Etichete: card

Pot sa fac un card la o banca din Romania pe care sa-l trimit copilului sa-l foloseasca in UK?

Buna ziua. Am vazut ca Raiffaisen BANK este corespondentul Barclay BANK din UK. Fiul meu locuie?te de trei luni in Birmingham unde lucreaza de doua luni dar nu stie lb engleza asa de bn cat sa se duca la banca pentru a-si face card. Deoarece el nu se descurca si nu cunoaste pe nimeni acolo care sa il ajute m-a interesa daca eu pot sa i fac un card in Romania pe care sa il trimit ulterior si pe care el sa il foloseasca acolo pentru a-si incasa cecurile.
Va multumesc

Postat in data: 09 dec., 2016

Pot sa deschid un cont la banca Barclays din Romania?

Buna ziua!
As dori sa deschid un cont bancar la banca Barclays din Romania!
Am inteles ca nu exista decat in Bucuresti! Se poate deschide si la alta banca, de exenmplu Raiffeisen, care colaboreaza cu banca mentionata sau trebuie sa merg la Bucuresti? Este vorba de cont personal. Ce acte imi sunt necesare si daca trebuie sa platesc ceva bani?
Va multumesc!

Postat in data: 24 nov., 2016

Banca mi-a luat tot salariul din cont pentru o poprire. Unde ma pot adresa sa-mi recuperez banii?

Luna trecuta am avut o poprire pe salariu de 950 lei iar luna aceasta mi.au retras apoape toti banii din cont adica mai mult decat este legal.

Unde ma pot adresa sa.mi recuperez banii? Din tot salariul mi.au lasat doar 90 lei

Postat in data: 27 oct., 2016

Cum pot sa scot bani de pe un card MasterCard emis in Statele Unite de banca Santander?

Salut!Va rog sa ma ajutati in legatura cu un MasterCard emis in Statele Unite de banca Santander! Asta vara am lucrat acolo si m-am intors in tara cu toti banii castigati, dolari, varsati in acel card. Cum pot sa scot acesti bani de pe acest card si in ce conditii in Romania? Comisionul pereput de Santander il cunosc.Va multumesc!

Postat in data: 21 oct., 2016

Poprirea se poate face pe un cont folosit doar pentru alocatiile copiilor?

Poprirea se poate face pe un cont folosit doar pentru alocatiile copiilor? In acel cont, singurul cont personal, sunt virati numai sumele aferente alocatiilor. Am primit instintare ca a fost blocat contul (Banca Transilvania) si ca pot ridica banii doar de la ghiseu.

Postat in data: 14 oct., 2016

Daca am bani depusi la banca Santander, cum pot sa-i scot, fara sa merg in Spania?

Daca am bani depusi in Spania la aceasta banca, Santander, in afara de a ma prezenta in Spania sa-i scot, cum altfel ii pot recupera?

Postat in data: 28 iul., 2016

Am incercat sa scot 300 de lire de pe cardul Barclays dar bancomatul nu mi-a dat nimic. Ce pot face?

Am un card Barclays valabil 1 an facut de fabrica la care lucrez, am incercat sa scot 300 . Banii i-au retras din cont dar bancomatul nu mi-a dat nimic. Ce pot face?

Postat in data: 26 iul., 2016

Cum pot renunta la cardurile de alocatie pentru copil?

AM ALOCATIA FETITEI MELE LA CEC BANC. AM 2 CARDURI la acest cont, din care cred ca CEC banc isi retrage 22 roni, pentru ce nu stiu. As dori sa stiu cum pot renunta la carduri. La nevoie sa retrag banii de la ghiseu, pentru ca locuim in afara si cardurile expira la 3 ani, si nu se trimit la domiciliu, din contra se ridica personal de la ghiseu.

Postat in data: 21 apr., 2016

Este legal ca banca la care mi-am facut cont de salarii sa permita executorului sa-mi retraga toti banii de pe card?

Este legal ca banca la care mi-am facut cont de salarii sa permita executorului sa-mi ratraga toti banii, adica salariul aferent din cont, fara instiintare? De asemeni, am card de retragere si nu-mi da accept sa-mi functioneze, obligandu-ma sa retrag de la sediul bancii, care nu se afla in localitatea unde domiciliez. De pe data de 10 ale lunii in curs trebuia sa incasez acei 2/3 din salariu. Mi s-a spus ca executorul mi-a retras intregul salariu, apoi un angajat al bancii mi-a spus sa fac demersuri pentru a-mi inapoia acele 2/3 din salariu, dar au trecut deja 15 zile si ma plimba cu vorba. Ce pot face? Multumesc

Postat in data: 29 mart., 2016

De ce nu pot sa scot bani de pe card, daca poprirea e doar pentru jumatate din salariu?

Buna ziua…Prietenului meu i s’a facut poprire pe jumatate din salariul minim pe economie din cauza unor rate mai vechi la niste banci.
Are cardul la BT si cand i’au intrat banii in cont i’au blocat cardul. Mentionez ca in contractul de munca are 1050 lei si el ia peste, intr’o luna ajungand si la 3000 lei, fiind specificat diurna.

As vrea sa stiu eu ca si imputernicit de ce nu am putut sa scot nici un ban? E legal ce fac ei? Executorul mi’a zis are facut? poprire pe jumatate din salariul pe economie ce i’a peste nu il intereseaza.
Multumesc.

Postat in data: 28 mart., 2016

Pot sa inchid contul la banca si cardul, pentru a nu mai plati comisionul de poprire?

