Postat in data: 22 oct., 2019
[citeste raspunsul]Etichete: refinantare
Cum as putea obtine un credit de refinantare cand toate bancile la care am apelat imi socoteste gradul de indatorire actual?? Deci am credite la care pe luna platesc 1200 de lei, si daca doresc refinantarea creditelor si ma incadrez cu un salar de 2500, daca la aceasta suma ma incadrez la 40000 de lei oare nu este f bine? As plati lunar 1000 de lei deci acopera rata si raman si cu 1500 de lei in mana. Nu inteleg ce inseamna creditul de refinantare. Va multumesc anticipat
Postat in data: 31 aug., 2019
[citeste raspunsul]Buna seara! As dori sa stiu in cazul in care am restanta la banca de cateva luni in urma si eu mai am aproximativ 1 an de plata cum se procedeaza! As putea sa imi fac o refinantare sau sa-mi prelungeasca perioada inca 1an? Multumesc!
Postat in data: 07 iul., 2018
[citeste raspunsul]Buna seara. Am si eu o intrebare. am luat un credit de 45000 de lei acum 2 ani la finalul contractului timp de 5 ani am de rambursat 1 miliard 100 de milione. Cu o rata de 1610 lei pe una abuziva zic eu, dar fiind intr o situatie disperata atunci am cceptat. tinand cont ca at era mai mare de jumatatea salariului..intre timp nu m am putut tine de toate ratele si am acumulat in 2 ani restante de 100 de milioane. gen am vreo 6 rate restante dar nu consecutive gen plateam 3 rate una numai puteam sa o platesc problema este ca mai am si alte credite si nu ma descurc .intrebarea este daca nu mai platesc deloc o perioada cate penalizari imi pot pune?. .in cat timp mi s arpune poprire pe salar si cat ar trebui sa platesc executoru judecatoresc? Multuesc
Postat in data: 20 iun., 2018
[citeste raspunsul]Buna ziua. Am 3 banci, le pot refinanta…pe toate pe un termen de 5 ani? Mai e de plata in jur de 20.000 la toate 3.
Postat in data: 29 mai, 2018
[citeste raspunsul]Buna seara, va rog sa mi spuneti in ce Mall din sectorul 4 va putem gasi? Vreau sa fac o simulare pt o refinantare
Multumesc!
Postat in data: 09 mart., 2018
[citeste raspunsul]Pot sa refuz o refinantare in curs? Mi s-a propus un calcul de refinantare la care acasa gandindu-ma mai mult chiar nu as avea nevoie de refinantare.
Postat in data: 13 feb., 2018
[citeste raspunsul]Buna ziua,
Sunt inregistrata la Biroul de credit cu o restanta pe care am platit-o. Cum pot proceda sa fiu scoasa ca sa imi pot refinanta creditul de catre alta banca? va multumesc.
Postat in data: 22 ian., 2017
[citeste raspunsul]Buna ziua,
Am avut un credit la Banca Transilvania pe care in data de 22 sept 2016 am solicitat sa-l inchid prin refinantare de la o alta banca. Desi am depus intreaga suma in cont si am semnat cererea si toate actele care mi s-au cerut, cand am solicitat adeverinta ca am inchis contul de credit mi s-a spus ca au la dispozitie 30 de zile sa-mi elibereze acea adeverinta. Eu consider ca daca am incheiat relatia cu banca in 22 sept 2016, normal si legal este sa primesc adeverinta care dovedeste acest lucru in aceeasi zi, nu??? Ce pot sa fac pentru a urgenta lucrurile? O sa ma trezesc ca nu au inchis contul la data respectiva si o sa-mi mai solicite bani in plus? Multumesc
Postat in data: 29 sept., 2016
[citeste raspunsul]Buna ziua.
Am un credit de nevoi prsonale la Garanti Bank. L am facut pentru o terta persoana care l a achitat fara probleme o perioada dupa care a reusit performanta si a adunat 120 de zile de intarziere si astfel pe data de 31.12.2015, a fost declarat scadent si platibil imediat.
Am mers in aceeasi zi la banca am vb cu dna Director care a spus ca va trimite repede un email pt ca dosarul sa nu fie trimis la executor iar pe data de 08.01.2015, am facut o cerere de restructurare, urmand sa primesc raspuns. Exista posibilitatea ca cererea sa nu imi fie acceptata sau ce trebuie sa
fac? Va multumesc.
Postat in data: 12 ian., 2016
[citeste raspunsul]Am facut o plata cu un OPC de la o banca Y. La un timp am sunat la banca x (banca, care trebuie sa primeasca banii) si am semnat un acord de plata. Intrebarea mea este daca exista un timp maxim in care este procesat acest acord. A trecut deja o saptamana si nu s-a primit acel acord la banca Y. Este vorba de o refinantare si expira OPC-ul. Rea vointa sau modalitate de a mai stoarce cativa bani din dobanda?
Postat in data: 01 aug., 2015
[citeste raspunsul]Un transfer in euro de la Idea Bank la Bancpost pentru refinantarea unui credit nu a ajuns nici astazi (marti), desi a fost efectuat vineri la ora 11,30. Cat dureaza un transfer in euro?
Postat in data: 05 iul., 2015
[citeste raspunsul]As vrea sa stiu daca pot aplica pt. credit de refinantare la vreo banca, daca firma la care lucrez se afla in reorganizare judiciara? Am incercat la Banca Transilvania unde am cont de salariu, dar am fost refuzat, din cauza firmei, in rest am fost eligibil. Nu am restante la Biroul de Credit, am venit 1500 ron, vechime peste 26 ani, aici 3 luni, in realitate mai mult de 10 ani, aici la aceasta firma, doar ca ei isi schimba denumirea. Rata la un credit nevoi personale e 336 ron si card de credit BT 100 ron pe luna. Nu am copii minori, sunt casatorit dar traim separat. Am imobil proprietate, doar ca in Ungaria si autoturism proprietate.
Postat in data: 11 mart., 2014