Postat in data: 18 nov., 2022
[citeste raspunsul]Bună seara, Mama primește pensia pe Card CEC Banc,i se expira cardul dar din păcate nu este deplasabila cum se poate reînnoi Cardul?
Postat in data: 18 nov., 2022
[citeste raspunsul]Buna seara ,cum pot sa fac un transfer instant din contul BRD in contul rafaiseen Bank?
Postat in data: 14 nov., 2022
[citeste raspunsul]Care este procedura de transmitere a unei reclamatii la Raiffeisen Bank?
Postat in data: 13 nov., 2022
[citeste raspunsul]Aplicatia my brd dar si you brd nu merg atunci cand sunt la conectat reteaua mobila, ele merg doar atunci cand sunt conectat la wi-fi! Imi poate spune cineva cum pot remedia aceasta problema?
Postat in data: 12 nov., 2022
[citeste raspunsul]Bună seara. Incerc sa activez aplicatia de 3 saptamani , am incercat prin ambele metode: am fost la banca si nu s a putut activa , aparea eroare tehnica , dar de asemenea, aceeasi eroare o primesc si in momentul in care incerc sa o activez singura cu fotografierea buletinului. Ma puteti ajuta va rog?
Postat in data: 12 nov., 2022
[citeste raspunsul]Nu merge aplicatia you brd e imposibil asa cva remediati problema. Din ce cauza nu merge aplicatia de cateva luni am dezinstalato si am instalato din nou am parcurs pasi dar degeaba sa va fie rusine BRD ca noi platim pt aplicatie.
Postat in data: 10 nov., 2022
[citeste raspunsul]Cand accesez aplicatia you brd apare „Eroare incarcare”. Ce se intampla?
Postat in data: 09 nov., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua. Am citit postarea dvs cu indicatii despre schimbarea bancnotelor vechi de 50,20,10 lire iesite din uz. de pe site-ul Bank of England se intelege ca se pot trimite prin posta/probabil curier, si se pot vira in cont cele noi. Se pot trimite din Romania prin UPS sau FEDEX, cost in jur de 200 lei. V-as ruga sa imi spuneti daca exista si o alta cale. Multumesc.
Postat in data: 09 nov., 2022
[citeste raspunsul]Postat in data: 08 nov., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua. Va scriu in legatura cu aplicatia George si E-token. Eu sunt in strainatate si nu mai am aceelasi numar de telefon. Nu mai stiu parola de la E-token si nu ma lasa sa reactivez E-token…am incercat sa sun dar nu merge. A-ti putea va rog sa ma ajutati?
Postat in data: 04 nov., 2022
[citeste raspunsul]Bună ziua am un credit făcut la terra credit insa nu este făcut de către mine ci au fost sparte bazele de date de la Rompetrol și de acolo sau furat datele mele personale și a făcut credit în numele meu cum pot rezolva aceasta problema ??
Postat in data: 31 oct., 2022
[citeste raspunsul]Nu pot sa intru in etoken bcr. Ce pot sa fac?
Postat in data: 31 oct., 2022
[citeste raspunsul]Bună ziua! Am probleme cu aplicatia you brd. Nu mi merge sa ma loghez. Îmi spune ca ultimele cifre din numărul cardului este inexistent. Mulțumesc!
Postat in data: 24 oct., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua,va scriu in numele unei cunostinte,o d-na mai in varsta.Are un credit de la FlexCredit BV.si dupa circa 2 saptamani a fost anuntata ca nu a platit rata pe luna 09 2022.Dansa sustine ca a platit dar nu gaseste ch.
Angajtul Banci in prima faza a refuzat cautarea in ch.dupa sesizarea in scrs a raspuns ca a verificat dar ch.nu este.Eu nu mai am incredere in acest raspuns,deoarece la telefon a sustinut sa aduca dovada platii.si raspunsul scris este acelas si tot de la
angajtul respectiv.
D-na va plati ca nu are alta solutie.dar cum sa procedam ptr.o verificare neutra?Multumesc.
Postat in data: 17 oct., 2022
[citeste raspunsul]Am incercat sa intru pentru prima data in aplicatia YouBRD si am trecut doar de primul pas. Cand am incercat sa fac poza la CI, dupa instructiuni, aplicatia nu focalieaza pe poza, poza iese mereu blurata ori ce as face si nu functioneaza. Cum rezolv problema?
Postat in data: 09 oct., 2022
[citeste raspunsul]Nu reusesc sa activez aplicatia YOU BRD. Ce pot sa fac?
Postat in data: 28 sept., 2022
[citeste raspunsul]Postat in data: 24 sept., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua,cazul meu este urmatorul.Am cumparat un apartament prin
„prima casa”bcr.Dupa un timp am divortat sa facut partajul ..ea a
renuntat la partea ei i sa dat banii care trebuia si fiecare sia vazut
de treaba lor.Problema este ca Bcr acum pentru a imi da actul
aditional imi spune ca are nevoie de o semnatura a fostei pentru a o
scoate ca cobeditor iar aceasta refuza sa se prezinta la banca iar cei
de la Bcr spun ca ei nu pot face nimic nu o pot obliga.Ideea este ca
suntem divortati ,partajul sa facut platesc singur ratele dar ea nu e
scoasa ca cobeditor si in caz in care vreau sa vand nu pot fara
semnatura ei.Cine o poate trage la raspundere ce pot face ca ea sa
semneze acel act.As dori sa fiu singur in acte fara a depinde de ea
intrun viitor.Banca accepta sa preiau singur creditul asta nu e
problema.Va multumesc
Postat in data: 21 sept., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua! Folosesc se mult timp aplicatia You Brd, insa de curand am
schimbat telefonul si a fost nevoie sa instalez iar aplicatia, insa
imi cere sa o activez.
Imi cere sa urmez pasii cu poza buletinului, cu selfie, cu actualizare
date, spune ca procesul s a incheiat cu succes… si cam atat. Cand
termin toti pasii, ma pune sa o iau de la capat…
Gresesc undeva?
Multumesc pentru raspuns!
Postat in data: 21 sept., 2022
[citeste raspunsul]Cum pot recupera cod utilizator la aplicatia BCR?