Etichete: omv petrom

Cum recuperez investitia la OMV printr-o inselatorie?
cont m-i pro frauda investitie omv petrom

Am găsit la sfârșitul lui septembrie o postare pe Facebook in care Robert Turcescu spunea în cadrul emisiunii Denisei Rafai cum pot românii obține venituri pasive. Am deschis linkul. Era vorba de o investiție
la OMV. Minim 1250 Ron.

M-am înscris și mă sună o doamna, Alina Ababii, consultant financiar. Ce mi s-a părut dubios a fost ca banii au fost transferați către un fond din Germania. A spus că mai interesați sunt străinii decât românii. Apoi am regretat și am făcut solicitare la Revolut de anulare a transferului și desființare a cardului bancar.

Răspunsul a fost că banii au fost deja investiți, deci cazul este clasat. Mă sună apoi și un domn, Cătălin Vătămanu, broker, care îmi spune că de fapt banii sunt la Bursa londoneza. Aveam și cont deschis. Mi-a dat parola de logare, în care vedeam cat se acumula câștigul zilnic. 27septembrie -11octombrie. Mi-a trimis și un contract, în engleză, pe care sa îl semnez.

Am analizat mult, și între timp dl Vătămanu vine cu o alta ofertă. Sa investesc 3000 dolari în niște acțiuni valoroase. Castigul se obține în 2 săptămâni. Daca nu am acești bani, mă ajută dumnealui cu firmele cu care colaborează în țară care împrumută oamenii.

Am refuzat. Din acel moment a zis că nu se mai ocupa de contul meu. Că el nu sta cu sume mici. Nici eu nu am apucat sa semnez contractul, pentru că unele aspecte nu mi-au plăcut. Sunt sunată și din țară de la DEPARTAMENTUL DE VERIFICARE de către Eva Balan. Trebuia să furnizez contract de munca, factura utilități și altele. Am refuzat.

Apoi a revenit și i-am spus de oferta lui Vataman, deci nu doresc sa merg mai departe. Ii scriu și lui C Vătămanu că doresc să închid contul, nu aveam nimic semnat cu ei și scrie în contract că pot renunța oricând. A zis că nu se mai ocupa de mine. Sa stau săracă că așa îmi place.

După ceva timp mă sună o doamna Elena Balan. Și mă face de tot râsul. La fel, să rămân saraca…Am convorbirile pe WhattApp. A zis că contul este închis, că îmi trimite ANAF peste mine…Ii scriu toate acestea Alinei Ababii, nu mi-a mai răspuns. Mă sună iar de la Dep de verificare. Le spun cele petrecute și că doresc închiderea contului.

Între timp incerc sa iau legătura cu firma de brokeraj din Londra. Adresa nu era exactă, căci emailul nu s-a trimis.
În contract era și numele lui Peter Manfield. Am găsit adresa dumnealui de email pe net. Și i-am scris. A zis că totul a fost o înșelăciune, că datele dumnealui au fost folosite de alta firmă, de Mira Învestment.

Între timp îmi scrie și firma la care am transferat banii. În germana. Și spun că nu au nicio vina, că ei sunt doar un intermediar. Apoi și cei de la Revolut îmi scriu că s-a redeschis cazul. Până ieri aveam in contul de tranzacționare 325 euro, cât a fost pe 11 octombrie

Am incercat cu 3 săptămâni în urmă să văd daca pot sa retrag banii, iar mesajul a fost că nu, deoarece suma solicitărilor anterioare depășește soldul contului.

Astăzi sunt sunată de un domn și îmi spune că sunt de la Mira Învestment și că am în cont 15. 600 euro. Verific atunci pe loc și erau tot 325. Și îmi spune că mă sună mai târziu. Evident, mai târziu apărea suma menționată. Și că va trebui mai întâi sa plătesc impozit în Anglia, 12 % din sumă.

Îmi vor face ei ordin de plata cu care eu voi achita finanțelor de acolo, apoi vor da liber ca sa pot sa retrag banii lichida contul. Vorbea o romana stricată. Am solicitat să dea pe altcineva. Mă sună o doamna, a zis că este de la departamentul financiar. A zis că dacă achit impozitul către stat, banii vor veni în contul meu bancar apoi eu voi plati comisionul brokerului și a companiei.

Mă sună iarăși acel domn și spune că de fapt și partea brokerului trebuie sa o plătesc înainte, să virez eu bani către un cont și abia apoi voi primi banii de la Bursă.
Problema e: eu nu am semnat niciun contract. Au deschis cont înainte. Am solicitat închiderea contului și au refuzat. Se folosesc de datele Guardian Stockbrokers și de numele lui Peter Manfield. Așa a zis dl Manfield. Va trimit emailurile.

Cum mă poate afecta situația aceasta? Mă refer ca datorie la statul britanic,, în cazul în care este adevărat.
Pot să îmi recapăt acei 1250 Ron investiți?
Am clipul cu OMV în care se spune despre investiție. Eu am zis că e in Romania.

Și mai am o prostie făcută, am investit in criptomonede. Tot prin persoane care tranzacționează. Acolo a cerut suma minima 164 Ron, apoi a zis sa plătesc 678 Ron taxa de tranzacționare că altfel am probleme cu statul și că în 4 ore după plata voi primi banii. După ce plătesc îmi spune sa dau alti bani. Am încetat. Îmi scrie mereu că trebuie să plătesc.

Mulțumesc!

Postat in data: 30 nov., 2024