Etichete: cardul

Care este limita maxima la platile si retragerile de numerar cu cardul Postbank?
card posbank

Buna seara! Urmeaza sa fac o lucrare dentara in Romania si nu as vrea sa merg cu prea multi bani cash la mine.
Am luat legatura cu medicul dentinst si m-a informat ca pot plati si cu cardul. Imi puteti spune va rog ce suma pot plati maxim cu un card normal de la Postbank? Este card cu Vpay. Lucrarea va costa cateva mii de euro.

Postat in data: 03 mai, 2022

Exista limita de retragere bani pe zi de pe cardul Postbank? Si care este comisionul?
postbank card

Bună ziua am încasat salariul pe card post bank germania. Am scos de pe el doar 580 euro restul numi da voie zice fonduri insuficiente pe el având 1000 euro .Întrebare de ce nu mai pot scoate ? Există limită lei euro pe zi in Romania ? si comisionul care ar fi pt o tranzactie?

Postat in data: 16 apr., 2022

Cum fac sa pot vedea online pensia pe cardul CEC Bank?
cec-bank-mobile-banking

Am card CEC …cum sa fac sa pot vedea online pensia….tinand cont ca traiesc in Spania….nu stiu cum sa trec cardul online…ma puteti ajusta ?

Postat in data: 19 mart., 2022

Vreau sa inchid cardul Avantaj, dar nu mai e nicio sucursala. Cum procedez?
card avantaj inchidere

Buna ziua! As dori sa-mi inchid cardul Avantaj si cum in tot judetul Valcea nu mai aveti nici o sucursala,va rog sa-mi spuneti cum sa procedez, CA-MI ESTE IMPOSIBIL SA AJUNG IN VREO ALTA SUCURSALA DIN ALT JUDET!

Sunt posesoarea unui CARD AVANTAJ, a carei data de expirare a fost 12/2019, Intrucat in judetul Valcea nu mai aveti sucursala unde sa pot solicita eliberarea unui nou card, ma vad nevoita sa solicit inchiderea efectiva a contului, pt a evita plata comisionului de administrare cont, plata nejustificata atata timp cat nu pot folosi cardul.

Multumesc, o zi frumoasa!

Postat in data: 04 mart., 2022

Am cardul Postbank blocat si banca germana nu-mi raspunde la cererea de deblocare. Ce pot sa fac?
card posbank

Bună ziua am și eu o problema, am muncit în Germania cu contract de munca pe data de 25.05.2021 mam operat în Germania și nu am mai putut lucra mam mutat acasă am avut cont Bancar la Postbank când am vrut să-mi scot bani în România am văzut că am cardul blocat leam scris un mail leam trimis și scrisoare pentru a-mi debloca cardul dar nu am primit nici un răspuns concret, vă rog dacă puteți sa ma ajuți vă mulțumesc!

Postat in data: 04 mart., 2022

Cum pot sa deblochez banii de diurna de pe cardul ING poprit?

Bună seara. Am o poprire la banca ing de la primărie.. Cardul a fost blocat astăzi.. Cum as putea sa fac sa îmi fie deblocat banii.. Țin sa precizez ca banii sunt din diurnă (eu muncind ca șofer de camion). Firma la care lucrez este Belgiana dar poate trimite o scrisoare către banca care sa ateste ca banii primiți care au fost opriți sunt exclusiv diurna.. Va mulțumesc

Postat in data: 02 mart., 2022

Aplicatia YOU BRD nu functioneaza, dar pot folosi cardul?
youbrd-aplicatie

Buna seara, aplicatia YOU BRD nu functioneaza, imi apare la logare, parola incorecta. Intrebarea mea este urmatoarea, pot folosi cardul pentru a face cumparaturi din alte tari din afara UE? Sau pot scoate cash de la bancomatele din afara UE? Multumesc!Astept raspuns, este important

Postat in data: 22 feb., 2022

Raiffeisen a aprobat plata cu cardul, desi am anuntat ca e frauda! Ce pot sa fac?
reclamatie Raiffeisen

„Pe 21 ianuarie am primit 3 SMS-uri de autorizare a unor sume pe care nu le recunosteam. Am sunat in Call Center sa va spun ca nu autorizez sumele si sa va rog sa blocati sumele si cardul. M-am prezentat in sucursala din Pantelimon sa reiterez tentativa de frauda si apoi am depus o plangere la Sectia de Politie nr. 9.
Banca a retinut sumele.
Fara sa ma contacteze, pe 26 ianuarie banca a procesat plata.
Cat de putin sigur este sistemul informatic al dvs. incat nu ati putut corela o reclamatie de frauda cu sume retinute in cont?
Ati solutionat 2 din 3 reclamatii fara a avea ceva de la politie (dupa aproximativ 2 saptamani in care mi s-a spus doar sa astept, v-am adus, pe langa nr de inregistrare si dovada de la politie).
De ce ati dat drumul, pe 26 ianuarie, tranzactiilor reclamate de mine pe 21 ianuarie fara a lua legatura cu mine sau cu politia?
Ati putut sa reemiteti cardul rapid, insa nu mi-ati putut tine in siguranta contul de economii.
Voi reveni saptamanal cu reclamatii la dvs. pana cineva isi asuma cazul.”

