Postat in data: 20 mai, 2018
[citeste raspunsul]Etichete: stergere Biroul de Credit
Raiffeisen Bank primeste tot mai multe reclamatii de la clienti
Postat in data: 23 apr., 2018
[citeste raspunsul]Buna ziua,
Prin anul 2005 am luat un tv cu buletinul prin acest ERB, am platit toate ratele ba chiar cu 3 luni inainte de a se achita toata suma de plata.
Am sunat la ei si am cerut sa mi se spuna cat trebuie sa platesc sa mi se inchida contul, am platit cat mi sa spus atunci pe loc, am trimis chitanta si copia de buletin prin fax cum mi sa spus sa se inchida contul.
Dupa vreo 5 ani ma trezesc cu un plic de la o firma de recuperare ca am 200 lei de plata.
Am sunat la ei si dupa zile de discutii au reusit sa mi spuna ca datoria este de la administrare cont, pt ca nu se inchisese deoarece eu platisem zic ei mai mult decat trebuia si cand sau terminat banii din cont pe csre mii luase fara sa ma instiinteze pt admin cont mau facut si dator cu 200 lei ca au administrat contu nefiind inchis.
Si uite asa cand am fost la Raiffeisen sa solicit un card de cumparaturi, surpriza! eram rau platnic in baza de date.
Ce pot face impotriva acestor sarlatani de la ERB?
Postat in data: 07 apr., 2018
[citeste raspunsul]In anul 2011 luna februarie, mi s-a pus poprire pe toata suma din contul de salarii de catre BCR, pentru un credit luat de la Pireus Bank.
Neavind ce sa mai execute dupa aceasta data, creditul a fost cesionat intr-o vreme la Kruk, fara sa fiu notificata.
In 7 ani, Kruk nu a facut nici un demers pentru executare silita iar banca nu mai avea interes de a reactualiza datele din BC, unde am fost inscrisa tot fara a fi notificata.
Astfel, datele mele din BC ar trebui sa nu mai figureze in baza de date, din anul 2015 iar Kruk nu mai poate cere executare silita intrucit suma s-a prescris, termenul incepind din febr.2011.
Intrebarea mea este, daca ar fi ilegal ca actual sa mai figurez in BC.
Pot sa imi deschid un cont de salarii la alta banca decit cei in cauza, fara sa imi fie poprit actual ?
Multumesc
Postat in data: 30 mart., 2018
[citeste raspunsul]Am o problema. Ce se intampla daca am avut un credit de nevoi personale, insa eu casatorindu-ma si ramanandu-mi creditul sa continue sa mi-l plateasca parintii, ei nu l-au mai platit. Am aflat asta doar dupa un an dupa ce am activat la o banca sa-mi bag hartiile pt. prima casa. Eu achitandu-mi datoria restanta care mi s-a acumulat vreau sa stiu daca eu am platit datoria eu sunt considerata rauplatnic si nu mai pot activa la creditul pt.prima casa timp de 5 ani? Asa mi s-a spus de cei
de la departamentul clienti.
Postat in data: 17 mart., 2018
[citeste raspunsul]Buna ziua! sunt inregistrat in biroul de credite ca urmare a unei intarzieri la plata cardului de cumparaturi.
Ma intereseaza daca ma puteti ajuta sa ies si cat m-ar costa sau daca ati putea sa-mi spuneti daca as putea contracta un credit Prima Casa! Am un salariu de 3500-3700 de lei!
Postat in data: 26 feb., 2018
[citeste raspunsul]Am vrut sa fac un credit si m-au gasit raportat la Biroul de Credit cu datorii.
Am avut mai demult un card de credit Cardavantaj la Credit Europe Bank si probabil ca de acolo mi se trage, dar nu m-au anuntat.
Ce pot sa fac ca sa fiu sters din baza de date?
Postat in data: 21 feb., 2018