Etichete: imprumut

Cum pot sa fac refinantarea creditului Ferratum la CEC Bank?

„Am facut un credit la Ferratum de 5000 Roni am platit cateva rate si dupa am facut refinantare la Cec.Doamna de la ce cand a facut Op ul a scris gresit numarul contractului.Ce pot face in privinta asta?”

Postat in data: 07 aug., 2023

Pot face un credit in Romania daca lucrez in Germania?

„Buna ziua, dacă lucrez in Germania po face un credit in Romania?”

Postat in data: 04 aug., 2023

Cum pot sa anulez un contract de credit cu Hora Credit?
hora credit anulare contract

„Vreau sa anulez un contract cu Hora Credit pentru că nici nu l-am semnat”

Postat in data: 02 aug., 2023

Cum pot sa refinantez creditele de la IFN-uri?

„Bună ziua! Am rate la 5 ifn-uri. Suma totală datorată e de 30.000 de lei. Ratele lunare sunt foarte mari. 1.000, 277, 558, 350. Am un salariu net de 2500 + 500 de lei bonuri de masă.

Am încercat să aplic pentru o refinanțare la diferite bănci, însă toate au spus că gradul de îndatorare e prea mare. Aș avea nevoie dacă vă rog din suflet să mă ajutați cu un sfat. Unde aș putea să mai aplic pentru o refinanțare sau numai prin insolvență la ANPC se poate?
Mulțumesc.”

Postat in data: 30 iul., 2023

Ce pot sa fac daca nu am mai platit o descoperire de card?

„Buna ziua.Daca am făcut acum câțiva ani o descoperire de card in jur de 1100 de lei plătind doar 400 lei apoi din diferite motive nu am mai putut plăti ce pot face acum daca asi vrea să plătesc?”

Postat in data: 10 iul., 2023

Ce fac daca nu mai pot sa platesc creditele de la IFN-uri?

„Buna ziua va rog din suflet sa ma ajutați, am mai multe IFN uri făcute nu am mai avut posibilitatea de a le plăti, mi au pus preoprire pe cont din ce iau indemnizatia de creștere copil îmi opresc jumătate din indemnizatie și mai am și alte IFN uri care încă nu mi au pus am dobânzi mari la ele nu le mai fac fata va rog sa ma ajutați am 2 copii de crescut nu ma ajung cu bani.”

Postat in data: 29 iun., 2023

Pot sa fac credit in Romania, daca lucrez in Germania?

„Bună ziua ași vrea și eu sa va antreb dacă ași putea sa fac un credit an România dacă lucrez an Germania.”

Postat in data: 25 mai, 2023

Se rezolva ceva daca fac sesizare la banca pentru recalcularea ratelor la credit?

„Buna ziua! Curând, am văzut ceva știri în legătură cu băncile care au fost amendate de ANPC pt calculul ratelor… Noi, „clienții”, dacă facem sesizări se poate rezolva ceva ???
Am făcut anul trecut credit ipotecar pt 30 de ani,cu dobândă variabilă în funcție de Ircc . Am pornit de la o Rată lunara de 1725 de lei și am ajuns la 2940 de lei… Luna aceasta ,de exemplu, am rata principala 69 de lei și dobânda 2870 lei. Ar trebui să fac sesizare și eu? Sau…. Este un risc asumat și cam atât?
Mulțumesc anticipat pentru un eventual răspuns !”

Postat in data: 24 mai, 2023

Se poate face refinantarea creditului la aceeasi banca?

„Bună ziua. Îmi doresc tare mult să îmi dați un sfat vă rog. Problema stă în felul următor, am un credit de refinanțare la BCR făcut în luna decembrie(20000) , pe lângă el mai am alte 4 în valoare de 4000 de lei ( 12000), pe 4 mai se împlinesc cele 3 luni de la ultimul credit. Aș vrea să refinantez din nou tot la ei pentru a prinde toate creditele într-unul singur și ceva bănuți în plus de care am nevoie.

Întrebarea mea este , va fi posibil sa fac acest lucru? Am mai citit pe internet și am văzut fel și fel de situații cum ca nu se poate, că nu merge refinanțare la aceeași bancă. Ce mă sfătuiți să fac? Menționez ca am un salariu net de 2700 de lei. Mulțumesc frumos.”

Postat in data: 02 mai, 2023

De ce trebuie sa platesc pentru un credit cu 0% dobanda la Credit Prime?
credit prime dobanda

„Buna am facut un credit in valoare de 1500 de lei prima luna 0 % dobanda si acum vad ca trebuie sa platesc 1859 de lei. Ce pot sa fac? Multumesc pt raspuns”

Postat in data: 04 mart., 2023

Pot sa aman rata la credit, daca sunt in proces de divort si partaj?

