Etichete: imprumut

De ce nu indeplinesc scoringul pentru un credit?

Buna ziua, am si eu o intrebare. am fosta astazi la o banca pentru a imi face un credit. am raspuns la cateva intrebari, dupa cateva minute doamna de acolo mi-a zis ca nu pot face credit pentru ca nu indeplinesc scoringul. ce legatura are ca stau cu parinti si ca nu sunt casatorit? Un coleg al meu de munca avand aceleasi conditii ca mine i s-a aprobat. de ce??? Poate avea patronul la care lucrez influenta asupra bancii, iar aceasta sa nu imi aprobe imprumutul?
Va multumesc anticipat

Postat in data: 21 iul., 2017

Ce pot sa fac sa obtin un credit daca sunt in baza de date la Biroul de Credit?

Ce pot sa fac sa obtin un credit daca sunt in baza de date? Am divortat si nu am mai putut plati ratele ..cresc trei copii minori! multumesc frumos daca puteti sa ma ajuta cu ceva

Postat in data: 30 apr., 2017

Cum pot sa inchid mai repede un cont de credit la Cetelem?

Am achitat integral linia de credit Cetelem cu suma comunicata de un operator pentru a inchide contul si transmite la Biroul de credite pentru a nu mai figura cu acest contract. Insa dupa mai bine de o luna de zile cand am aplicat la BCR pt Prima Casa mi-au zis ca figurez cu Cetelemul in Biroul de credite.

Cei de la Cetelem spun ca trebuie sa-mi restituie 5 lei pentru a putea lichida contractul si nu poate face asta mai devreme de 17 martie. Problema este ca proprietarul apartamentului pleaca din tara pe 19 martie si nu este timp pentru toate procedurile, iar eu pot pierde acest apartament.

Exista o solutie pentru a obliga Cetelemul sa schimbe situatia in Biroul de Credite mai repede? Rog raspuns cat mai repede.

Postat in data: 14 mart., 2017

Se poate face un imprumut in Romania daca lucrez in Spania?

Buna ziua, as dori sa pot face un imprumut, am propietate in Romania si lucrez in Spania, am salariu si contrat de munca. Se poate face ??

Postat in data: 20 feb., 2017

Indemnizatia de crestere a copilului se ia in considerare la acordarea unui credit?

Buna ziua,
Sunt in concediu post-natal si vreau sa va intreb daca bancile iau in considerare indemnizatia de crestere a copilului la acordarea unui credit.
Va multumesc

Postat in data: 10 ian., 2017

Dacă sunt în Biroul de credit și soțul meu vrea sa facă împrumut, îl afectează cumva?

Buna ziua, daca sunt in Biroul de credit si sotul meu vrea sa faca imprumut il afecteaza cumva? Nu eram casatoriti cand am facut creditul.

Postat in data: 12 dec., 2016

Angajatorul e obligat sa plateasca bancii o parte din salariul meu, pentru achitarea unui imprumut?

Acum cativa ani am luat un imprumut de la banca. Am fost nevoit sa ma opresc din a-l mai plati (chiar daca mai aveam doar o mica parte de platit). Acum m-am angajat din nou si primesc plata in mana. Astazi, angajatorul meu a fost contactat de banca si ii cere sa plateasca o parte din salariu bancii. Este obligat sa faca asta? Sau poate sa continue sa-mi plateasca tot salariul, fara sa tina cont de cerere?

Postat in data: 27 iul., 2016

Pot lua credit de la o banca din Romania daca lucrez in Anglia? De ce acte am nevoie? Ce conditii trebuie indeplinite?

Postat in data: 24 iul., 2016

Cum pot sa fac sa nu mai am probleme cu Biroul de credit, sa ma pot achita de datorii si sa fiu in regula cu toate?

Sunt in Biroul de Credit si am vrut sa fac un inprumut pentru a ma achita si pentru a iesi din Biroul de Credit, dar unde ma duc si ori ce fac dau de aceeasi problema. Cum pot sa fac sa nu mai am probleme cu Biroul de credit, sa pot ma achita de datorii si sa fiu in regula cu toate?

Postat in data: 25 mart., 2016

Mai sunt in baza de date a Biroului de Credit ca dator, daca am facut un imprumut acum 8 ani si nu l-am mai platit?

Am facut un imprumut acum 8 ani de zile si nu l-am mai platit, mai sunt in baza de date ca dator?

Postat in data: 20 feb., 2016

De ce refuza bancile sa-mi aprobe un credit?

Incerc sa iau un credit dar sunt refuzat de toate bancile la care am fost. Eu nu am mai avut de mult un credit, spun ca sunt pe o lista a restantierilor. Ce pot sa fac?

Postat in data: 02 oct., 2015

Cand mai pot lua credit daca am fost raportat de Cetelem ca rau platnic la Biroul de Credit?

IN 2007 SOTUL MEU A CUMPARAT PT. UN NEPOT, UN SCUTER PRIN CREDIT CETELEM. NEPOTUL NU SI-A MAI ACHITAT CREDITUL SI BANCA I-A FACUT POPRIRE PE PENSIE SOTULUI MEU, PANA LA RECUPERAREA CREDITULUI, NEDEPASIND TERMENUL DE RESTITUIRE SI CU TOATE ACESTEA A FOST CATALOGAT CA RAU PLATNIC SI NU MAI POATE BENEFICIA DE NICI UN IMPRUMUT. NU STIM NICI CAND MAI PUTEM LUA VRE-UN CREDIT. MULTUMESC
MULT!

Postat in data: 26 sept., 2015