Etichete: ING Bank

Cu cat timp inainte banca trebuie sa ma notifice ca ma raporteaza la CRC?

Am facut o linie de credit la ING pe firma, linie care anul trecut a fost transformata in credit pe 36 luni. din pacate am avut 3 luni intarziere de plata si mi-au reziliat contractul dandu mi 15 zile de achitare.

Din pacate este o clauza generala in contract in sensul ca ei spun, ca in cazul in care nu platim la data prevazuta in contract,
au dreptul sa rezilieze contractul.

Nu sunt de rea credinta incerc sa recuperez restantele dar nu pot sa mai fac nimic cu rezilierea.

Exista o prevedere in legislatie cu cat timp inainte tb sa ma notifice ca ma raporteaza la CRCt sau nu este ca si la BIROUL DE CREDITt

MULTUMESC
anticipat

Postat in data: 30 mai, 2019

Cum pot verifica daca contul IBAN la care am transferat o suma de bani este al societatii comerciale care mi-a emis o factura online?

Va rog sa-mi spuneti, cum pot verifica daca contul IBAN la care am transferat o suma de bani este al societatii comerciale care mi-a emis o factura online pentru cumpararea unui bun care ajunge in 2-3 zile.
Stiind faptul ca facturile se pot truca cu ajutorul siteurilor care
permit folosirea programului 30 zile pentru testare…. Multumesc!

Postat in data: 07 iun., 2016

Au dreptul sa imi ia jumatate din salariu la o executare prin poprire, fara sa mi se ia in calcul rata la alta banca?

Buna ziua. Am avut pana acum o executare pe salariu pt un credit la ING Bank de la executor judecatoresc si mi se oprea o treime din salariu. De curand a mai venit inca o executare de la acelas executor si mi se opreste jumatate din salariu. Mentionez ca eu mai am o rata la Raiffesen. Intrebarea mea este: au dreptul sa imi ia jumatate din salariu fara sa mi se ia in calcul si acea rata?

Postat in data: 10 mart., 2016