Etichete: daca

Ce mi se poate intampla daca nu duc dovada inchiderii creditelor refinantate?
reclamatie-ingbank

Buna ziua , va rog sa ma ajutati …am facut o refinantare in luna oct 2021 la ING , am ,,acoperit” 2 credite de la alte banci (un IFN de 5000 lei si un RAIFEISSEN de 10000 lei ) . De la acel IFN am primit adresa de inchidere , de la Raifeissen , nu …

Intre timp , cam dupa aprox o luna , avand nevoie de bani , am ,,intrat” din nou in cardul ,,refinantat” , de la RAIFEISSEN + ca am solicitat la acelasi IFN , inca un credit de 3000 lei .

Intre timp , adica dupa 3 luni de la refinantare , acum , in ianuarie , am primit email de la ING , ca daca nu ,,aduc” dovada inchiderii creditelor refinantate , ma vor executa silit pt plata anticipata si incetarea creditului . Acest lucru ma sperie foarte tare , avand in vedere ca nu am nici macar o zi intarziere la plata ratelor , la nici un impumut , nu sunt rau platnic.

Am facut ,,solicitare” la ING , explicandu le lucrul acesta , sa ajung la o ,,intelegere” , dar , mi s-a spus ca trebuie neaparat ,,acoperite” , conform contractului , ca daca nu , se va trece la executare silita ( nu inteleg de ce , fiind cu ratele la zi , fara intarzieri ! ) si inchiderea contractului.

Cum as putea ,,iesi” din situatia asta neplacuta , decat prin ,,acoperirea” acestor credite refinantate ? Alta posibilitate nu ar fi ? O sa ,,apar” ca rau platnic in biroul de credite ? ( nu vad de ce , din moment ce am platit totul la timp ! ).

Si as mai avea o nelamurire , va rog ! Daca acel IFN refinantat , l am declarat inchis , cu adresa de lichidare si am solicitat alt credit , tot acolo , la o luna dupa refinantare , ar trebui ,,acoperit” si asta , pt a evita ,,executarea” silita ? Va multumesc

Postat in data: 14 feb., 2022

Se poate pune sechestru pe apartament daca am datorii la IFN-uri?

Buna seara! Eu am datorii la 5 ifn-uri, in jur de 30.000 lei, deja sunt executat silit, conturile blocate. Voi primi o mostenire, voi aparea pe actele unui apartament, este vreo problema daca imobilul este pe numele meu? Pot sa puna sechestru pe el pentru suma aceasta?

Postat in data: 08 feb., 2022

Este caz penal daca n-am inchis cardul refinantat?

Buna ziua, am facut o refinantare la Brd prima data in 2020 apoi in 2021 si acum, in 2022. De fiecare data am refinantat acelasi card de cumparaturi de la Cetelem dar am folosit mereu banii neinchizand nici o data cardul. Acum in cadrul unui control mi au cerut adresa de inchidere pe care implicit nu o am. Ce pot face? Este caz penal?

Postat in data: 02 feb., 2022

Daca am card emis in Europa, pot scoate euro de la un atm in Romania?

Daca am card BancoPosta din Italia sau un oarecare card emis in Europa, pot scoate euro de la un atm in Romania??.multumesc

Postat in data: 02 feb., 2022

Daca am o problema cu Ferratum, cum ii pot contacta?
ferratum reclamatie

Daca ai o problema cu acest fost IFN cum îi poți contacta? Doar prin email și cu răspuns într-o săptămână?

Postat in data: 02 feb., 2022

Cum vad daca sunt in baza de date la Biroul de credit?
cont-birouldecredit

„Buna ziua. Mi-am făcut cont pe Birouldecredit.ro și nu-mi apare decât să selectez data și așa mai departe. Dau caută și nu-mi apare nimic.
Eu am fost înscris ca rău platnic, au trecut cei 4 ani pe care trebuia să-i aștept. Cum pot sa fac prin intermediul site-ului să-mi arate că nu mai sunt in baza de date la ei să-mi scrie ca nu s-au găsit raportări sau ceva de genul?”

