Postat in data: 21 dec., 2017
[citeste raspunsul]Fratele meu intors din Franta s-a dus azi la un bancomat BCR si i-a inghitit cardul. Ce este de facut?
Postat in data: 21 dec., 2017
[citeste raspunsul]Postat in data: 15 dec., 2017
[citeste raspunsul]Cum se face schimbul valutar cand retrag lei de pe cardul in lire Barclays? Cum pot evita sa nu fac schimbul la 4,7? Cum pot proceda sa mi scot banii de pe cardul englezesc?
Postat in data: 06 dec., 2017
[citeste raspunsul]Pot retrage euro in Romania de pe un card emis in Franta de o banca ce nu are sucursale in tara noastra? (card CIC Bank). Intreb asta deoarece as dori sa evit conversia ce mi se ofera de catre bancomatele noastre!
Va multumesc
Postat in data: 30 nov., 2017
[citeste raspunsul]Eu las in fiecare luna cate 10 lei pe card pentru sms iar luna urmatoare inainte de salariu imi dezactiveaza sms si imi spune e ca nu am suficienti bani pe card. Daca sms-ul e 2 lei la 10 lei cat las pe card cum nu e suficient? Cati bani sa las atunci pe card ca nu mai stiu.
Postat in data: 31 oct., 2017
[citeste raspunsul]Lucrez in Londra si am doua carduri basic si un alt card de debit la banca Satander. Banii de salariul sunt virati pe cardul basic. Va rog sa-mi spuneti daca pot sa retrag bani de la bancomat din Romania mai precis din Bacau. O zi buna.
Postat in data: 21 oct., 2017
[citeste raspunsul]Am avut un credit de la Cetelem luat in 2007 si acum m-am trezit cu cardul in care incasez alocatia si indemnizatia copilului blocat de Raiffeisen. Este legal sa mi se opreasca banii pentru copil? Si de ce sunt anuntat abia acum de datoria din 2007, care intre timp a devenit exagerat de mare, de peste 4.000 de lei?
Postat in data: 19 oct., 2017
[citeste raspunsul]Doresc sa primesc toate tranzactiile facute intre mine si ERB Retail, toti banii depusi de mine.
Postat in data: 30 iun., 2017
[citeste raspunsul]Buna ziua, mi s-a pus poprire pe salariu din 15 Mai, si era vorba sa mi se opreasca 280 lei. Pentru ca eu iau avans 300 de lei pe 15 si lichidare 650 de lei pe 30, nu am gasit ciudat faptul ca am avut contul gol cand am verificat. Cand am vrut sa imi scot salariul de pe card pe 30, mi s-a zis ca nu am fonduri suficiente. Iarasi, am crezut ca probabil mi-a pus firma mai putin din cauza unui concediu si ca restul a fost oprit iar de banca. Dar am aflat de curand ca au voie sa ia doar o data pe luna suma restanta, si astazi, cand am vrut sa imi scot iar salariul, am primit acelasi mesaj cum ca nu am fonduri suficiente. Am sunat la Banca Transilvania de dimineata, la ora 10, banuind ca am cardul blocat si mi s -a zis ca in jumatate de ora problema va fi rezolvata. Am fost iar la banca in aceasta dupa amiaza, si am primit acelasi mesaj. Am luat un extras de cont, in care am vazut ca am 650 lei trecut sub sume blocate. Am sunat iar, si dupa o lunga asteptare, mi s -a zis ca vor reveni ei cu un telefon. Nu mi s-a explicat exact ce ar trebui sa fac ca sa mi se deblocheze cardul, nu mi-a dat practic nici un raspuns domnisoara de la telefon. Nu am primit salariul de o luna jumatate, sunt mama singura si stau si eu cu chirie. Ce pot face sa mi se deblocheze aceasta suma?
Postat in data: 17 iun., 2017
[citeste raspunsul]Buna ziua! Am card Santander din Londra, am venit in Iasi si nu am homebanking, nu pot vedea soldul cardului …ce ma sfatuiti sa fac?
Postat in data: 02 iun., 2017
[citeste raspunsul]Stimate domn, va adresez rugamintea de a va exprima un punct de vedere cu privire la urmatoarea situatie:
Cei 50% care se pot retine din salariu in cazul unei popriri se aplica doar in situatia existentei a minim 2 creditori, sau se aplica si in cazul in care exista un singur creditor care a infiintat pe contul meu 2 popriri distincte, pentru doua carduri de cumparaturi.
