Etichete: recuperare bani frauda

Cum pot recupera banii pierduti din investitia in actiuni Electrica, pe platforma Charm Finance?
charm finance scam inselatorie

„Am fost fraudata pe o platforma de investitii, Charm Finance, cu actiuni Electrica si petroliere, precum si pe piata forex. Banii castigati apar in aplicatie, dar nu-i pot retrage, mi s-a spus ca trebuie sa platesc impozite in Anglia si o taxa pentru deblocare din Blockchain.

Pentru ca nu am mai avut bani, am facut si imprumuturi la banca pentru a putea retrage sumele investite, dar nici asa nu s-a rezolvat.

Ce sanse am sa-mi mai recuperez banii?”

Postat in data: 28 iul., 2024

Ofertele pentru recuperarea banilor pierduti printr-o frauda pe internet sunt tepe?
recuperare bani frauda

„Pe Facebook… Era o reclamă… Un anunț , că oferă suport și asistență pentru tot felul de fraude de pe internet … Și am trimis mesaj.

Am primit răspuns că da mă poate ajuta , și am primit acest contract .. eu nu am semnat nimic , nu mi-a cerut nimic referitor la bani, i-am trimis doar câteva din dovezi… Chiar în ultimul email primit îmi scrie ca a găsit banca unde au fost trimiși toți banii de la mine … Așteaptă următoarele răspunsuri. Mie mi se pare puțin suspect acest contract . De aceea v-am întrebat”

Postat in data: 05 apr., 2024