Etichete: BT

curs-schimb-euro-leu-top-banci
Topul bancilor cu cel mai bun curs de schimb valutar euro/leu
curs-schimb-euro-leu-top-banci

Postat in data: 11 oct., 2019

Cum, unde si cand pot sa vad si sa primesc extrasele de cont la Banca Transilvania (BT)?

Bunt ziua. Azi in data de 28 Mai 2019 am vrut sa ridic extrasele de cont ale firmei pana in prezent adict 28 Mai de la agentia BT Cluj Zorilor.

Angajata de la ghiteu nu a vrut sa- mi elibereze numai pana la sfartitul lunii trecute, ori de cate ori am rugat-o ca doresc extrasele pana in prezent. Am renuntat ti am plecat ftrt extrase.

Doresc sa ttiu dact pot ridica extrasele pana la ce data doresc sau aveti o data pana la care se pot ridica.

Postat in data: 31 mai, 2019

La ce banca mi-ati recomanda sa fac un credit?

O intrebare simpla. Am nevoie de un credit la care banca mi-ati recomanda sa fac un credit . Va multumesc pentru timpul acordat

Postat in data: 19 ian., 2018

Cat mi se poate lua din salariu la o poprire, daca mai am o rata la credit?

Buna ziua. Mi sa pus proprie pe cont la BT. Am de achitat o executare silit? din 2013 de 8300ron. Cat ar trebui sa platesc din salariu daca mai am o rata de 760 Ron tot la BT. Precizez ca lucrez de 2 luni pe tara si nu mi-a venit nimic la angajator.

Postat in data: 28 iun., 2017

In cat timp intra banii in contul meu Raiffeisen printr-un transfer online in regim de urgenta de la BT?

Buna ziua! O persoana mi-a facut transfer online in regim de urgenta din contul ei BT in al meu de la Raiffeisen vineri dupa ora 18. As dori sa stiu si eu cand intra banii in contul meu. MULTUMESC!

Postat in data: 29 aug., 2016

De ce nu pot sa scot bani de pe card, daca poprirea e doar pentru jumatate din salariu?

Buna ziua…Prietenului meu i s’a facut poprire pe jumatate din salariul minim pe economie din cauza unor rate mai vechi la niste banci.
Are cardul la BT si cand i’au intrat banii in cont i’au blocat cardul. Mentionez ca in contractul de munca are 1050 lei si el ia peste, intr’o luna ajungand si la 3000 lei, fiind specificat diurna.

As vrea sa stiu eu ca si imputernicit de ce nu am putut sa scot nici un ban? E legal ce fac ei? Executorul mi’a zis are facut? poprire pe jumatate din salariul pe economie ce i’a peste nu il intereseaza.
Multumesc.

Postat in data: 28 mart., 2016

Pot cere un credit la o banca in Romania daca lucrez in Italia?

As dori sa va intreb daca pot cere un credit la o banca di Romania..lucrez in Italia de 9 ani cu contract indeterminat si eu si sotia.. as vrea un imprumut pt cumpararea unui apartament in Iasi.

Postat in data: 22 sept., 2015

Am efectuat un transfer bancar on-line de la BT la ING, dar banii nu au ajuns in cont nici dupa 5 zile!

Am efectuat vineri un transfer bancar on-line pe la ora 19 intre BT si ING si mi s-a afisat ca plata va fi procesata ziua urmatoare. Ok, a aparut vineri pe extras ca fiind blocata si sambata ca fiind efectuata. Persoana careia i-am trimis banii spune si azi (dupa 5 zile) ca nu a primit banii, ceea ce mie mi se pare o aberatie. Cum pot verifica daca banii sunt in contul persoanei respective? Am incercat la ING, dar nu vor sa dea nici-un detaliu.

Postat in data: 08 iul., 2014