Etichete: Romania

Cate zile dureaza transferul in euro dintr-un cont ING din Romania intr-un cont Santander in Spania?

Dureaza cinci zile lucratoare transferul in euro dintr-un cont ING din Romania, intr-un cont Santander in Spania?

Postat in data: 07 sept., 2016

Cum pot rambursa anticipat un credit de nevoi personale la Banca Transilvania, avand domiciliul in alta tara, fara a fi nevoie sa vin in Romania?

Cum poate o persoana cu domiciliul in alta tara sa ramburseze anticipat un credit de nevoi personale la Banca Transilvania fara a fi nevoie de prezenta sa in Romania?

Postat in data: 02 sept., 2016

Am incercat sa scot 300 de lire de pe cardul Barclays dar bancomatul nu mi-a dat nimic. Ce pot face?

Am un card Barclays valabil 1 an facut de fabrica la care lucrez, am incercat sa scot 300 . Banii i-au retras din cont dar bancomatul nu mi-a dat nimic. Ce pot face?

Postat in data: 26 iul., 2016

Pot lua credit de la o banca din Romania daca lucrez in Anglia? De ce acte am nevoie? Ce conditii trebuie indeplinite?

Postat in data: 24 iul., 2016

In cat timp se face un transfer bancar din Germania in Romania?

Buna ziua,
As vrea sa stiu in cat timp se face un transfer bancar? Trebuia de 2 zile sa primesc niste bani din Germania si inca nu au sosit.
Va multumesc

Postat in data: 21 iul., 2016

Cat dureaza un transfer de bani din Elvetia in Romania?

Fratele meu mi-a trimis bani prin e-banking din Elvetia de la banca Postfinance o suma in contul meu din Ro de la Raifeissen Bank. Cam cat dureaza transferul? Preczez ca de 5 zile inca nu mi-a intrat in cont.

Postat in data: 12 mart., 2016

Daca sunt angajat in Italia pot cere un credit la o banca din Romania?

„Daca am un salariu in Italia in jur de 700 euro lunar si ca atare un venit anual de peste 8000 de euro pot cere un credit de 10 000 euro in 5 ani in ro?!
Care sant documentele necesare si cat sant ratele lunare..va multmesc”

Postat in data: 13 ian., 2015

Este normal ca un transfer interbancar din Italia in BRD Romania sa se efectueze in 5 zile lucratoare?

Voiam sa intreb daca este normal ca un transfer interbancar din Italia in BRD Romania sa se efectueze in 5 zile lucratoare?
Am inteles tarziu ca este regula bancii-nu a fost decizia mea sa-i aleg. Deabia astept sa lichidez tot cu ei si sa platesc comisioanele la alte banci mai aproape de realitate.

Postat in data: 08 nov., 2014