„Am o problemă cu ratele Nu mai pot să plătesc o perioadă de timp ratele pentru că sint în proces de divorț și partaj cu fostul meu soț Ce pot face în acest caz ? Pot
amina ratele și pentru cit timp Astept răspunsul dumneavoastră Mulțumesc Cu stima”

Postat in data: 27 ian., 2023

Hora Credit mi-a pus dobanda pe toata linia de credit, nu doar pe banii folositi. Ce pot sa fac?
hora credit stergere biroul de credit

„Bună ziua va rog respectuos sa mă ajutați am accesat pt un împrumut la Hora credit sa aprobat 2500 roni am spus că nu am nevoie de atât dar mi sa spus că plătesc doar pt cat folosesc dobânda am întrebat de 3 ori in data de 27 28 29 noiembrie se poate verifica și totuși în data de 15 mi sa pus dobânda pe toată suma 737 de lei si dobânda creste in fiecare zi 37 de lei nu te asculta nimeni ce e de făcut va rog să mă ajutati azi deja îmi cer 1515 roni mulțumesc”

Postat in data: 20 ian., 2023

Pot IFN-urile sa-mi dea imprumuturi, daca nu mai fac fata la dobanzile de la creditele bancare?

Buna ziua,
am doua credite ,unul la ing si celalalt la bcr . din cauza unor probleme medicale ale sotiei am apelat la ifn-uri . deja gradul de indatorare depasea 40% la cele doua credite. intrebarea este , puteau ifn-urile sa mai acorde imprumuturi , deoarece nu mai facem fata la dobanzile pe care le au si nu mai putem asigura cheltuielile lunare pt
utilitati si copii.
Multumesc anticipat.
poate aveti o solutie si pentru noi.

Postat in data: 16 ian., 2023

Pot sa platesc in Romania un credit auto din Germania?

Buna seara,
Am un credit ptr masina, luat in Germania, pe o perioadă de 8 ani, din care cca. 1 an si 7 luni este plătit …in acest moment , ne gandim, ca pana la finalul anului viitor sa ne întoarcem în românia. Pot veni cu masina permanent in romania si sa plătesc de
aici , în continuare, rata…sau exista vreun impediment??

Multumesc anticipat

Postat in data: 29 dec., 2022

Pot sa anulez creditul de la Hora Credit?
hora credit dobanda dae

Vineri după amiază,am solicitat un credit de nevoi personale de la Hora credit,suma de 300 lei și au tras de timp și au zis că mă incadrez in limita de 700 lei și că numai luni îmi intră în cont banii.Pot să anuleze creditul? Banii nu au intrat în cont.

Postat in data: 11 dec., 2022

Cum pot sa stiu daca mai sunt in baza de date a Biroului de Credit?
biroul-de-credit-inregistrare-cont

Vreau sa stiu daca mai sunt in baza de date a biroului de credit

Postat in data: 04 dec., 2022

Cineva a facut un imprumut la Provident pe numele meu. Ce este de facut?
provident-reclamatie-CSALB

Postat in data: 01 dec., 2022

Care banci au cele mai mici dobanzi fixe la creditele ipotecare?
top dobanzi fixe credite ipotecare

La care banca gasesc cea mai mica dobanda fixa la un credit pentru casa?

Postat in data: 14 nov., 2022

Hora Credit mi-a pus dobanzi foarte mari la credit, iar acum ma ameninta cu executarea silita! Ce pot sa fac?
dobanda credit hora credit

„Am primit o linie maxima de credit de 1710 lei de la Hora Credit, din care am plătit 450 lei , dar a crescut chiar mai mult până luna următoare în care trebuia să plătesc diferența, în afară de acest lucru situația actuală este plată în rate de 3765.15 și
pentru a încheia datoria , care îmi este peste puteri.

Deși am rugat să ajungem la o înțelegere pt a putea plăti datoria în rate, mă amenință cu executarea silită și că deja a raportat dosarul către departamentul executării silite, menționez că le-a am spus situația mea că stau cu chirie, că îmi este imposibil să plătesc tot odată și să nu mai mărească datoria cu dobânzi peste dobânzi , penalități peste penalități ,

totul este în zadar, ce este de făcut, mi se pare un mare abuz, cămătărie, nu a făcut
nimeni o crimă că a făcut un împrumut, sunt care nu se ajung cu banii, spunem pentru nevoi personale, de fapt poate pentru tratament , terapii la un copil cu nevoi speciale cum este cazul meu și cu miile în aceiași situație, dobânda este peste suma împrumutată în continuare creștere, parcă această nenorocire este fără ieșire, ce să fac?

Sfat : numai împrumutați oameni buni și aveți grijă de la cine că cădeți în mână cămătarilor cu acte în regulă, sper să dispară de pe piață astfel de proceduri exagerat de abuzive!!!”

Postat in data: 20 oct., 2022