Creditorul Credit Europe Bank a infiintat pe contul meu 2 popriri pentru 2 carduri de cumparaturi si, avand in vedere ca este un singur creditor, doresc sa stiu daca mi se va retine 33% sau 50% din salariu.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Postat in data: 14 apr., 2017
[citeste raspunsul]Vreau sa imi blochez cardul Barclays dar nu stiu cun sa fac. Am sunat dar nu ma pot intelege cu iei. Ce sa fac?
Postat in data: 07 apr., 2017
[citeste raspunsul]In 2015 am facut un card de cumparaturi in valoare de 2000 de lei. Eu nu am mai avut cum sa platesc fiind despartita de tatal copilului, dar nu divortati. Astazi cand sa merg sa scot banii de pe card numai aveam nimic pe cont. Are voie sa imi ia tot salariul? Ce as putea sa fac? Va multumesc
Postat in data: 06 apr., 2017
[citeste raspunsul]Mi s-a deschis un cont bancar cu tot cu card in care in fiecare luna mi se livreaza suma de 100 lei ptr fetita mea. Dar eu sunt raportata in Biroul de credite cu o datorie mai veche. Intrebarea mea este poate banca sau o alta banca sa-mi opreasca din bani astia la datoria pe care o am? va multumesc
Postat in data: 17 mart., 2017
[citeste raspunsul]Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat. Astazi mi s-a virat salariul pe card si cand am ajuns la banca nu am putut scoate nici un ban avand surprinderea ca mi s-a pus poprire de catre un executor judecatoresc pe intreg salariul. Din cate stiu eu acest lucru nu este legal are voie doar o treime sa opreasca. Poprirea s-a pus in data de 13.02.2017 fara sa primesc pana astazi nici un fel de instiintare. Eu sunt din judetul Teleorman iar executorul este din judetul Giurgiu. De la banca mi-au dat un numar de telefon al acestuia sa iau legatura cu el pentru a ridica poprirea.
va multumesc
Postat in data: 10 mart., 2017
[citeste raspunsul]Sunt pensionara si primesc pensia pe un card Raiffeisen. In data de 13 februarie am vrut sa scot 200 de lei de la un ATM al bancii BRD, dar nu mi-a dat niciun ban, insa de pe card mi i-a luat, am mai ramas cu 20 de lei. Am facut reclamatie al BRD, dar m-au trimis la Raiffeisen, care mi-a dat termen 6 martie pentru solutionarea contestatiei. Va rog sa ma ajutati sa obtin mai repede banii, daca este posibil.
Postat in data: 07 mart., 2017
[citeste raspunsul]Postat in data: 20 ian., 2017
[citeste raspunsul]Am scos de la un bancomat BCR 2000 de lei de pe un card Mastercard emis de o banca din Italia, Casa di risparmio, iar cand am verificat pe internet banking am vazut ca mi-a luat din cont 485,32 euro, adica la un curs de schimb de 4,12 lei pentru un euro, ceea ce e foarte putin, fata de cursul oficial de 4,5 lei.
Am scos bani de pe card si la un ATM de la Banca Transilvania, iar cursul de schimb a fost corect, de 4,5 lei.
Cand am intrebat la BCR, au spus ca acesta e cursul Mastercard. E corect? Ce pot sa fac?
Eu stiam ca trebuie sa platesc doar comisionul de 2 euro pentru retrageri de numerar, nu si acest curs foarte mic, din cauza caruia am pierdut 40 de euro.
Postat in data: 30 dec., 2016
[citeste raspunsul]Buna ziua,
Am un card Barclays si as vrea sa stiu daca pot scoate de pe el, la ghiseul unei banci din Romania, toti banii deodata, pentru ca stiu ca la bancomate exista o limita zilnica. Daca da, la ce banci se poate si cat e comisionul?
Postat in data: 15 dec., 2016
[citeste raspunsul]Buna ziua,
Imi pot deschide alt cont daca am deja o poprire pe unul?
Problema mea este ca, ulterior unei popriri, nu imi mai pot folosi cardul, prin urmare trebuie sa merg sa scot bani din banca si sa platesc comisioane enorme.
Angajatorul imi opreste el automat 1/3 din salariu, deci daca imi vireaza doar ce mai pot folosi, nu pot merge cu acesti bani la alta banca?
Multumesc frumos,
Postat in data: 15 dec., 2016