Etichete: credit IFN

Cum pot sterge din Biroul de Credit creditele online de la IFN-uri?
Stergere Biroul de Credit

„Buna ziua. Aș avea nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru ștergerea din Biroul de Credit. Mias dori sa fac un credit pentru un apartament și încă rezult cu negativ.

In urma cu 4 ani am aplicat la credite online tip HoraCredit, Oceancredit și încă 2 e societăți similare cu credite pentru sume de maxim 2000 de lei. sunt plătite toate dar cu intarziere. la activ mai am un credit la Provident care este in curs de plata.

ideea e că rezult in baza de date la anaf și aș dori sa mi se șteargă biroul de credit.”

Postat in data: 23 iun., 2022

Credius si Integral Collection nu mi-au raspuns la reclamatie. Ce pot sa fac?
credius credit reclamatie

„Bună ziua, am facut reclamatie la credius, si le am trimis notificare de concediere, au spus ca nu ma pot ajuta, cu nimic, din contra au spus ca nu i intimidez cu reclamatia. Am trimis si la Integral collection la fel mi au spus daca nu achit in 48 de ore vine nu stiu ce inspector.”

Postat in data: 19 iun., 2022

Executorul mi-a spus ca mai am de platit 83.000 de lei la un credit de 8.000 de lei de la un IFN. E normal? Ce pot sa fac?

„Buna ziua ,am un contract de împrumut din 2016 , suma împrumutată a fost de 8000 RON la un IFN sa plătit o parte , iar in luna Iulie 2021 am primit o executare silită in valoare de 17,593 , de anul trecut mi se oprește 1/3 din salariu lunar . Am cerut de la executor sa mi se spună cât mai am de achitat ! Am primit ieri răspuns și mi se spune ca trebuie sa mai plătesc 83,286😱.Este normal ? Va rog sa îmi Spune-ți unde as putea apela sa fac o reclamație ! 🙏”

Postat in data: 26 mai, 2022

Credius m-a inselat, nu stiam de durata si costurile mari ale creditului. Ce pot sa fac?
credius-reclamatie

Bună ziua, și eu am fost înșelat de Credius ifn. Nu am fost informat ca durata creditului va fi de 60 luni. Am mai avut un credit la ei de 17 luni, am plătit dublu. Dar acum valoarea creditului de 4100 ajung să dau 14907. Menționez că am fost personal sa ridic TV, am primit contractul în mână, nu am făcut nimic online, dar nu am semnat absolut nimic,nu e nici o stampila, ma informat doar cu rata lunară și atât. Plată anticipată pot face in 3 tranșe măcar? Nu am de unde da suma odată

Postat in data: 07 apr., 2022

Linia de credit de la Hora Credit are o dobanda (DAE) de 69.467%? E normal asa ceva?
hora credit stergere biroul de credit

Buna ziua.Va rog să mă iertați daca nu m am adresat bine dar am văzut că ați răspuns e internet la o întrebare despre bănci .V as ruga să mă ajutați și pe mine dacă puteți.

Acum câteva zile am luat cu împrumut 500 de lei de la Hora credit online.nu mă deranjează dobânda pentru că o să i înapoiez mâine.cu o săptămână înainte am mai împrumutat 100 de lei pe 7 zile și i am returnat.

Acum însă m au sunat și mi au spus că îmi dau 1000 de lei sau mai putin pe o perioada mai mare.am intrat pe site și am cerut 500 de lei pe o perioada de 6 luni după care m au sunat din nou și mi au spus sa dau click și sa iau împrumutul.

Am dat click și m am trezit cu 500 de lei pe 14 zile plus că mi au trimis în email un contract pe un an cu o linie de credit de 1750 lei și au zis că pot scoate oricînd.am scos 500 și mi au trimis un grafic de rambursare in care scrie că trebuie să dau 100 și ceva de lei la fiecare 14 zile pe o perioada de un an pentru tranșă de 500.

Acum nu mai înțeleg nimic pentru că trebuie să dau înapoi după cum arată graficul vreo 3700 de lei.am sunat la ei și m au dus cu zăhărelul neștiind ce să mi răspundă clar .Mi e foarte frica că poate trebuie să dau atitia bani eu având pensie socială și pensie de handicap pentru că sunt bolnav.nu știu ce să mai fac așa că vă rog pe dumneavoastră dacă puteți să mă ajutați cu un răspuns.va mulțumesc mult .

Postat in data: 26 nov., 2021