pe la banca sa verific dacă mai am contul deschis la banca și mi-au spus ca am proprire pe cont in valoare de 4000 de lei. Locuiesc in străinătate din 2016 iar ratele au rămas neplătite. Știam ca dacă nu se pot recupera sumele de bani după 3 ani, datoriile se șterg…dar se pare ca după ce s-a predat datoria de la Flanco către diverse firme de recuperatori, datoria e încă acolo.
Trebuie sa apelez la avocați pt a scapă de proprietarul pe cont?
Mulțumesc.

Postat in data: 19 dec., 2021

Hora Credit cere dobanda pentru banii nevirati in cont. E corect?
hora credit reclamatie

Buna ziua in data de 20.11.2021 am accesat un credit la Hora credit in valoare de 700 lei.
Până în data de 22.11.2021 ora 13 banii nu au fost virați în cardul meu.
Am sunat la firma si am solicitat anularea creditului drept care mi s-a spus ca trebuie sa le achit creditul plus dobânda pentru 3 zile, adică 46 lei. este corect? eu am spus că la momentul care intra banii in cont ii returnez fara dobanda.

Postat in data: 22 nov., 2021

Banca imi tine banii blocati in cont pentru o poprire. Ce pot sa fac?
UniCredit Bank reclamatie poprire

Bună ziua!
Mă confund cu o problemă legată de o proprie si cu banca care mi-a blocat banii in propriul cont. Povestia mea incepe in felul următor.

Am primit o înștiințare din partea unui executor silit precum ii sunt dator si imi pune proprie pe drepturile salariale. Pana aici sunt perfect de acord. Asa că, angajatorul a luat măsurile necesare, adică 33.3 % din propriul salar spre executor. Doar că a început si banca să-mi pună proprie pe cont ,adică încă 33.3 % din restul de bani.

Am vorbit cu executorul si a trimis adresa de ridicare proprii pe veniturile salariale. Doar că banca a apucat să-mi rețină cei
33.3 % si acum nu vrea să-mi elibereze suma de bani .Banii sunt blocați in cont si eu nu mă pot folosi de ei .
Dacă aveți nevoie de mai multe informați vă pot oferi cu drag.
Vă mulțumesc.

Postat in data: 11 oct., 2021

Cum se poarta BRD cu un client in timpul starii de urgenta: i-a luat tot salariul de pe card, fara sa-l anunte

brd-inchidere-cont-reclamatie
brd-inchidere-cont-reclamatie