Postat in data: 26 ian., 2022

Cum ma conectez la aplicatia YOU BRD daca mi-am schimbat telefonul?
youbrd-aplicatie

Cum pot sa ma conectez la aplicația BRD pe telefon dacă numai am același număr de telefon?
Va rog să-mi răspundeți e foarte important pentru mine.
va mulțumesc anticipat:)

Postat in data: 26 ian., 2022

Ce fac daca nu mai pot plati creditele la Cetelem si Provident?

Buna seara! Am si eu un credit la Cetelem facut la Dedeman pt a achizitiona diverse materiale pt casa, in valoare de 5000 lei, este facut acum 5 ani cam asa si eu nu mai sunt angajată deoarece a trebuit sa stau acasa cu copilul, nu am putut sa mai platesc trecem ca si familie printr o perioada grea, foarte grea, belelele se tin lanț pt ca recent ne a murit si un copil☹️ ce se intampla daca nu am mai platit si nu mai pot plati eu nefiind angajata…mai am si la Provident un credit pe care la fel nu l pot plati☹️ va multumesc

Postat in data: 21 ian., 2022

Datoriile se sterg dupa 3 ani, daca nu se pot recupera banii?
reclamatie-flanco

Buna ziua. Am avut un credit luat prin Flanco in 2012 pt niște bunuri, am plătit o parte din credit pana prin 2014, dar rămânând fără servici la aceea vreme nu am mai putut plăti restul creditului, aproximativ jumătate fiind plătit…aproximativ 2000 de lei, valoarea creditului fiind de 4000. Anul asta am trecut pe la banca sa verific dacă mai am contul deschis la banca și mi-au spus ca am proprire pe cont in valoare de 4000 de lei. Locuiesc in străinătate din 2016 iar ratele au rămas neplătite. Știam ca dacă nu se pot recupera sumele de bani după 3 ani, datoriile se șterg…dar se pare ca după ce s-a predat datoria de la Flanco către diverse firme de recuperatori, datoria e încă acolo.
Trebuie sa apelez la avocați pt a scapă de proprietarul pe cont?
Mulțumesc.

Postat in data: 19 dec., 2021

E legal ca Vodafone sa-mi inchida toate numerele, daca n-am platit factura doar pentru unul?
vodafone-reclamatie

Bună, am la Vodafone 4 abonamente. Am rămas cu plata în urmă la un nr câteva zile (11 zile față de data scadenta). Ok după cele 11 zile de la data scadenta ei inchid toate cele 4 nr, plătesc în acea zi factura restanta, dar ei nu deschid telefoanele (niciunul). Sunt 3 zile de atunci, cum se face ca atunci când nu plătești știu să le închidă, dar după ce le plătești nu mai știu să le deschidă. Și ce legătură are un nr cu celălalt, două sunt pe un contract, iar celelalte 2 pe alt contract. Poate ma lămuriți și pe mine. Operatorul de la telefon și de la punctul de lucru din oraș nu știu. Deși suntem clienți vechi ne gândim serios să renunțăm. Mulțumim frumos pentru aprecierea din partea dumneavoastră pentru clienții Vodafone.

Postat in data: 17 dec., 2021

Cum pot afla daca cineva a facut un credit pe numele meu?

Buna ziua. Unde pot sa verific daca cineva a facut credit pe numele meu? Mi-a furat cineva identitatea, adica le-am dat o poza cu buletinul meu, crezand ca e o oferta de la Orange. Asteptam oferta de la Orange si am primit un SMS cu o oferta, care nu era de la Orange. Am intrat pe un link si le-am dat poza de buletin, dar n-am mai primit contractul de la Orange. Apoi am sunat la Orange si am aflat ca nu mi-au trimis ei SMS-ul.

Dupa care m-au sunat de la Hora Credit sa ma intrebe daca am cerut un credit si le-am spus ca nu am fost eu. Daca a facut cineva credit in numele meu, pot fi pus eu sa platesc in locul lui?

