Etichete: Biroul de Credit

Credit Europe Bank m-a raportat la Biroul de Credit pentru intarzieri la plata cardului de credit, dar fara sa ma anunte. Au procedat corect?

Buna ziua, am o mare rugaminte la dvs si sper sa ma puteti ajuta. Am un card de cumparaturi la Credit Europe Bank pe care l-am activat in anul 2008. Din cauza dobanzii foarte mari a acestui card (peste 30%) am vrut sa merg la alta banca si sa fac un credit pentru a achita toata suma integral in valoare de 4900 de lei. Asa am aflat ca am ajuns in Biroul de Credit pentru intarzieri iar eu nu am fost anuntat cu toate ca cei de la Credit Europe sustin ca au trimis plicuri acasa. Singurele contacte pe care le-am avut au fost cu reprezentati ai lor care m-au contactat telefonic si care doar m-au intrebat cand voi plati, nicidecum sa ma anunte ca o sa ajung in baza de date la Biroul de Credit.
Am depus o sesizare la Credit Europe legata de aceasta problema si astept raspunsul lor. V-as ruga mult daca se poate sa ma sfatuiti ce as putea face in aceasta situatie.

Va multumesc anticipat!

Postat in data: 11 mart., 2015

Banca m-a raportat la Biroul de Credit fara sa ma anunte. Acum sunt la zi cu platile, pot sa fiu stearsa din baza de date?

Am fost raportata de catre Volksbank la biroul de credite fara a mi se trimite vreo notificare in scris. Ei mi-au zis ca au incercat sa ma contacteze telefonic dar fiind in concediu nu am raspuns la nici un numar. Puteti sa ma ajutati? Am vazut ca se poate lua legatura cu banca sa gasim o cale.

As vrea sa fiu scoasa de la Biroul de Credit deoarece am efectuat platile timp de un an iar acum sunt la zi.

Multumesc.

Postat in data: 24 oct., 2014

Banca nu m-a anuntat ca am o datorie, am aflat abia cand am vrut sa iau un credit. Ce pot sa fac?

Am luat un credit acum 5-6 ani, dar am ramas fara servici si nu am putut plati. Cand m-am angajat din nou, am platit datoria, mai putin 50 ron de care nu stiam. Nu am fost instiintata, am aflat de ei cand am vrut sa fac alt credit. Ce pot sa fac?

Postat in data: 16 iun., 2014

Garanti Bank m-a raportat la Biroul de Credit fara sa ma anunte. Ce pot sa fac?

Buna.Am un card (BONUS CARD) de la GARANTI BANK. Am primit acest card cand am facut o asigurare la GENERALI. GARANTI BANK a platit pe un an de zile asigurarea mea catre GENERALI, dupa care am platit eu lunar timp de un an suma datorata catre GARANTI BANK (fara nici o intarziere). Am ramas cu cardul respectiv activat pt care trebuia sa achit 40 RON anual intretinere de card. Nu am stiut ca neachitarea la timp o sa fiu raportata la BC (pt 40 RON). In schimb NU AM FOST ANUNTAT SI NU AM PRIMIT NICI UN TERMEN inaintea raportarii la BC. Am vrut sa fac un credit si din cauza lor nu mi se acorda. Intrebarea mea este daca se poate raporta ca datorie neachitarea de intretinere de card. CE POT SA FAC? CU RESPECT. VA MULTUMESC!

Postat in data: 04 mart., 2014