Va salut,cu respect! Am luat un împrumut de la Credius,de 10.000 de lei pe 60 de luni. Cand am făcut simulare pe site scria rata 731,după ce am primit contractul am observat că rata e de 1193 de lei pe lună ,eu am luat 10.000 de lei și trebuie sa dau înapoi 70.000 de lei.mi se pare reclama falsa! Pe site apare alta valoare a ratei.
In contract scrie împrumut pt tratament Liberty Medical de la distanță, dar eu nu am solicitat pt tratament medical ci pt nevoi personale. Semnarea contractului ,dacă îmi aduc bine aminte a constat în primirea unui cod prin SMS și prin introducerea acestuia într-o căsuță.
Va solicit sprijinul printr-o întrebare, am rămas în urmă cu plata și cei care colaborează cu Credius sunt cei de la Integral Colection și mă amenința cu vizite acasă, mă sună zilnic de 5 ori ,mă amenința cu executarea silita.Intrebarea mea ar fi…in caz că se ajunge la executare silita,mă puteți ajuta? Ei au scris in contract că m-au informat asupra costurilor,etc,când de fapt nu e așa ,valoarea ratei fiind mult mai mare decât când am făcut simularea.
Postat in data: 10 apr., 2022