Postat in data: 17 feb., 2021
[citeste raspunsul]Etichete: bcr
Scuze pentru deranj dar, după ce am făcut o plată cu confirmare pe George, am făcut o alta dar, la sfârșit mi-a fost blocat contul cu cod eroare 9024.Ce pot face? Am sunat o oră la *2227 dar în zadar. Vă rog ajutați-mă!
Mulțumesc anticipat.
Postat in data: 13 feb., 2021
[citeste raspunsul]Topul bancilor cu cele mai mari dobanzi la un depozit in lei
Postat in data: 22 ian., 2021
[citeste raspunsul]Am aproape 3 saptamani de cand nu pot accesa aplicația George, de fiecare dată imi da eroarea 9022 si sa contactez centrul de informații. Ma aflu in alta tara si deja am cheltuit toti banii de pe telefon încercînd să iau legatura cu centrul de informații. Ce pot sa fac?
Postat in data: 20 ian., 2021
[citeste raspunsul]Dobanda la creditele ipotecare a scazut sub 6%, dupa reducerea IRCC la 1,88%
Postat in data: 19 ian., 2021
[citeste raspunsul]Buna ziua!
Am deschis un cont George la Bcr si inca nu am primit cardul respectiv si nici nu am depus nici un ban in contul respectiv,nu am plătit absolut nimic pentru deschiderea acelui cont,acum doresc sa il închid vreau sa stiu trebuie sa plătesc ceva sau pur si simplu fac o cerere pt a-l închide? Multumesc
Postat in data: 04 ian., 2021
[citeste raspunsul]Ieri, 29.11, mi-a transferat cineva o suma mica de bani online de la BCR la BT iar suma nu a ajuns nici astazi, 30.11, nu stiti cand va ajunge aproximativ ?
Postat in data: 02 dec., 2020
[citeste raspunsul]Care sunt cardurile de credit cu cele mai mici dobanzi?
Postat in data: 01 dec., 2020
[citeste raspunsul]La ce banca refinantam un credit ipotecar, pentru a obtine o rata mai mica?
Postat in data: 27 nov., 2020
[citeste raspunsul]Care banci au cele mai bune dobanzi pentru depozitele populatiei
Postat in data: 21 nov., 2020
[citeste raspunsul]Topul bancilor cu cele mai mici dobanzi la refinantarea unui credit de nevoi personale
Postat in data: 19 nov., 2020
[citeste raspunsul]Care banci au cele mai mici dobanzi pentru refinantarea unui credit de nevoi personale?
Postat in data: 07 oct., 2020
[citeste raspunsul]Am completat un formular pentru amânarea cu 9 luni a ratelor la credit la BCR și mi-au răspuns ca nu se poate acest lucru deoarece la sfârșitul contractului de credit voi depăși vârsta de 70 de ani. Ce pot face în aceasta situație?
Postat in data: 24 apr., 2020
[citeste raspunsul]Cat de mult creste rata la un credit Prima Casa, dupa amanarea ratelor la credite, conform OUG 37/2020
Postat in data: 15 apr., 2020
[citeste raspunsul]Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care este procedura de amanare a ratelor la credit? Am completat formularul de amanare a ratelor la BCR, am primit mesaj ca a fost receptionata cu succes si voi fi contacta in termen de maxim 15 zile. Insa eu am scadenta la rata maine si inca n-am primit raspuns de la banca. Intrebarea mea e: maine trebuie sa platesc rata sau se amana de maine? De cand se aplica amanarea ratei? Pentru ca n-as vrea sa fiu inregistrata ca rau-platnic si sa fiu raportata la Biroul de Credit. Multumesc
Postat in data: 14 apr., 2020
[citeste raspunsul]Cine si cum poate face amanarea ratelor la credite, conform normelor de aplicare a OUG 37/2020
Postat in data: 12 apr., 2020
[citeste raspunsul]Intrebari si raspunsuri utile despre OUG 37/2020 privind amanarea ratelor la credite
Postat in data: 04 apr., 2020
[citeste raspunsul]Am un credit imobiliar la BCR.. Creditul este în euro și a-și dori amânarea ratei pe cel puțin trei luni, am completat formularul de pe link-ul pe care la ți postat, dar nu am primit nici o confirmare… Din comentariul dumneavoastră am înțeles că mă puteți ajuta, indruma dacă e ok cererea ce am trimis-o s-au dacă există altă posibilitate de a rezolva această problemă.. Mulțumesc și vă doresc o zi bună!
Postat in data: 03 apr., 2020
[citeste raspunsul]Cum amana bancile ratele la credite, inainte de intrarea in vigoare a Ordonantei Guvernului
Postat in data: 01 apr., 2020
[citeste raspunsul]Cine si cum poate amana ratele la credite, pe maxim 9 luni, conform Ordonantei Guvernului
Postat in data: 27 mart., 2020