Postat in data: 09 dec., 2021

Cautiunea poate fi retinuta de banca, daca am poprire?
CEC Bank credit programul Investeste in tine

Buna ziua
Am de ridicat o cautiune consemnta la dispozitia instantei prin recipisa platita la CEC Bank, am decizia de restituire legalizata iar cei de la CEC nu vor sa-mi faca restituirea pe motiv ca am poprire pe cont .

Postat in data: 22 nov., 2021

Imi poate scoate casa la vanzare, daca nu e gaj la credit si am poprire?

Buna ziua,
Tatal meu este pensionar. Are o poprire pe pensie insa nu stie sa imi spuna exact de la care dintre credite. In trecut a avut mai multe credite de nevoi personale, dintre care doua au ramas restante cu sume mici, pana in 1000 de lei.

Datoriile au fost preluate de doua birouri de recuperari, una ajungand la un total de plata de 1500 de lei si o
alta de aproximativ 3500 de lei.

Desi are poprire de aproximativ jumatate de an, primeste instiintari ca bunul mobil in care locuieste ii este supus sub executare. Aceasta casa este de fapt o mostenire care ii apartine in proportie de 33%.

Avand in vedere toate acestea, exista sanse sa ii execute silit si sa ii fie pus bunul imobil in vanzare, desi nu reprezinta gaj pt vreunul din credite, si are deja poprire pe pensie?

Cu stima!

Postat in data: 20 nov., 2021

Ce fac daca mi se pune poprire si la servici si la banca?
reclamatie ING Bank

Va rog sa-mi spuneti ce pot face, eu am cardul de salar la ing, executorul mi-a trimis poprire atat la servici cat si la banca, mi se trage de la servici si executorul vrea sa ia si de la banca, ing nu accepta adeverinta de la angajator, ce fac?

Postat in data: 14 nov., 2021

Cum pot sa verific daca figurez ca girant sau daca am un credit?
Stergere Biroul de Credit

Cum pot să verific dacă figurez ca girant pentru cineva (la vreo bancă sau CAR), sau dacă există un credit pe numele meu?
Mulțumesc!

Postat in data: 10 oct., 2021

Pot fi gasita rau-platnica daca am doua imprumuturi neachitate?

Buna ziua. Am doua inprumuturi de 1000 lei fiecare .nu am putut sa le achit. daca vreau sa iau in rate un scuter de la
Flanco ma poate gasi ca rau platnic sau mai pot face rate la flanco ? afecteaza cu ceva inprumuturile neachitate? pot fi gasita de cei de la flanco cum ca nu am achitat? multumesc

Postat in data: 10 oct., 2021

Cum pot accesa aplicatia George daca mi-am schimbat telefonul?
card-george-bcr

Bună ziua, am făcut card george, dar nu ma mai pot loga, deoarece nu mai am acel număr de telefon cu care am făcut cardul atunci. Ma puteți ajuta sa îmi recuperez cardul? Nu mai pot întra în aplicație. Va rog frumos.

Postat in data: 06 oct., 2021

Ce fac daca am uitat parola eToken BCR?
etoken bcr

Buna seara , am si eu un cont la BCR si am uitat parola eToken si nu ma mai pot conecta pe telefon. Ma puteti ajuta ? Va multumesc frumos

Postat in data: 09 iul., 2021

Ce trebuie sa fac daca mi s-a blocat cardul in bancomat?

Mi s-a blocat un card de debit Unicredit intr un bancomat Raiffeisen impreuna cu suma de 2000 ron fara explicatii.

Am sunat la numarul de urgenta de 4 x15 minute in care am vorbit cu robotul.

4 zile mai tarziu sunt in aceeasi situatie fara card si bani.

Unde trebuie sa apelez pentru recuperare bani si daune?

Postat in data: 28 nov., 2020

Cat mi se poate opri din salariu daca am trei banci restante?

Va rog frumos eu am trei rate bancare pe luna la toate am restante, cât pot sa îmi oprească fiecare din salariu pe luna?? Eu câștig 2000 lei și aprox. 300 lei bonuri

Postat in data: 16 nov., 2020