Postat in data: 12 feb., 2022

De pe cardul Bancoposta unde pot scoate bani in Romania?
card bancoposta

Am un card de la posta Italia Bancoposta ,de unde pot scoate bani in Romania? Va multumesc

Postat in data: 07 feb., 2022

Este caz penal daca n-am inchis cardul refinantat?

Buna ziua, am facut o refinantare la Brd prima data in 2020 apoi in 2021 si acum, in 2022. De fiecare data am refinantat acelasi card de cumparaturi de la Cetelem dar am folosit mereu banii neinchizand nici o data cardul. Acum in cadrul unui control mi au cerut adresa de inchidere pe care implicit nu o am. Ce pot face? Este caz penal?

Postat in data: 02 feb., 2022

Cum pot sa transfer banii de pe cardul Nickel intr-un cont al unei banci din Romania?
card-nickel

Cum pot sa mi obțin banii dintre un cont de la banca nickel într un cont al unei bănci din România în contextul în care banca nickel vrea sa rupă contractul cu mine și mi blochează contul ( rog sa menționați și ce banca din România ma poate ajuta )

Postat in data: 28 ian., 2022

Cat este comisionul la retragerea de bani de pe cardul Postbank din Germania?
postbank comision retragere bani atm

Buna ziua! Am un card Post bank din Germania! Vreau sa scot bani de la un atm din Ro! Care este comisionul la 1000€ de exemplu.

Postat in data: 21 ian., 2022

Postbank mi-a blocat cardul. Ce pot sa fac?
card posbank

Buna! Am un card Postbank de 3 ani, am revenit in România și numai pot folosi cardul mi l-au blocat din motiv ca nu mai am adresa în Germania. am sunat la banca și ei o ține într-una sa revin în Germania pentru o noua adresa sau deblocare card. este normal asa ceva? ce pot sa fac?

Postat in data: 21 ian., 2022

La care banca din Anglia pot scoate bani de pe cardul George BCR cu un comision mai mic?
card-george-bcr

Buna seara, am si un cont bancar George la Bcr. Pot sa scot bani de pe el aici in Anglia si cu ce banci pot sa scot ca sa nu ia comision mare la bani?

Postat in data: 07 ian., 2022

Raiffeisen Bank inchide toate ghiseele: persoanele fizice vor putea face operatiuni doar cu cardul sau online

raiffeisen-reclamatie-card-credit-poprire
raiffeisen-reclamatie-card-credit-poprire

Postat in data: 30 nov., 2021

Pot sa scot alocatia de pe cardul Raiffeisen, daca ghiseele s-au desfiintat?
raiffeisen-bank-reclamatie-refinantare-credit

Alocatia fiului meu intra pe un card Raiffaisen Bank, nici un alt venit doar alocatia. de câteva luni când vreau sa scot alocatia pe display-ul bancomatului scrie – 250 RON. am scos alocatia de la ghișeul băncii doar ca Raiffaisen Bank de la Tg jiu de luna aceasta nu mai are ghișeu de ridicat bani asa mi sa spus. nemaiputand ridica banii de la ghișeu, dacă încerc sa scot de la bancomat mi se opresc cei 250 de lei ? Și dacă da, ce este de făcut. Va multumesc

Postat in data: 06 sept., 2021

Dacă am cont in lei la BCR, pot să scot cu cardul lire sterline de la ATM in Anglia?
card-george-bcr

Dacă am cont in lei in țară la BCR, pot să scot cu cardul lire sterline de la ATM in Anglia?

Postat in data: 11 mai, 2021

Nu pot scoate bani de pe cardul Postbank Vpay. Ce pot sa fac?
card posbank

Nu pot sa scot bani de pe cardul Postbank Vpay, pe care l-am primit la munca in Germania. L-am bagat la toate bancomatele din oras, dar nu-mi spune nimic, doar ca nu-mi da bani. Ce pot sa fac?

Postat in data: 29 ian., 2021

Cum pot sa-mi activez cardul Postepay?
card-postepay-evolution

Buna ziua, am un card Postepay Evolution de la Posta din Italia nou emis, dupa ce l-am pierdut pe cel vechi, dar problema e ca nu pot sa-l activez, pentru ca acum sunt in Romania si am alt numar de telefon decat cel din Italia, cu care mi-am facut cardul. Cu numarul de Romania nu pot sa intru in aplicatie si sa activez cardul. Ce pot sa fac?

Postat in data: 26 dec., 2020