Postat in data: 12 mai, 2021
[citeste raspunsul]Am făcut o cerere de ștergere din bc, raportat la un credit ipotecar in derulare la bcr. Nu am primit niciun răspuns. Mentionez ca o firmă de broker a încercat. Ce pot sa fac?
Postat in data: 12 mai, 2021
[citeste raspunsul]Buna ziua!
Am deschis un cont George la Bcr si inca nu am primit cardul respectiv si nici nu am depus nici un ban in contul respectiv,nu am plătit absolut nimic pentru deschiderea acelui cont,acum doresc sa il închid vreau sa stiu trebuie sa plătesc ceva sau pur si simplu fac o cerere pt a-l închide? Multumesc
Postat in data: 04 ian., 2021
[citeste raspunsul]Buna ziua, am un card Postepay Evolution de la Posta din Italia nou emis, dupa ce l-am pierdut pe cel vechi, dar problema e ca nu pot sa-l activez, pentru ca acum sunt in Romania si am alt numar de telefon decat cel din Italia, cu care mi-am facut cardul. Cu numarul de Romania nu pot sa intru in aplicatie si sa activez cardul. Ce pot sa fac?
Postat in data: 26 dec., 2020
[citeste raspunsul]Bună seara! Am o poprire pe contul Raiffeisen din partea ANAF. Vreau să plătesc online și să scap de poprire. Nu sunt în România și până nu se rezolvă cu covidul ăsta, nu știu exact când ajung. Cum trebuie să procedez ? Mulțumesc!
Postat in data: 07 nov., 2020
[citeste raspunsul]Buna ziua! As dori și eu dacă se poate să mă ajutați cu un raspuns la o întrebare.
Am mai multe credite bancare si mi s-au pus poprire pe salariu, as dori sa stiu dacă există vreo rezolvare pentru a putea plăti eu ratele. De exemplu, daca mi se opreste 50% din salariul mediu pe economie, sa pot plati eu lunar aceasta suma impărțind la cite credite am? Să nu mi se mai retina din salar, plus ca peste 10000 de lei sunt taxele la toate executarile care le am, o suma foarte imensa de mare pt mine. Va multumesc
Postat in data: 03 oct., 2020
[citeste raspunsul]Buna ziua. Am fost executata silit, dar pt ca nu am niciun bun proprietate personala, nu mi s-a luat nimic. Eu platesc insa rata. In curand voi fi in imposibitate de a mai plati ratele. In acest caz ce va face executorul? Cum se calculeaza rata unui pensionar?
Postat in data: 01 oct., 2020
[citeste raspunsul]Cum pot afla dacă sunt sau nu pe lista neagra în vederea obținerii unui card de credit!?
Postat in data: 30 sept., 2020
[citeste raspunsul]Aș vrea să aflu ce datorii Am la birou de credite.
Postat in data: 29 sept., 2020
[citeste raspunsul]Am scos un imprumut de la Provident in 2017, pe care l-am achitat, iar acum cand m-am dus la banca pentru a lua un credit Prima Casa, am aflat ca sunt raportata la Biroul de Credit. La telefon mi-au spus ca nu se poate sterge, ca as fi avut datorii, dar eu habar nu am avut de aceasta situatie. Ce pot sa fac?
Postat in data: 14 iul., 2020
[citeste raspunsul]Vreau sa deschid un cont bancar. Am avut la ing dar s-a inchis din cauza unei poprire.
Se poate? Si repede. Primesc de la Apia niste bani. Ce sa fac ?
Postat in data: 04 iun., 2020
[citeste raspunsul]Buna ziua, am avut in urma ca cativa ani un card Cetelem si am intarziat cu platile cateva luni, apoi am plecat din tara, iar cand m-am intors am platit toata datoria si l-am inchis. Acum am mers la banca sa-mi scot un credit, dar mi-au spus ca nu pot, pentru ca sunt raportat la Biroul de credit. Nu am stiut de problema asta, Cetelem nu mi-a trimis nicio notificare ca m-a raportat la Biroul de Credit. Ce trebuie sa fac in acest caz, cum pot fi sters din baza de date? Multumesc
Postat in data: 03 iun., 2020
[citeste raspunsul]Buna ziua. Cum pot afla daca sunt in baza de date la credite?
Postat in data: 30 mai, 2020
[citeste raspunsul]Postat in data: 12 apr., 2020
[citeste raspunsul]Postat in data: 01 apr., 2020
[citeste raspunsul]Postat in data: 27 mart., 2020
[citeste raspunsul]As dori sa aflu daca sunt la Biroul de credit. Ce trebuie sa fac?
Postat in data: 31 ian., 2020
[citeste raspunsul]Buna ziua.
Am o firma infiintata anul trecut, in domeniul serviciilor de curatatorie la domiciliul clientilor, si vreau sa iau un credit pentru dezvoltare, vreau sa cumpar niste echipamente si am nevoie de o hala pentru depozitarea materialelor.
Cum pot obtine un credit si care ar fi conditiile?
Postat in data: 30 ian., 2020
[citeste raspunsul]Buna ziua,
De o saptamana si jumatate ma chinui sa sun la Cetelem, ca sa inchid cardul, dar nu reusesc. Robotul imi spune sa completez un formular pe site-ul Cetelem, dar n-am gasit niciun formular acolo. Ma puteti ajuta, va rog? Banca ma preseaza sa-i duc adeverinta de inchidere a cardului, pentru a-mi aproba creditul. Multumesc
Postat in data: 28 ian., 2020
[citeste raspunsul]Buna ziua,
Fiica mea este elevă la Liceul Francez şi intenţionează să aplice pentru o facultate în Franţa. Pentrum acest demers are nevoie de un cont dechis la o bancă din Franţa. Cum putem deschide un cont (chiar NICKEL) în Franţa în conduiţiile în care nu suntem rezidenţi în aceasta ţară, iar fiica mea nu are încă 18 ani? Este obligatorie deplasarea în Franţa pentru a-l putea deschide sau se poate şi online?
Postat in data: 17 ian., 2020
[citeste raspunsul]Am avut un credit la Cetelem pentru un telefon, luat in 2017, de vreo 2000 de lei, pe care l-am achitat de mult si credeam ca s-a inchis, cum era normal. Am primit atunci si un card, dar pe care nu l-am activat.
Numai ca zilele trecute am fost la Banca Transilvania sa intreb de un credit pentru casa si mi s-a spus ca apar la Biroul de Credit cu un credit la Cetelem, la care as mai avea de plata in jur de 70-80 de lei.
Eu credeam ca s-a inchis acel credit, nu stiam ca trebuie sa ceri inchiderea lui. Am sunat la Cetelem, le-am trimis si e-mail, dar n-am primit raspuns. Ma puteti ajuta?
Postat in data: 16 ian., 2020