Postat in data: 11 oct., 2020
[citeste raspunsul]Buna ziua, in 2019 luna martie am facut un credit de 13000 €, nu am platit nimic pana in prezent. Pot face inchisoare pentru suma datorata ?
Postat in data: 11 oct., 2020
[citeste raspunsul]Postat in data: 07 oct., 2020
[citeste raspunsul]În 2008 fostul a luat un credit de 10.000 euro pe un PFA…..eu fiind fidejusorul acestuia impreuna cu alte 2 persoane…..mi s-au poprit mici sume cit am lucrat cu carte de muncă, acum muncesc la negru. Imi poate pune sechestru pe bunurile actuale dobindite cu al doi lea soț?
Postat in data: 04 oct., 2020
[citeste raspunsul]Am o poprire pentru o datorie la banca si as vrea sa stiu daca se poate anula poprirea inainte de a plati toata datoria, prin executor. Se poate daca ma inteleg cu banca?
Postat in data: 01 oct., 2020
[citeste raspunsul]Buna ziua. Am fost executata silit, dar pt ca nu am niciun bun proprietate personala, nu mi s-a luat nimic. Eu platesc insa rata. In curand voi fi in imposibitate de a mai plati ratele. In acest caz ce va face executorul? Cum se calculeaza rata unui pensionar?
Postat in data: 01 oct., 2020
[citeste raspunsul]Cum pot afla dacă sunt sau nu pe lista neagra în vederea obținerii unui card de credit!?
Postat in data: 30 sept., 2020
[citeste raspunsul]Dacă am proprie pe salariu pot face o descoperi de card?
Postat in data: 29 sept., 2020
[citeste raspunsul]Aș vrea să aflu ce datorii Am la birou de credite.
Postat in data: 29 sept., 2020
[citeste raspunsul]Postat in data: 25 sept., 2020
[citeste raspunsul]Salut, am un credit la Raiffesen Bank si cu timpul mi s-au adunat restanțe, desi ei conform contractului mi-au oprit 1/3 din venit, fara sa ma dea in judecata. Insă de azi mi-au pus RETINERE pe toată suma restanta (deci imi opreste tot si la avans si la lichidare), iar restanța s-a adunat, aceasta ar însemna să muncesc „degeaba” 8 luni sa vin la zi si tot imi ramane de plata, dc imi puteți da un sfat?
Postat in data: 29 iun., 2020
[citeste raspunsul]Buna ziua,
Am avut un credit la ICredit de 1.500 de lei, pentru care am fost raportata la Biroul de Credit, desi l-am achitat. Problema a fost ca a trebuit sa plec in alta tara, i-am anunta ca s-ar putea sa nu pot plati de acolo, iar ei mi-au spus ca nu e nicio problema, sa fac o plata partiala, de 500 de lei, dupa care restul datoriei sa o platesc cand ma intorc. Asa am si facut, pentru ca in strainatate nu am avut acces la aplicatia de mobile banking a BRD, pentru ca nu a functionat reteaua Telekom, si nu am putut plati rata, am platit restul datoriei cand m-am intors, insa intre timp am fost raportata la Biroul de Credit pentru intarzieri. E legal ce a facut ICredit? Ce as putea face? Eu le-am trimis cereri sa ma stearga din Biroul de Credit, dar nu au vrut. Multumesc pentru ajutor.
Postat in data: 22 iun., 2020
[citeste raspunsul]Buna ziua, am avut in urma ca cativa ani un card Cetelem si am intarziat cu platile cateva luni, apoi am plecat din tara, iar cand m-am intors am platit toata datoria si l-am inchis. Acum am mers la banca sa-mi scot un credit, dar mi-au spus ca nu pot, pentru ca sunt raportat la Biroul de credit. Nu am stiut de problema asta, Cetelem nu mi-a trimis nicio notificare ca m-a raportat la Biroul de Credit. Ce trebuie sa fac in acest caz, cum pot fi sters din baza de date? Multumesc
Postat in data: 03 iun., 2020
[citeste raspunsul]Pot face un împrumut dacă nu am salariul pe card? Eu sunt angajat de 6 luni dar banii îmi sunt dați în mână nu pe card. As vrea să știu dacă pot face un împrumut și în ce suma mă incadrez dacă da.
Postat in data: 02 mai, 2020
[citeste raspunsul]Am completat un formular pentru amânarea cu 9 luni a ratelor la credit la BCR și mi-au răspuns ca nu se poate acest lucru deoarece la sfârșitul contractului de credit voi depăși vârsta de 70 de ani. Ce pot face în aceasta situație?
Postat in data: 24 apr., 2020
[citeste raspunsul]Buna ziua. Am luat un imprumtu de la Ferratum in luna octombrie, pe 6 luni, cu o rata de 800 de lei lunar. Eu in luna februarie am intrat in somaj, asa incat am trimis la Ferratum prin e-mail o cerere sa-mi amane rata, pe care trebuia s-o platesc in 22 februarie. Am primit raspuns abia in 24 februarie, ca nu se poate amana rata, iar acum doua zile m-au sunat sa-mi spuna ca m-au raportat la Biroul de Credit. Eu nu lucrez de oua luni, e normal ce au facut cei de la Ferratum? Ce pot sa fac? Multumesc
Postat in data: 17 apr., 2020
[citeste raspunsul]Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care este procedura de amanare a ratelor la credit? Am completat formularul de amanare a ratelor la BCR, am primit mesaj ca a fost receptionata cu succes si voi fi contacta in termen de maxim 15 zile. Insa eu am scadenta la rata maine si inca n-am primit raspuns de la banca. Intrebarea mea e: maine trebuie sa platesc rata sau se amana de maine? De cand se aplica amanarea ratei? Pentru ca n-as vrea sa fiu inregistrata ca rau-platnic si sa fiu raportata la Biroul de Credit. Multumesc
Postat in data: 14 apr., 2020
[citeste raspunsul]Am un credit imobiliar la BCR.. Creditul este în euro și a-și dori amânarea ratei pe cel puțin trei luni, am completat formularul de pe link-ul pe care la ți postat, dar nu am primit nici o confirmare… Din comentariul dumneavoastră am înțeles că mă puteți ajuta, indruma dacă e ok cererea ce am trimis-o s-au dacă există altă posibilitate de a rezolva această problemă.. Mulțumesc și vă doresc o zi bună!
Postat in data: 03 apr., 2020
[citeste raspunsul]Bună ziua! Care este procedura pentru amânarea ratelor la unicredit? Mulțumesc.
Postat in data: 02 apr., 2020
[citeste raspunsul]Ce trebuie sa contina cererea amanarii ratelor la Raiffeisen Bank, este vorba de un card de cumparaturi.
Postat in data: 02 apr., 2020