Etichete: CSALB

TBI Bank nu vrea sa-mi amane rata la credit. Ce pot sa fac?
TBI Bank reclamatie credit

Vreau sa aman rata la TBI si nu mai fost acceptată, nu vor sa ma ajute deloc, macar cu o rată mai mică. Ce pot sa fac?

Postat in data: 18 ian., 2021

Ionut Stefan, conciliator CSALB: Rolul nostru este de a face multumiti consumatorii si bancile nu doar cand iau sau dau credite, ci si cand apar probleme

Ionut-Stefan-csalb
Ionut-Stefan-csalb

Postat in data: 15 dec., 2020

Unde m-as putea adresa pentru a rezolva problema datoriilor la banci, daca nu am bani sa ma judec?

Am 5 popriri pe cont si 2 salarii. Din cont mi se retine jumatate din fiecare salariu ducandu-se amandoua jumatatile la cel mai vechi popritor si cel mai mare. Din aceasta cauza, unul din cei 4 popritori ramasi doreste sa imi puna poprire la angajatori urmand ca si acestia sa imi opreasca 1/3 din salarii.

Cât de legala este aceasta situatie si cui m-as putea adresa, neavand bani sa ma judec cu ei in instanta?
Va multumesc

Postat in data: 08 dec., 2020

Romanii reclama bancile si IFN-urile mai mult la CSALB decat la ANPC

Romanii reclama bancile si IFN-urile mai mult la CSALB decat la ANPC

Postat in data: 25 sept., 2020

Raiffeisen Bank imi opreste tot salariul pentru o restanta la credit. Ce pot sa fac?

Salut, am un credit la Raiffesen Bank si cu timpul mi s-au adunat restanțe, desi ei conform contractului mi-au oprit 1/3 din venit, fara sa ma dea in judecata. Insă de azi mi-au pus RETINERE pe toată suma restanta (deci imi opreste tot si la avans si la lichidare), iar restanța s-a adunat, aceasta ar însemna să muncesc „degeaba” 8 luni sa vin la zi si tot imi ramane de plata, dc imi puteți da un sfat?

Postat in data: 29 iun., 2020

Firma mea are o problema cu o plata facuta prin banca: cum o pot rezolva fara sa apelez la instanta de judecata?

Postat in data: 02 iun., 2020

CSALB primeste un numar record de cereri pentru negocieri cu bancile si IFN-urile

Postat in data: 19 mai, 2020

Casa ipotecata la o banca poate fi scoasa la vanzare de alta banca, prin executare silita?

Buna ziua. Am un credit prima casă la care sunt cu rata la zi. Mai am un credit de nevoi personale la altă bancă si mi-au pus poprire si executare silită pe imobil. Momentan obtin venituri din indemnizatie crestere copil. Imi pot scoate casa la vânzare dacă aceasta este sub ipoteca?

Postat in data: 10 mai, 2020

Amanarea ratelor la credite poate fi doar un paliativ pentru criza COVID-19: bancile si clientii lor trebuie sa se pregateasca pentru ce se va intampla ulterior

csalb-conciliere-online-banci-ifn
csalb-conciliere-online-banci-ifn

Postat in data: 01 mai, 2020

BCR nu mi-a aprobat amanarea creditului pentru ca depasesc limita de varsta de 70 de ani. Ce pot sa fac?

Am completat un formular pentru amânarea cu 9 luni a ratelor la credit la BCR și mi-au răspuns ca nu se poate acest lucru deoarece la sfârșitul contractului de credit voi depăși vârsta de 70 de ani. Ce pot face în aceasta situație?

Postat in data: 24 apr., 2020