Buna ziua. In ianuarie am primit de la executor ca mi se va pune poprire pe pensie. In luna februarie la bancomat mi-a afisat 1900- (cu minus). Am sunat la banca si s-a confirmat ca am poprire pe pensie 1/3 si nu mai pot folosi cardul pana la stingerea datoriei. Am scos la ghiseu, cu 16 lei mai putin decat era pensia initial.

In martie cand m-am dus la ghiseu era toata pensia, deci nu era nimic poprit. Am dat interogare sold la bancomat si mi-a afisat peste 2300-lei, cu minus. Dar la ei apare ca am poprire pe pensie, atunci de ce nu imi trage si nu pot nici cardul sa-l folosesc? Am inteles ca este blocat, dar nu imi trage nimic din pensie doar comisionul de 8 lei ca retrag banii la ghiseu. La ghiseu mi s-a spus ca ei nu stiu. Doar nu e vina mea ca ei nu fac poprirea.

Dar atunci, ma repet DE CE MI-AU blocat cardul, daca ei nu fac nici o poprire? Si inca ceva, pot inchide contul la banca? Daca ii sa traga din pensie dar sa nu mai dau si comisionul acela de 8 lei. Va multumesc.

Postat in data: 14 mart., 2016

Este normal ca atat eu cat si sotul sa avem poprire pe card?

BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI SPUNETI DACA ESTE NORMAL CA ATAT EU CAT SI SOTUL SA AVEM POPRIRE PE CARD SI SA NI SE OPREASCA BANI PENTRU ACELASI CREDIT (ADICA AR PUTEA SA-I OPREASACA DOAR SOTULUI). DE ASEMENEA, VA ROG SA IMI SPUNETI CE AS PUTEA SA FAC CA MACAR UNUL DINTRE NOI SA RAMANA CU SALARIUL INTREG (ORICUM MAI AM INCA TREI RATE DE PLATIT LA ALTE BANCI IN AFARA DE CEA CU PROPRIREA)…MULTUMESC

Postat in data: 07 mart., 2016

De ce mi s-au oprit toti banii de pe cardul de salariu?

De ce mi s-au oprit toti banii de pe cardul de salariu? Astept raspunsul urgent datorita faptului ca nu mai am cu ce sa intretin familia

Postat in data: 09 feb., 2016

Este corect ca banca sa sustraga integral o suma ce provenea dintr-un credit non-bancar, in contul unei datorii?

Sotului meu i-a fost blocat cardul, in prima faza i s-au sustras 30% din salariu, pe urma au sustras total si o suma ce provenea de la un credit nonbancar. Este corect sa se procedeze asa?

Postat in data: 20 oct., 2015

Administratorul poate sa blocheze accesul asociatului la online banking, card si extragerea banilor din cont la ghiseu?

Rugamintea si intrebarea mea este: Intr-o asociere administratorul asociat ii blocheaza accesul asociatului la online banking, card si extragerea banilor din cont la ghiseu doar cu o aga la zi, avand in vedere procentual in firma sunt 50-50 el? Asociatul nu are cum sa ii blocheze administratorului acelas lucru sau sa faca o alta operatiune in cont fara acordul administratorului?
Va rog si va multumesc

Postat in data: 10 oct., 2015

Daca am poprire pe salariu la serviciu, este legal ca si banca sa-mi opreasca bani de pe card?

Am mai multe popriri si mi se opreste la servici jumatate din salariu. Acum mi-au blocat contul de salariu alte 2 popriri, iar banca imi mai opreste si ea jumatate.
Am dus adeverinta de la servici ca mi se opreste jumatate, dar banca nu ia asta in calcul. Este legal ce face banca? Cum pot sa-mi iau ce-mi intra pe card integral?
Este vorba despre Raiffaisen Bank. Am popriri la serviciu dar nu si pentru ultimele doua, pentru ca executorul de abia acum mi-a trimis adresa la serviciu. Dar nu mi se pare normal, din moment ce mi se opreste jumatate din salariu la servici, banca sa-mi mai ia si ea jumatate. Este a doua luna cand mi se opreste asa. Va multumesc

Postat in data: 16 sept., 2015

Ce pot sa fac daca bancomatul nu mi-a dat banii, dar de pe cont mi i-au retras?

Am vrut sa retrag 600 de lei de pe un card Raiffaisen de la un bancomat BRD. Bancomatul mi-a dat doar cardul, banii nu, insa de pe cont mi i-au retras (-600 lei). Mentionez ca nu am cerut chitanta. Am facut o sesizare prin Agentia Raiffaisen si una telefonic, dar nu am primit nici un raspuns.

Postat in data: 13 sept., 2015

Ce pot face sa nu mi se mai opreasca toti banii de pe cardul BCR, daca nu am poprire?

Am si eu nevoie de ajutor. Am un card de cumparaturi la BCR, nu am mai reusit sa il platesc si acum imi opresc toti banii care imi intra pe cardul de salariu. Ei spun ca nu esti o poprire, nu este un ordin judecatoresc, doar imi fac retinere pe cont. Momentan mai am o luna de maternitate si mi-am facut card la alta banca (doamnele de la BCR asta au spus ca e solutia) dar in curand merg la serviciu si ei lucreaza doar cu BCR si vor trebui sa imi vireze banii acolo. Ce pot face ca sa nu mi se opreasca toti banii? Sunt constienta ca mi se va opri din bani, dar chiar 100%?! Multumesc!

Postat in data: 11 sept., 2015

Cum as putea afla daca mi s-au pus alocatiile pentru copil in cont, aflandu-ma in Italia?

Cum as putea afla daca mi s-au pus alocatiile pentru copil in cont, aflandu-ma in Italia. Sau cum sa aflu starea contului aici in Italia? Si la care banci as putea retrage bani fara comision?

Postat in data: 08 sept., 2015