„Bună ziua!
Cei de la OCEAN CREDIT mi-au trimis un contract pe care din disperare l-am și semnat, însă de la o sumă de 4000 lei împrumutată, acum vor 8000 lei! Ce e de facut?”
Postat in data: 24 feb., 2024
[citeste raspunsul]„Bună ziua!
Postat in data: 24 feb., 2024
[citeste raspunsul]„Buna ziua!
Am facut niste decizii foarte proaste in ultimii 2 ani, am 21 de ani si ma incadrez cu datorii la mai multe ifn-uri, printre care viaconto, iCredit, creditfix, smilecredit, terracredit si vivacredit.
Am tot acumulat datorii si am facut imprumuturi de la 500 la 1500 / 2000 RON de la fiecare in parte in decursul perioadei mai 2021 – august 2022. Am avut o poprire de 5000 de lei pe care am platit-o, fiindu-mi luat 33% din salariu lunar, insa acum ma aflu intr-un impas pentru ca nu stiu cum pot sa tin pasul cu restul datoriilor, tocmai primind alta poprire de 4000 lei + telefoanele abuzive de la celelalte ifn-uri pentru plata datoriilor. Salariul meu este de 4300 lei.
Cum pot rezolva aceasta situatie?”
Postat in data: 25 feb., 2023
[citeste raspunsul]Buna seara am făcut la mai multe IFN credite , și din motive personale acum nu le mai post achita dobânda a crescut foarte mult și banca mă silește sa le plătesc și nu am cum , ce as putea face?
Postat in data: 28 ian., 2023